X

Aceleași persoane din umbră dețin Big Pharma și mass-media

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Analysis by Dr.  Joseph Mercola

Vanguard nips at BlackRock's heels for fund crown | Financial Times

BlackRock și Vanguard Group, cele mai mari două firme de administrare a activelor din lume, au combinat propriul The New York Times și alte mass-media vechi, împreună cu Big Pharma.

Cei doi giganti ai fondurilor, ale căror active combinate valorează mai mult de o treime din piața de valori din SUA, s-au angajat într-o luptă agresivă pentru creștere în ultimii ani, lăsând concurenți mai mici în urma lor și trimitând valuri de șoc prin industria investițiilor mai largă.

https://www.youtube.com/watch?v=fph0r0uVDbM

BlackRock și Vanguard: Aceleași persoane din umbră dețin Big Pharma și mass-media

Povestea dintr-o privire:

  • Big Pharma și mass-media sunt în mare parte deținute de două firme de administrare a activelor: BlackRock și Vanguard.
  • Companiile farmaceutice conduc răspunsurile COVID-19 – toate acestea, până acum, au pus în pericol sănătatea publică în loc s-o îmbunătațească, și principalele mass-media au fost complici în răspândirea propagandei lor, o narațiune oficială falsă care duce publicul în rătăcire și susține frica bazată pe minciuni.
  • Vanguard și BlackRock sunt cei doi principali proprietari ai Time Warner, Comcast, Disney și News Corp, patru dintre cele șase companii media care controlează peste 90% din peisajul media din Statele Unite.
  • BlackRock și Vanguard formează un monopol secret care deține aproape tot la care te poți gândi și tu. În total, ei dețin proprietate asupra a 1.600 firme americane, care în 2015 aveau venituri combinate de 9,1 trilioane de dolari. Când adăugați cel de-al treilea cel mai mare proprietar global, State Street, proprietatea lor combinată cuprinde aproape 90% din toate firmele S&P 500.
  • Vanguard este cel mai mare acționar al BlackRock. Vanguard în sine, pe de altă parte, are o structură unică care face ca proprietatea sa să fie mai greu de pătruns cu precizie, dar multe dintre cele mai vechi și mai bogate familii din lume pot fi legate de fondurile Vanguard.

Ce au în comun The New York Times și majoritatea altor medii vechi cu Big Pharma? Răspuns: Sunt în mare parte proprietatea BlackRock și Vanguard Group, cele mai mari două firme de administrare a activelor din lume. Mai mult, se pare că aceste două companii formează un monopol secret care deține aproape tot la care te poți gândi și tu. După cum sa raportat în videoclipul prezentat:

  • Acțiunile celor mai mari corporații din lume sunt deținute de aceiași investitori instituționali. Toți se dețin unul pe celălalt. Aceasta înseamnă că mărcile „concurente”, cum ar fi Coca-Cola și Pepsi, nu sunt deloc la concurență, deoarece acțiunile lor sunt deținute de aceleași companii de investiții, fonduri de investiții, companii de asigurări, bănci și, în unele cazuri, guverne.
  • Investitorii mai mici sunt proprietatea investitorilor mai mari. Sunt proprietatea investitorilor și mai mari. Partea superioară vizibilă a acestei piramide arată doar două companii ale căror nume le-am văzut deseori … Sunt Vanguard și BlackRock.
  • Puterea acestor două companii este dincolo de imaginația ta. Nu numai că dețin o mare parte din acțiunile aproape tuturor marilor companii, ci și acțiunile investitorilor din acele companii. Acest lucru le conferă un monopol complet.
  • Un raport Bloomberg afirmă că ambele companii în anul 2028 vor avea împreună investiții în valoare de 20 trilioane de dolari. Asta înseamnă că vor deține aproape totul.”

Cine sunt cei din Vanguard?

Cuvântul „avangardă” înseamnă „cea mai importantă poziție într-o armată sau flotă care avansează în luptă” și / sau „poziția de lider într-o tendință sau mișcare”. Ambele sunt descrieri potrivite ale acestui gigant global, deținut de globaliști care presionează pentru o Great Reset, a cărui bază este transferul de avere și proprietate din mâinile celor mulți în mâinile celor foarte puțini.

