X

Ce știu și nu știu despre virusul SARS-CoV-2

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Edward Curtin Global Research, June 19, 2021

Aș dori să subliniez că am făcut această lucrare obsesiv, deoarece mi s-a părut foarte importantă.  Am consultat informații și argumente în toate mass-media, corporative și alternative, academice, medicale, cărți etc.

M-am consultat cu cercetători din întreaga lume. Am citit site-urile CDC, Organizația Mondială a Sănătății și organizațiile guvernamentale și neguvernamentale de sănătate. Cu alte cuvinte, nu am lăsat nici o piatră neîntoarsă, în ciuda înclinațiilor politice evidente sau ascunse ale surselor. Am făcut asta ca sociolog și scriitor, nu ca medic, deși multe dintre sursele mele au fost medici și studii medicale.

Concluziile mele succinte urmează fără legături cu surse, deoarece nu încerc să conving pe nimeni de nimic, ci doar să spun pentru înregistrarea publică la ce concluzii am ajuns. Viata e scurta. Voi spune acum.

  • Știu că un număr mare de persoane au fost hipnotizați de frică, amenințări și mită pentru a accepta versiunea COVID-19 a mass-mediei corporative. Am tras concluzia că multe milioane se mișcă într-o stare de transă și nu știu acest lucru. Au fost induși în acest stare printr-o campanie de propagandă bine organizată, foarte sofisticată, care s-a bazat pe frica umană de moarte și boală. Cei din spatele acestui lucru au studiat fără îndoială incidența ridicată a hipocondriei în populația generală și teama de un „virus” invizibil în societăți în care credința în Dumnezeu și invizibilul spiritual a fost înlocuită de credința în știință. Cunoscându-și bine publicul, au creat o campanie de frică și confuzie pentru a induce ascultare.
  • Nu știu, dar suspectez că cei care au fost atât de hipnotizați tind să fie în principal membri ai claselor mijlocii până la cele superioare, cei care au investit atât de multă credință în sistem. Aceasta include persoanele cu studii superioare.
  • Știu că, pentru a închide sute de milioane de oameni sănătoși, a insista să poarte măști inutile, spunându-le să evite contactele umane, să distrugă viața economică a oamenilor obișnuiți au creat vaste suferințe care au avut ca scop să le ofere oamenilor o lecție despre cine deținea controlul și să-și revizuiască mai bine înțelegerea relațiilor umane pentru a se potrivi noii irealități digitale pe care producătorii acestei mascarade încearcă să o aducă în loc de carne și sânge, față în față cu realitatea umană.
  • Știu că testul PCR inventat de Kary Mullis nu poate detecta pretinsul virus sau orice alt virus și, prin urmare, toate numerele de cazuri și decese nu se bazează pe nimic. Ele sunt evocate din aer într-un act masiv de magie. Știu că credința că se poate face acest test a început cu protocolul neștiințific PCR Corona creat de Christian Drosten în Germania în ianuarie 2020 care a devenit metoda standard pentru testarea SARS-CoV-2 la nivel mondial. Sunt sigur că acest lucru a fost plănuit înainte și a făcut parte dintr-o conspirație la nivel înalt. Acest protocol a stabilit pragul ciclului (amplificare) la 45, ceea ce ar putea duce doar la rezultate fals pozitive. Acestea au fost apoi numite cazuri: un act de fraudă pe scară largă.
  • Nu știu dacă presupusul virus a fost vreodată izolat în sensul de a fi fost purificat sau detașat de orice altceva în afară de a fi cultivat într-un laborator. Prin urmare, nu știu dacă virusul există.
  • Știu că „vaccinurile” ARNm experimentale care sunt aplicate tuturor nu sunt vaccinuri tradiționale, ci experimente periculoase ale căror consecințe pe termen lung sunt necunoscute. Și știu că Moderna spune că „vaccinul” său ARN mesager (ARNm) care nu este un vaccin funcționează „ca un sistem operativ într-un computer” și că dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei vaccinului ARNm, spune că nanoparticulele lipidice din injecții se deplasează în tot corpul și se instalează în cantități mari în mai multe organe în care proteina spike, fiind biologic activă, poate provoca daune masive și că FDA a știut acest lucru. În plus, știu că zeci de mii de persoane au suferit efecte adverse din cauza acestor injecții și că multe mii au murit din cauza lor și că aceste cifre sunt mult subestimate din cauza sistemelor de raportare. Știu că, cu acest număr de victime din trecut, aceste injecții experimentale ar fi fost oprite cu mult timp în urmă sau nu ar fi început niciodată. Că nu au facut-o, prin urmare, m-au convins că este în desfășurare o agendă radical diabolică al cărei scop este să facă rău, nu pentru binele sănătății, deoarece responsabilii știu ceea ce eu știu și încă mult mai mult.
  • Nu știu de unde a provenit acest pretins virus, dacă există.
  • Știu că de la începutul acestei crize, a existat un efort concertat în întreaga lume pentru a refuza accesul la tratamente eficiente dovedite, cum ar fi hidroxiclorochina, steroizii, ivermectina, într-un efort planificat de a vaccina cât mai multe persoane posibil. Numai acest lucru dezvăluie o agendă axată nu pe sănătate, ci pe obținerea unui număr cât mai mare de persoane pentru să se supună vaccinării și controlului. Control social este numele acestui joc mortal.
  • Știu că cei care împing aceste vaccinuri – Forumul Economic Mondial, Organizația Mondială a Sănătății, Fundația Gates, Fundația Rockefeller etc. – au o lungă istorie în ceea ce privește dorința de a reduce drastic populația lumii și că promovarea eugeniei lor sub diferite nume este foarte bine cunoscută. Sunt convins că „terapia genică” de tip ARNm complet netestată este cheia planului lor de reducere a populației.
  • Nu știu dacă vor reuși.
  • Știu că trebuie să li se împotrivească.
  • Nu știu de ce atât de mulți oameni buni nu pot vedea prin acest rău. Îl pot atribui doar faptului că au fost seduși de o campanie de propagandă hipnotică masivă care a făcut apel la cele mai profunde temeri ale acestora și va rezulta ca frica și temerile să se facă realitate pentru că ei credeau că sunt liberi. Este o mare tragedie.
  • Știu că toate statisticile despre cazuri și decese „din” COVID-19 au fost manipulate pentru a crea o falsă pandemie. Una dintre cele mai evidente dovezi în acest sens este presupusa dispariție a gripei și decesele cauzate de gripă. Numai cineva aflat în transă nu ar reuși să înțeleagă logica absurdă în argumentul că acesta a fost rezultatul purtării unei măști atunci când, în același timp, COVID-19 născut în aer s-a răspândit ca un incendiu până când s-a oprit precipitat în ianuarie 2021 când un mic număr de oameni fuseseră vaccinați.
  • Știu că abia a existat un exces de mortalitate în tot acest timp.
  • Nu știu unde se va termina totul, dar sper împotriva întregii speranțe, ca opoziția crescândă față de această fraudă o va depăși și învinge în ciuda cenzurii organizate care este în curs împotriva opiniilor disidente. Știu că atunci când are loc cenzura organizată pe această scară, cei din spatele ei se tem de revelația adevărului. O simplă înțelegere a istoriei confirmă acest lucru.
  • Știu că amânarea temporară pe care autoritățile au acordat-o supușilor lor va fi urmată de restricții suplimentare asupra libertăților fundamentale, blocarea virusului corona va reveni probabil, se vor promova întăririle „vaccinului” și impulsul dat de Forumul Economic Mondial pentru o Mare Resetare cu o a patra revoluție industrială va duce la căsătoria inteligenței artificiale, a cyborg-urilor, a tehnologiei digitale și a biologiei cu SUA și alte țări care vor continua să alunece într-o nouă formă de control fascist, cu excepția cazului în care oamenii din întreaga lume se ridică și rezistă în număr mare. Sunt încurajează semnalele că această rezistență crește.
  • În cele din urmă, știu că dacă forțele autoritare câștigă bătălia imediată, cineva va scrie o carte cu un titlu ca cel al clasicului lui Milton Mayer, They Thought They Were Free (Ei credeau ca sunt liberi). Va fi cenzurat. Poate că va fi mai întâi distribuit prin samizdat. Dar, în cele din urmă, după multă suferință și moarte, adevărul despre această agendă malefică va prevala și vor fi mult plânset și scrâșnet de dinți.
  • Suntem într-un război spiritual pentru sufletul lumii.

