X

Pericolul este Covid sau Vaccinul?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Paul Craig RobertsJune 21, 2021

De ce sunt suprimate atât de multe dovezi?

Cole Beasley

Câți americani sunt la fel de curajoși precum Cole Beasley de la Buffalo Bills, care a anunțat că va renunța la jocul de fotbal înainte de a se supune protocoalelor de vaccinare ale NFL?

Angajații din domeniul sănătății și mulți alți americani se confruntă cu presiuni pentru a accepta vaccinarea sau vor fi concediați.  De exemplu, un spital din Texas a făcut din vaccinare o condiție de angajare. Pot să înțeleg reticența unei asistente sau a unui medic – care a asistat la leziuni grave și la decesul celor care au fost vaccinați – că nu doresc să se supună riscului. S-au expus timp de 16 luni la riscul infecției tratându-i pe cei infectați. Acum sunt declarați a fi un risc pentru pacienți, deoarece nu sunt vaccinați și sunt presați să accepte riscul ridicat al leziunii cauzată de vaccin.

David Ramsey oferă sfaturi unei asistente medicale:

Observați cât de repede au adoptat corporațiile americane ideea că au dreptul de a lua decizii profund personale pentru angajați. Nu mai sunt doar președinții SUA, precum Bush și Obama, cei care pretind autoritatea pentru a lăsa deoparte protecțiile noastre constituționale și a ne arunca în închisoare și de a ne executa fără un proces corespunzător, corporațiile private cu scop lucrativ își afirmă acum dreptul de a lua deciziile noastre personale.

Ce ne spune asta despre credința în libertate în Statele Unite? Ne spune că este ultimul lucru la care se gândesc liderii publici și privați. Libertate? Ce este asta? Dreptul de a nu fi de acord cu guvernul, șeful, mass-media? Acesta este terorismul. Aceasta este teoria conspirației. Acest lucru este necooperant. Scoateți pălăria din hârtie de aluminiu și faceți ceea ce vi se indică.

Asta este ceea ce experimentează toți cei care lucrează pentru o corporație americană. Luați vaccinul. Nu folosiți aceste pronume. Mergi la antrenamentul de sensibilitate. Trimite! Trimite! Trimite!

Asta este America astăzi. Observați cât de repede a venit asupra noastră. Comparați astăzi cu acum 16 luni și observați eroziunea rapidă a libertății.

În timpul Războiului Rece din secolul al XX-lea, americanii au auzit despre „națiuni captive”. Astăzi America este o națiune captivă.

Cererile angajatorilor ca angajații să se supună vaccinării nu sunt doar afirmații de autoritate asupra deciziilor personale și încălcări ale libertății. O mulțime de dovezi indică faptul că mandatele de vaccinare pun în pericol viața oamenilor. Multe dovezi indică o incidență ridicată a decesului și a leziunilor grave asociate cu vaccinarea Covid și că vaccinul în sine cauzează variantele. Vedeți mai jos un astfel de avertisment.

Dovezile științifice ar trebui dezbătute public. În schimb, dovezile sunt suprimate. Dacă dovezile sunt greșite, ar trebui să fie ușor să demonstrăm că așa este. Deci, de ce este suprimat în loc să fie examinat și dezbătut? Cum se poate ca directorii și consiliile de administrație să ignore pericolele la care se supun angajații?

Este acesta un complot împotriva vieții asa cum lumea crede din ce în ce mai mult, sau este doar prostie și incompetență din partea celor care ocupă funcții de conducere? Niciunul dintre răspunsuri nu este liniștitor.

Peter McCullough denuncia la mala praxis médica con el COVID: «Los médicos parecen haber experimentado un lavado de cerebro» | Noticiero Universal

Dr. Peter McCullough oferă unul dintre numeroasele avertismente neechivoce emise de experți cu înaltă calificare, persoane cu mult mai informate decât Tony Fauci, un birocrat medical a cărui muncă pe tot parcursul vieții a fost de a maximiza profiturile industriei farmaceutice:

Dr. Peter McCullough – „Vaccinurile COVID au ucis deja 50.000 de americani. Se pregătesc Statele Unite să oblige cetățenii să se supună vaccinării?”

Pandemia a fost planificată și este „o crimă împotriva umanității”.

Dr. McCullough este subdirector de medicină internă la Universitatea Baylor, editor al Reviews in Cardiovascular Medicine, editor senior al American Journal of Cardiology, editor al manualului Cardiorenal Medicine și președinte al Cardiorenal Society.

„Primul val al bioterorismului a fost un virus respirator care s-a răspândit în întreaga lume și a afectat relativ puțini puține persoane – aproximativ 1% din multe populații – dar a generat o mare teamă”, a explicat McCullough în timpul seminarului web Oval Media cu alți medici. El a menționat că virusul a vizat „mai ales persoanele fragile și persoanele în vârstă, dar pentru persoanele sănătoase, seamănă cu răceala obișnuită”.

