X

Laboratorul Universității din Florida a găsit agenți patogeni periculoși pe măștile faciale pentru copii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

by Tyler Durden – sâmbată 19 iunie 2021

Authored by Meiling Lee via The Epoch Times (emphasis ours),

Un laborator de la Universitatea din Florida, care a analizat recent un mic eșantion de măști faciale, a detectat prezența a 11 agenți patogeni periculoși care includeau bacterii care produc difterie, pneumonie și meningită. 

Părinții din Gainesville în Florida, îngrijorați de răul cauzat copiilor lor care purtau măști faciale toată ziua la școală, cu o climă de 90 ° F (32º C), au trimis șase măști – cinci care erau purtate de copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani timp de cinci până la opt ore la școală, și una purtată de către un adult – pentru a fi analizate în căutarea contaminanți la University of Florida’s Mass Spectrometry Research and Education Center.

Dintre cele șase măști, trei erau chirurgicale, două din bumbac și una de polietileno. Măștile care nu au fost purtate și un tricou purtat la școală au acționat ca probe de control.

Cinci dintre măști s-au dovedit a fi contaminate cu paraziți, ciuperci și bacterii, potrivit Rational Ground.

S-a descoperit că o singură mască conținea un virus care poate provoca o boală sistemică fatală la bovine și caprioare. Au fost detectați și alți agenți patogeni mai puțin dăunători care pot provoca ulcere, acnee și streptococ.

Niciunul dintre controale era contaminat cu agenți patogeni, în timp ce la „eșantioanele din partea superioară și inferioară a tricoului au găsit proteine ​​care se găsesc în mod obișnuit în piele și păr, împreună cu unele frecvent întâlnite în sol”.

Amanda Donoho, o mamă a trei copii ai școlii elementare, a făcut echipă cu alți părinți pentru a trimite măștile la laborator, deoarece la copiii ei au izbucnit erupții cutanate datorită purtării prelungite a măștii.

Copiii noștri au stat cu măști toată ziua, șapte ore pe zi la școală”, a declarat Donoho pentru Fox & Friends pe 17 iunie. „Singura pauză pe care o primesc este când trebuie să mănânce sau să bea”.

Donoho a spus că, deși elevii nu trebuie să poarte o mască în afara școlii din aprilie 2021, măștile erau încă necesare atunci când se aflau la o distanță de șase până la opt picioare unul de cealalt. Măștile trebuie purtate și în autobuzele școlare.

Sunt necesare cercetări suplimentare pentru a înțelege mai bine ce se pune pe fețele copiilor, spune Donoho.

Superintendentul Carlee Simon de la școlile publice ale regiunii Alachua (ACPS) din Gainesville, Florida, nu a răspuns la o cerere de comentarii.

Directorul Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) spune că, copiii ar trebui să poarte în continuare măști și distanțe sociale până când vor putea fi vaccinați … în ciuda datelor care arată că copiii sunt afectați minim de COVID-19 și nu sunt super-răspânditori ai virusului.

Florida Gov. Ron DeSantis signs social media crackdown into law over cries that it's unconstitutional | Blogs

Guvernatorul Ron DeSantis, un republican, a semnat un ordin executiv pe 3 mai, suspendând toate restricțiile de urgență COVID-19, inclusiv purtarea măștii. Cu toate acestea, anumite districte școlare, cum ar fi ACPS, și-au menținut politica de mască în vigoare pentru restul anului școlar, în timp ce măștile erau opționale în cadrul comunității.

ACPS spune că măștile vor fi opționale pentru anul școlar 2021–22, dar vor fi necesare în continuare în autobuzele școlare până la jumătatea lunii septembrie, cu excepția cazului în care regulamentul federal de transport se modifică.

CDC spune că sunt încă necesare măștile în avioane, trenuri, autobuze și aeroporturi.

Într-un ghid actualizat în 17 iunie, măștile nu mai sunt necesare în „zonele exterioare ale transportului (cum ar fi un feribot sau puntea superioară a unui autobuz)” și persoanele complet vaccinate pot relua activitățile zilnice pe care le realizau înainte de pandemie fără mască sau distanțarea fizică, cu excepția cazului în care legea federală sau statală impune acest lucru.

Se consideră că persaonele sunt complet vaccinate după două săptămâni de la a doua injecție a unui vaccin ARN mesager sau după un vaccin Johnson & Johnson cu doză unică.

CDC nu a oferit îndrumări persoanelor care s-au recuperat din COVID-19 și au imunitate naturală.

The Epoch Times a contactat CDC pentru a solicita comentarii. – ZeroHedge

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button