Curios, Vanguard este cel mai mare acționar al BlackRock, începând din martie 2021. Vanguard în sine, pe de altă parte, are o structură corporativă „unică” care face ca proprietatea sa să fie mai greu de pătruns. Este proprietatea diverselor sale fonduri, care la rândul lor sunt deținute de acționari. În afară de acești acționari, nu are investitori externi și nu cotizează la bursă. După cum sa raportat în videoclipul prezentat:

  • Elitei care deține Vanguard aparent nu-i place să fie în centrul atenției, dar, desigur, nu se pot ascunde de cine este dispus să sape. Rapoartele Oxfam și Bloomberg spun că 1% din lume deține împreună mai mulți bani decât celelalte 99%. Și mai rău, Oxfam spune că 82% din toți banii câștigați în 2017 au trecut la acest 1%.
  • Cu alte cuvinte, aceste două companii de investiții, Vanguard și BlackRock, dețin un monopol în toate industriile din lume și, la rândul lor, sunt deținute de cele mai bogate familii din lume, dintre care unele sunt de al regalitate și care au fost foarte bogate de atunci, înainte de Revoluția Industrială ”

Deși ar fi nevoie de timp pentru a examina toate fondurile Vanguard pentru a identifica acționarii individuali și, prin urmare, proprietarii Vanguard, o privire rapidă sugerează că Rothschild Investment Corp. și Edmond De Rothschild Holding sunt doi astfel de părți interesate. Păstrați numele Rothschild în minte pe măsură ce citiți mai departe, deoarece va apărea din nou mai târziu.

Videoclipul de mai sus identifică, de asemenea, familia italiană Orsini, familia Bush americană, familia regală britanică, familia du Pont, Morgans, Vanderbilts și Rockefeller, ca proprietari de Vanguard.

BlackRock / Vanguard posedă Big Pharma

Potrivit Simply Wall Street, în februarie 2020, BlackRock și Vanguard erau cei mai mari acționari ai GlaxoSmithKline, cu 7% și respectiv 3,5% din acțiuni. La Pfizer, proprietatea este inversată, Vanguard fiind cel mai mare investitor, iar BlackRock al doilea cel mai mare acționar.

Top 10 Owners of Pfizer Inc

Rețineți că indicele de proprietate pe acțiuni se poate modifica în orice moment deoarece companiile cumpără și vând în mod regulat, așa că nu vă obsesionați procentele. Concluzia este că BlackRock și Vanguard, individual și combinat, dețin suficiente acțiuni în orice moment, încât să putem spune că controlează cu ușurință atât Big Pharma cât și mass-media centralizată moștenită – și apoi altele.

De ce contează asta? Contează deoarece companiile farmaceutice conduc răspunsurile COVID-19 – toate acestea, până acum, au pus în pericol decât să îmbunătățească sănătatea publică – și mass-media obișnuite au fost complici dispuși la răspândirea propagandei lor, o narațiune oficială falsă care a îndreptat publicul în rătăcire și a stimulat frica bazată pe minciuni, și continuă încă.

Pentru a avea vreo șansă de a corecta această situație, trebuie să înțelegem cine sunt actorii centrali, de unde vin dictatele dăunătoare și de ce aceste narațiuni false sunt create în primul rând.

După cum s-a menționat în raportul Global Justice Now din decembrie 2020 „The Horrible History of Big Pharma”, pur și simplu nu putem permite companiilor de medicamente – „care au o experiență lungă de prioritizare a profitului corporativ față de sănătatea oamenilor” – să dicteze în continuare raspunsurile COVID -19.

În el, ei trec în revistă istoria rușinoasă a primelor șapte companii de medicamente din lume care dezvoltă și fabrică acum medicamente și „vaccinuri” pe bază de gene împotriva COVID-19, în timp ce mass-media au ajutat la suprimarea informațiilor despre medicamentele mai vechi ușor disponibile care s-au dovedit a avea un grad ridicat de eficacitate împotriva infecției.

BlackRock / Vanguard dețin Mass-media

Când vine vorba de New York Times, în mai 2021, BlackRock este al doilea cel mai mare acționar, cu 7,43% din totalul acțiunilor, chiar după The Vanguard Group, care deține cea mai mare parte (8,11%).

În plus de New York Times, Vanguard și BlackRock sunt, de asemenea, primii doi proprietari ai Time Warner, Comcast, Disney și News Corp, patru dintre cele șase companii media care controlează peste 90% din peisajul media din SUA.

Inutil să spun că, dacă au controlul asupra acestor numeroase medii de comunicare, pot controla națiuni întregi prin intermediul unei propagande centralizate atent orchestrată și deghizată în jurnalism.

BlackRock/Vanguard Own the Media

Dacă deja ți se învârte capul, nu ești singur. Este dificil de descris relațiile circulare și strâns legate între ele într-un mod liniar. Lumea proprietății corporative este labirintică, unde toată lumea pare să dețină toată lumea, într-o oarecare măsură.

Fără îndoială, mesajul cheie este că două companii ies în evidență mai presus de toate celelalte, iar acestea sunt BlackRock și Vanguard. Împreună, formează un monopol ascuns asupra deținerilor de active globale și, prin influența mass-media centralizate asupra noastră, au puterea de a manipula și de a controla o mare parte din economia și evenimentele lumii și despre modul în care lumea vede totul.