Dr. McCullough a tratat mulți pacienți cu Covid, a scris articole despre boală, a avut boala el însuși și, de asemenea, a văzut o moarte în propria familie din cauza COVID.

El crede că teama de virus a fost folosită foarte repede pentru a genera politici care ar avea un impact enorm asupra vieții umane, cum ar fi blocările draconice.
„Fiecare lucru care a fost făcut în sănătatea publică ca răspuns la pandemie a agravat-o”, a subliniat el.

McCullough a explicat că, la început, în calitate de medic care trata pacienții cu COVID, el a venit cu un regim de tratament timpuriu pentru cei afectați de virus, care a redus șederile în spital cu aproximativ 85% și a spus că a început să publice lucrări despre ceea ce învățase. Medicul a menționat că a fost „întâmpinat cu rezistență la toate nivelurile” în ceea ce privește tratarea efectivă a pacienților și publicarea lucrărilor sale.

Din fericire am avut suficientă putere de publicare pentru a publica singurele două lucrări din întreaga literatură medicală care îi învață pe medici cum să trateze pacienții cu COVID-19 acasă pentru a preveni spitalizarea”, a spus el.

„Ceea ce am descoperit este că suprimarea tratamentului timpuriu a fost strâns legată de dezvoltarea unui vaccin, iar întregul program – și, într-un anumit sens, prima fază de bioterorism – a fost lansat și cu adevărat era vorba de menținerea populației în frică, și, izolat, pregătindu-i să accepte vaccinul, care pare a fi faza a doua a unei operațiuni de bioterorism. ”
McCullough a explicat că atât coronavirusul, cât și vaccinurile oferă „corpului uman, proteina spike, care este obiectivul câștigului funcției a acestei cercetări de bioterorism”.

El a recunoscut că nu poate ieși și să spună acest lucru la televiziunea națională, deoarece establishmentul medical a făcut o treabă atât de temeinică de propagandă a temei.
„Ceea ce am învățat de-a lungul timpului este că nu mai putem comunica cu agențiile guvernamentale. De fapt, nu am putut comunica cu colegii noștri propagandizați din marile centre medicale, care par să fie sub vrajă, ca și când ar fi fost hipnotizați. „
Medicii buni fac lucruri de neconceput, cum ar fi injectarea de ARN mesager biologic activ, care produce această proteină patogenă spike la femeile gravide. Cred că atunci când acești doctori se trezesc din transă, vor fi șocați să se gândească la ce le-au făcut oamenilor”, a spus el, făcând ecou la ceea ce el și dr. Harvey Risch, profesor la Școala de Sănătate Publică din Yale, i-a spus gazdei Fox News, Laura Ingraham, în timpul unui interviu de luna trecută.

Vara trecută, McCullolugh a început o inițiativă de tratament timpuriu pentru a ține pacienții cu COVID în afara spitalului, ceea ce presupunea organizarea mai multor grupuri de medici din Statele Unite și din străinătate. Doctorul a menționat că unele guverne au încercat să împiedice acești medici să ofere tratamente, dar cu ajutorul Asociației Medicilor și Chirurgilor, au reușit să scoată un ghid pentru pacienții la domiciliu, iar în SUA au organizat patru tele-medicale diferite, și cincisprezece servicii telemedicale regionale.
În acest fel, persoanele afectate de COVID-19 au putut să apeleze la aceste servicii și să primească medicamentele de care aveau nevoie prescrise la farmaciile locale sau la farmaciile de distribuție prin corespondență, a explicat el.
„Fără ca guvernul să înțeleagă cu adevărat ce se întâmplă, am zdrobit curba epidemică a Statelor Unite”, a susținut McCullough. „Spre sfârșitul lunii decembrie și ianuarie, ne-am ocupat practic de pandemie cu aproximativ 500 de medici și servicii de telemedicină și, până în prezent, tratăm aproximativ 25% din populația SUA COVID-19 care este de fapt cu risc crescut, peste vârstă 50 de ani cu probleme medicale care se prezintă simptome severe. ”

„Știm că aceasta este faza a doua a bioterorismului, nu știm cine se află în spatele acestuia, dar știm că vor un ac în fiecare braț pentru a injecta ARN mesager sau ADN adenoviral în fiecare ființă umană”, a spus el. „Vor toate ființele umane”. Mai târziu, medicul a avertizat că vaccinurile experimentale ar putea duce în cele din urmă la cancer și steriliza femeile tinere.
Dr. McCullough a spus că obiectivul său este de a separa un grup mare de persaone la care sistemul nu poate ajunge, care i-ar include pe cei care au avut deja virusul, cei cu imunitate, copiii, femeile însărcinate și femeile care vor avea copii.
Cardiologul a continuat spunând că, deoarece nu există niciun beneficiu clinic la tineri pentru a primi vaccinul, chiar și un singur caz de miocardită sau pericardită după vaccinuri „este prea mare”, chiar dacă CDC este la curent de sute de rapoarte alarmante ale cazurilor de umflare a inimii la adolescenți și adulți tineri, ei vor reevalua problema doar mai târziu în iunie. El a acuzat establishmentul medical că nu a facut nimic pentru a reduce riscurile vaccinurilor.

