X

Fabricare (noua normalitate) „Realitate” – Invictus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Foto: „Coronavirus Covid-19 Face Masks”, licență: CC0 Public Domain

CJ Hopkins – 20 iunie 2021

Scopul final al fiecărui sistem totalitar este de a stabili un control complet asupra societății și a fiecărui individ din cadrul acesteia, pentru a atinge uniformitatea ideologică și a elimina orice abatere de la aceasta.  Acest obiectiv nu poate fi atins niciodată, desigur, dar este rațiunea de a fi a tuturor sistemelor totalitare, indiferent de formele pe care le adoptă ideologiile. Puteți îmbrăca totalitarismul în uniforme naziste proiectate de Hugo Boss, costume Mao sau măști de față cu aspect medical, dorința sa de bază rămâne aceeași: să refacă lumea în imaginea sa paranoică … să înlocuiască realitatea cu propria „realitate”.

hugo-boss-nazi-collection

Hugo Boss, uniformele naziste de la SS

În prezent suntem chiar în mijlocul acestui proces, motiv pentru care totul se simte atât de nebun. Clasele dominante capitaliste globale implementează o nouă ideologie oficială, cu alte cuvinte, o nouă „realitate”. Asta este ideologia oficială. Este mai simplu decât un set de credințe. Oricine poate avea credința pe care o dorește. Convingerile dvs. personale nu constituie „realitate”. Pentru a vă face convingerile „realitate”, trebuie să aveți puterea de a le impune societății. Aveți nevoie de puterea poliției, a armatei, a mass-media, a „experților” științifici, a mediului academic, a industriei culturale, a întregii mașini de fabricare a ideologiilor.

Nu există nimic subtil în acest proces. Demontarea unei „realități” și înlocuirea ei cu alta este o afacere brutală. Societățile se obișnuiesc cu „realitățile” lor. Nu le predăm de bunăvoie sau cu ușurință. În mod normal, ceea ce este necesar pentru a face acest lucru este o criză, un război, o stare de urgență sau … știi, o pandemie mondială mortală.

În timpul trecerii de la vechea „realitate” la noua „realitate”, societatea este sfâșiată. Vechea „realitate” este demontată, iar cea nouă nu și-a ocupat încă locul. Se simte ca o nebunie și, într-un fel, este. Pentru un timp, societatea este împărțită în două, pe măsură ce cele două „realități” se luptă pentru dominare. „Realitatea” fiind ceea ce este (adică monolitic), aceasta este o luptă până la moarte. În cele din urmă, o singură „realitate” poate prevala.

Aceasta este perioada crucială pentru mișcarea totalitară. Trebuie să anuleze vechea „realitate” pentru a o implementa pe cea nouă și nu poate face asta cu rațiunea și faptele, așa că trebuie să o facă cu frică și forță brută. Trebuie să terorizeze majoritatea societății într-o stare de isterie în masă fără sens care poate să se întoarcă împotriva celor care rezistă noii „realități”. Nu este vorba de rațiune sau argumente, sau convingerea oamenilor să accepte noua „realitate”. Este mai degrabă cum conduci o turmă de vite. Îi sperie suficient pentru a-i pune în mișcare, apoi îi conduci oriunde vrei să meargă. Vitele nu știu și nu înțeleg unde se duc. Pur și simplu reacționează la un stimul fizic. Faptele și rațiunea nu au nicio legătură cu aceasta.

Și asta este ceea ce a fost atât de incredibil de frustrant pentru cei dintre noi care ne opunem lansării „Noii Normalități”, fie că discreditează narațiunea oficială Covid-19 sau „Russiagate” sau „Asaltul Capitoliului SUA” sau orice alt element al noii ideologii oficiale. (Și, da, este vorba de o singură ideologie, nu „comunism” sau „fascism” sau orice altă nostalgie, ci ideologia sistemului care ne conduce de fapt, capitalismul global supranațional. Trăim în primul, cu adevărat globa, sistem ideologic hegemonic în istoria umanității. Am fost în ultimii 30 de ani. Dacă sunteți sensibil la termenul „capitalism global”, continuați și numiți-l „globalism” sau „capitalism de asociați” sau „corporativism” sau orice alt nume. Oricum o sa-l numiți, a devenit sistemul ideologic hegemonic mondial fara rival când Uniunea Sovietică s-a prăbușit în anii 1990. Da, există focare de rezistență internă, dar nu are adversari externi, deci progresul său către o structură mai evident totalitară este logic și complet previzibil).

Oricum, ceea ce a fost atât de incredibil frustrant este că mulți dintre noi operăm sub iluzia că suntem implicați într-o discuție rațională asupra faptelor (de exemplu, faptele din Russiagate, Literal-Hitlergate, 9/11, ADM-urile lui Saddam, Douma, „insurecția” din 6 ianuarie, narațiunea oficială Covid etc.) Nu este deloc ceea ce se întâmplă. Faptele nu înseamnă absolut nimic pentru adepții sistemelor totalitare.

Puteți arăta Noilor Normali faptele care doriți. Puteți să le arătați fotografiile false ale persoanelor decedate pe stradă în China în martie 2020. Puteți să le arătați ratele de mortalitate proiectate fals. Puteți explica modul cum funcționează testele PCR false, cum persoane sănătoase erau considerate „cazuri” medicale. Le puteți arăta toate studiile privind ineficiența măștilor. Puteți explica cifrele false de „spitalizare” și „deces”, le puteți trimite articole despre „spitalele de urgență” nefolosite, ratele de deces nejustificate ajustate în funcție de vârstă și populație, să le citați ratele de supraviețuire pentru persoanele sub 70 de ani, pericolele și lipsa de sens a „vaccinării” copiilor. Nimic din toate acestea nu va face nici cea mai mică diferență.