Având în vedere că BlackRock a anunțat în 2018 că are „așteptări sociale” de la companiile în care investește, rolul său potențial de axă centrală în Great Reset și planul „reconstruiește mai bine” nu pot fi trecute cu vederea.

Adăugați la aceste informații, arătând că „subminează concurența prin deținerea de acțiuni la companii concurente” și „estompează granițele dintre capitalul privat și afacerile guvernamentale, lucrând în strânsa colaborare cu autoritățile de reglementare”, și ar fi greu să nu vedem cum BlackRock / Vanguard și globaliștii lor proprietarii ar putea fi capabili să faciliteze Marea Resetare și așa-numita revoluție „verde”, ambele făcând parte din aceeași schemă de furt de avere.

BlackRock și Vanguard dețin lumea

Această afirmație va deveni și mai clară odată ce vă dați seama că influența acestui duo nu se limitează la Big Pharma și mass-media. Important, BlackRock lucrează îndeaproape cu băncile centrale din întreaga lume, inclusiv cu Rezerva Federală SUA, care este o entitate privată, nu una federală. Împrumută bani băncii centrale, acționează în calitate de consilier și dezvoltă software-ul băncii centrale.

În total, BlackRock și Vanguard dețin proprietate asupra a aproximativ 1.600 de firme americane, care în 2015 aveau venituri combinate de 9,1 trilioane de dolari. Când adăugați cel de-al treilea cel mai mare proprietar global, State Street, proprietatea lor combinată cuprinde aproape 90% din toate firmele S&P 500.

În total, BlackRock / Vanguard dețin acțiuni ale unei liste lungi de alte companii, inclusiv Microsoft, Apple, Amazon, Facebook și Alphabet Inc.21. Asa cum se ilustreaza în grafic de la reteaua de proprietati ale BlackRock si Vanguard în continuare, apare în articolul din 2017 “These Three Firms Own Corporate America” în The Conversation, ar fi aproape imposibil să le enumerăm pe toate.

Network of ownership by the Big Three in listed US firms

Un monopol global puțini știu ceva despre asta

Urmăriți VIDEO

Pentru a descoperi influența BlackRock și Vanguard pe piața globală, asigurați-vă că urmăriți videoclipul de 45 de minute prezentat în partea de sus a acestui articol. Acesta oferă un rezumat al amplei rețele de monopoluri oculte a corporațiilor deținute de Vanguard și BlackRock și rolul lor în Marea Resetare. Un al doilea videoclip mult mai scurt (de mai sus) oferă o recenzie suplimentară a acestor informații.

Un mensaje de Lew Rockwell | Instituto Mises

Cum putem relaționa BlackRock / Vanguard – și familiile globaliste care le dețin – de Marea Resetare? În afara unei confesiuni publice, trebuie să ne analizăm relațiile dintre aceste gigantice corporații de proprietate globalistă și să luăm în considerare influența pe care o pot exercita prin aceste relații. După cum a remarcat Lew Rockwell:

Când Lynn Forester de Rothschild își dorește ca Statele Unite să fie o țară cu un singur partid (precum China) și nu dorește ca legile privind identificarea alegătorilor să fie adoptate în SUA, astfel încât să poată fi comise mai multe fraude electorale pentru a atinge acest scop, ce face?

„Ține o conferință telefonică cu cei mai buni 100 de directori executivi din lume și le spune să denunțe public ca „ Jim Crow” adoptarea unei legi anticorupție de către Georgia, și ordonă obedienților directori executivi ai săi să boicoteze statul Georgia, așa cum am văzut cu Coca- Cola și Major League Baseball și chiar vedeta de la Hollywood, Will Smith.

„În această conferință telefonică, vedem nuanțe ale Marii Resetări, Agenda 2030, Noua Ordine Mondială. ONU dorește să se asigure, la fel ca [fondatorul și președintele executiv al Forumului Economic Mondial Klaus] Schwab că, în 2030, sărăcia, foamea, poluarea și bolile nu mai afectează Pământul.

„Pentru a realiza acest lucru, ONU dorește ca impozitele din țările occidentale să fie împărțite de mega corporațiile elitei pentru a crea o societate nou-nouță. Pentru acest proiect, ONU spune că avem nevoie de un guvern mondial, adică propria ONU”.

După cum am analizat în multe articole anterioare, pare destul de clar că COVID-19 pandemia COVID-19 a fost orchestrată pentru a produce această Nouă Ordine Mondială – Marea Resetare – și videoclipul de 45 de minute prezentat în partea de sus a articolului face bine treaba de a explica cum s-a făcut acest lucru. Și în centrul tuturor, „inima” către care curg toate fluxurile de bogăție globală, găsim BlackRock și Vanguard. Tradus din mercola.com

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button