X

SUA amenință China: „Fie ne permit să aflăm de unde provine coronavirusul, fie vor fi izolați”

Consilierul american pentru securitate națională, Jake Sullivan, a avertizat duminică China că, dacă nu colaborează la investigarea originii coronavirusului, ar putea fi lăsată într-o situație de „izolare”.

Este o suspiciune că coronavirusul ar fi putut scăpa, accidental sau altfel, dintr-un laborator din centrul orașului chinez Wuhan, unde a fost înregistrat pentru prima dată virusul.

Susținătorii săi indică prezența unei mari instalații de cercetare biologică în oraș. Institutul de Virologie Wuhan (WIV) studiază coronavirusurile la lilieci de peste un deceniu. Institutul se află la 40 de minute de mers cu mașina de piața umedă Huanan, unde a apărut primul grup de infecții în Wuhan.

Teoria a apărut pentru prima dată la începutul pandemiei și a fost promovată de președintele american, Donald Trump. Este posibil că ar fi putut fi concepută ca o posibilă armă biologică.

În timp ce mulți din mass-media și politici au respins aceste idei ca “teorii ale conspirației” la acea vreme, acum au cerut o mai mare atenție asupra posibilității.

Senilul Biden a susținut la G-7 o declarație care spunea la unison că China ar trebui să permită o investigație asupra teritoriului său. Este o sarcină de excavare diplomatică: unirea națiunilor lumii și punerea presiunii politice și diplomatice asupra Chinei, “el a adăugat.

Acum Beijingul trebuie să „aleagă”: „fie permit o anchetă reală pentru a afla de unde a venit acest lucru, fie se vor confrunta cu izolare în comunitatea internațională”, a explicat el. În plus, Biden are „comunitatea de informații” și astfel „ajunge la fundul modului în care acest virus a venit în lume”, a spus el.

China a negat în repetate rânduri teoria despre încălcarea securității în laboratorul Wuhan, orașul în care au fost detectate primele cazuri. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a trimis o misiune de cercetare a faptelor și planifică o a doua vizită pentru a clarifica originile virusului.

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Acest gen de cercetări ,cică , vor să întărească ideea că virusul chiar există ,unde îl caută are cumva amprente ?sau a fost surprins prin oraș pe camere video ? circ ieftin.

 2. Bidon senil sa izoleze China???
  America e condusa de jidani da’ e majoritar in proprietatea Chinei – datoria SUA fata de China este gigantica – sa nu-i ceara Xi lu BiXen banii inapoi … in 24 de ore!
  „In total, the Chinese state and its subsidiaries have lent about $1.5 trillion in direct loans and trade credits to more than 150 countries around the globe. This has turned China into the world’s largest official creditor — surpassing traditional, official lenders such as the World Bank, the IMF, or all OECD creditor governments combined.”
  Adica Banca Mondiala, Fondul Monetar International, OECD… si toti creditorii internaional IMPREUNA au dat cu imprumut (cat o fi „pe hartie”…!?) mai putin decat CHINA peste 150 de tari.

  „… countries worldwide owed more than 6% of world GDP in debt to China as of 2017.”
  si…
  „As of the end of November (2020), China owned US$1.063 trillion of the total outstanding US government debt issued by the US Department of the Treasury”
  Adica -spun americanii – datoria catre China este de 1.063.000.000.000 dolari, datorie formata din „bills, notes and bonds issued by the United States Department of the Treasury on behalf of the federal government to fund its annual budget deficit and roll over existing debt”.
  China nu informeaza.
  Posibil sa fie mai mare ca americanii spun ca ar fi mai datori catre Japonia… de parca Japonia are mai mult decat China!?! = or fi aduse din condei preturi occidentale ca sa dea socoteala „peste: ceilalti da’ sa nu uitam – sint destule bisnitarii care nu produc nimic da’ fac bani…

 3. In presa centrala din North Koreea apar periodic ample articole privind situatia „dezastruoasa” din SUA.
  Drogati, homelesi, persoane cu probleme psihice peste tot… plus „datoria” externa a SUA de trilioane de dolari, etc. etc. adica CATASTROFA ce sa mai.. Asta in timp ce in Coreea de nord curge bineinteles lapte si miere iar mama China devine „cea mai mare putere economica din lume” iar SUA sunt indatorate peste cap Chinei.
  Da da da.. sigur ca da, vrabia malai viseaza. China nu a facut altceva decat sa fure tehnologie prin reverse engineering iar asa zisele „datorii” ale SUA catre China sunt produsul unor minti usor bolnave care debiteaza tampenii de genul „ce-ar fi daca toate tarile din lume le-ar da dolarii inapoi americanilor si le-ar cere echivalentul in aur”…

 4. O minciună sfruntată aruncată pe „piață” pentru a deruta lumea cum că există virusul. Oculta a pus la cale totul prin oamenii ei plantați în toate țările iar acum se joacă de-a baba-oarba cu credullii acestei gogonate minciuni. Se pare că a prins minciuna la foarte mulți oameni. De ce? Pentru că în minciună s-au complăcut toți acești creduli până acum. Aceștia care au crezut minciunii au fugit de cruce, adică de neplăcerile cauzate de ne-vaccinare și se pare că au primit o cruce mult mai mare(grea) prin vaccinare. Se împlinesc cuvintele care spun că atunci când fugi de cruce vei primi o cruce(durere) și mai mare.
  Cineva spunea, și-i dau dreptate, că cei ce s-au vaccinat sunt acum „pe cruce”, așa cum au fost cei doi tâlhari răstigniți odată cu Mântuitorul. Adică se așteaptă pocăința și mărturisirea lor, așa cum s-a întâmplat cu tâlharul din dreapta lui Hristos. Așadar nu s-a terminat lupta, ci ea de abia acum începe mai abitir.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button