Sau, dacă ați cumpărat narațiunea Covid-19, dar nu v-ați abandonat complet facultățile critice, puteți face ceea ce Glenn Greenwald a făcut recent. Puteți demonstra cum mass-media corporativă a mințit intenționat, din nou și din nou, pentru a menține isteria în masă asupra „terorismul intern”. Puteți arăta oamenilor videoclipuri cu „teroriștii domestici violenți” care pășesc liniștiți în clădirea Capitolului într-un singur rând, precum un grup turistic de liceu, după ce au fost lăsați să intre de către membrii de Securitate ai Capitolului. Puteți dezminți infamul „asasinat al stingătorului de incendii” al lui Brian Sicknik care nu s-a întâmplat niciodată. Puteți semnala că convingerea că câteva sute de oameni neînarmați care aleargă prin Capitoliu calificați drept „insurecție” sau „tentativă de lovitură de stat” sau „terorism intern”, este delirantă până la punctul de a fi literalmente o nebunie. Asta de asemenea nu va face nici cea mai mică diferență.

Aș putea continua și sunt sigur că o voi face, pe măsură ce ideologia „noua normalitate” va deveni noua noastră „realitate” în următorii câțiva ani. Ideea mea, în acest moment, este … acest lucru nu este un argument. Clasele dominante capitaliste globale, liderii guvernamentali, mass-media corporativă și masele Noii Normalități care le-au instrumentalizat nu discută cu noi. Știu faptele. Știu că faptele le contrazic narațiunile lor. Lor nu le pasă. Nu au de ce s-o facă. Pentru că nu este vorba despre fapte. Este vorba despre putere.

Nu spun că faptele nu contează. Bineînțeles că contează. Contează pentru noi. Spun, să recunoaștem ce este asta. Nu este o dezbatere sau o căutare a adevărului. Noii Normali demontează o „realitate” și o înlocuiesc cu noua „realitate”. (Da, știu că realitatea există într-un anumit sens ontologic fundamental, dar nu aceasta este „realitatea” despre care vorbesc aici, așa că vă rog să nu-mi trimiteți e-mailuri furioase împotriva lui Foucault și postmodernism.)

Presiunea pentru a se conforma noii „realități” este deja intensă și se va înrăutăți pe măsură ce normalizează vaccinarea, folosirea măștilor, blocarea periodică etc..Cei care nu se conformează vor fi demonizați sistematic, social și / sau profesional ostracizați, segregați și pedepsiți în vreun mod. Opiniile noastre vor fi cenzurate. Vom fi „anulați”, desfigurați, demonizați și reduși la tăcere. Opiniile noastre vor fi etichetate „potențial dăunătoare”. Vom fi acuzați că răspândim „dezinformare”, că suntem „extremiști de extremă dreaptă”, „rasiști”, „antisemiți”, „teoreticieni ai conspirației”, „antivaccin”, „teroriști domestici violenți anticapitaliști globali,” Sau doar varietate de grădină „hărțuitori sexuali ”sau orice cred ei că ne va dăuna cel mai mult.

Acest lucru se va întâmpla atât în ​​sfera publică, cât și în cea personală. Nu doar guvernele, mass-media și corporațiile, ci colegii, prietenii și familia dvs. vor face acest lucru. Străinii din magazine și restaurante vor face acest lucru. Majoritatea dintre ei nu o vor face conștient. Vor face acest lucru deoarece dezacordul tău reprezintă o amenințare existențială pentru ei … o negare a noii lor „realități” și o amintire a realității pe care au predat-o pentru a rămâne o persoană „normală” și evita pedepsele descrise mai sus.

Nu este nimic nou, desigur. Acesta este modul în care „realitatea” este fabricată, nu numai în sistemele totalitare, ci în fiecare sistem social organizat. Cei de la putere instrumentalizează masele pentru a impune conformitatea cu ideologia lor oficială. Totalitarismul este doar cea mai extremă și periculoasă formă paranoică și fanatică.

Deci, clar, continuați să publicați și să împărtășiți faptele, presupunând că puteți trece de cenzori, dar să nu ne înșelăm asupra ceea ce ne confruntăm. Nu vom trezi Noii Normali cu fapte. Dacă am putea, am fi făcut-o deja. Aceasta nu este o dezbatere civilizată despre fapte. Aceasta este o luptă. Acționează în consecință. CONSENT FACTORY.org

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Acesta este testul fiecărui om de pe planetă, testul din care se va vedea dacă am reușit să ne păstrăm normalitatea, adică credința în Hristos, sau testul după care unii vom intra în rândul oamenilor normali, numiți hristofori sau purtători de Hristos. Toți pornim spre aceeași țintă, însă unii s-au mai “antrenat” un pic mai înainte de acest “maraton”, adică au un pic de avantaj față de ceilalți. Să nu uităm însă că toți alergătorii vor primi același premiu – Raiul, chiar dacă unul a început alergarea în ceasul al 6-lea, altul în al 9-lea, iar altul în al 11-lea. Important este sa ajungem nepecetluiți la linia de sosire(finish).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button