În calitate de persoană care a prezidat peste două duzini de sesiuni de monitorizare a siguranței vaccinurilor pentru FDA și Institutul Național pentru Sănătate, McCullough a avut loc să critice modul în care vaccinurile au fost lansate.
„Cu acest program, nu există un comitet pentru evenimente critice, nu există un comitet de monitorizare a siguranței datelor și nu există un comitet de etică umană. Aceste structuri sunt obligatorii pentru toate investigațiile clinice de mari dimensiuni și, prin urmare, cuvântul care este cu adevărat folosit pentru ceea ce se întâmplă este nedreptate, adică acțiuni greșite ale persoanelor cu autoritate „, a explicat medicul.
„Fără măsuri de siguranță în vigoare, puteți vedea ce se întâmplă”, a continuat el.
„Practic este cea mai mare aplicare a unui produs biologic cu cea mai mare cantitate de morbiditate și mortalitate din istoria țării noastre.”

„Suntem la peste 5.000 decese până acum, după cum știți, și cred că aproximativ 15.000 spitalizări. În UE sunt peste 10.000 de decese. Lucrăm cu datele Centrului pentru Medicaid (CMS) și avem o perspectivă destul de bună că numărul real este de zece ori mai mare”.
McCullough a explicat că, deoarece baza de date a sistemului de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) se ridică la aproximativ 10% din reacțiile negative la vaccinuri, echipa sa a trebuit să meargă la alte surse pentru informații.

Avem acum un denunțător în interiorul CMS și avem doi denunțători în CDC”, a dezvăluit medicul. „Credem că avem 50.000 de americani morți. Cincizeci de mii de morți. Deci, avem de fapt mai multe decese cauzate de vaccin pe zi decât boala virală. Practic este bioterorismul propagat prin injecție „.
Dr. McCullough a spus că a văzut oameni în cabinetul său cu cazuri de tromboză venoasă porta, miocardită și probleme grave de memorie după vaccinare. „Este atât de desconcertant”, a spus el.

„Dacă ați spus că acesta este tot un program al Fundației Gates pentru a reduce populația, se potrivește foarte bine cu acea ipoteză, nu? Primul val a fost să-i omoare pe bătrâni prin infecția respiratorie, al doilea val este să-i ia pe supraviețuitori și să-i țintească pe tineri și să-i sterilizeze ”, a spus el.

„Dacă observați mesajele din țară, din Statele Unite, acum nici măcar nu-i interesează bătrânii. Vor copii. Vor copii, copii, copii, copii! Se concentrează atât de mult asupra copiilor ”, a spus el, menționând că în Toronto, Canada, luna trecută, i-au adus pe copii cu promisiuni de înghețată pentru a primi vaccinul. Potrivit unui raport, guvernul Ontario – care nu necesită consimțământul părinților pentru vaccinarea copiii – i-a încurajat pe copii să primească vaccinul Pfizer la un eveniment de vaccinare pop-up.
„Au reținut părinții și vaccinau copiii”, a raportat medicul. El a spus că mama soției sale canadiene a fost vaccinată forțat împotriva voinței sale.
McCullough a prezis că Statele Unite se pregătesc pentru a obliga cetațenii să facă injecțiile.
„Trebuie să o oprim și trebuie să vedem ce se află în spatele ei”, a conchis el.

Tradus din paulcraigroberts.org, invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Inca nu a fost justitie pamanteasca dreapta.

    La Nuremberg a fost ritual talmudic de avertizare a goy-ilor sa nu mai incerce sa scape de exploatarea, camataria, santajul si pervertitile facut lor de catre jidani.
    Stii ca trei sferturi din “oficiali” erau jidani?

    Stii ca Stalin a cerut “pedepsirea” cu facatura de procescunde PROBELE MATERIALE NU AU FOST PERMISE? Psihopatul de Churchill voia sa ii mitralieze pe toti germanii da’ pana la urma a dat drumul la violare fgermancelor – vreo 2 milioane! (englezi, americani, francezi, rusi, polonezi si altii) si la omorarea prin infometare alte milioane de germani.

    Mai citeste – arhivele americane, cele germane furate si duse in America, cele poloneze…
    Nici in gluma nu e bine sa arunci vorbe daca nu stii despre ce e vorba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button