Edward Curtin este autor, cercetător și sociolog proeminent cu sediul în vestul Massachusetts. Este asociat de cercetare al Centrului de Cercetare privind Globalizarea (CRG).

Este autorul Seeking the Truth in a Country of Lies (Căutând adevărul într-o țară de minciuni) – Global Research

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Se pare că toate variantele de viruși sunt detectate cu același test PCR de la începutul plandemiei ,atunci dacă nu există un test dedicat fiecărei variante alfa ,kent , braziliană , africană, delta atunci de unde știu ce tulpină este ? Apare scris pe test ? Nu ,este tot o minciună și pe asta nu au cum so poleiască cu vreun argument plauzibil.

  2. Niciodată virușii nu au fost izolați și niciodată nu s-a demonstrat ca ei sunt contagiosi sau ar cauza vreo boala.
    HIV este o minciună, Kary Mullis a vorbit extensiv despre asta.
    Vaccinurile au fost, sunt si vor fi, metode de depopulare si genocid.

    https://www.bitchute.com/video/dg1D18lNImyS/

    Nu va opriți la clipul de mai sus, cercetați istoria teoriei infirmate științific a germenilor.
    “Bolile nu sunt contagioase, ele se dezvolta in organismul in sine.” — Antoine Bechamp

    Frauda covid sta într-o teorie mincinoasă, pe care, daca oamenii ar intelege-o, nu doar aceasta operatiune psihologica numita “pandemie” ar cădea, ci intreg sistemul medical finantat si dirijat de rockefeller/big pharma de mai bine de o suta de ani: ca germenii/bacteriile sunt nocive.
    Virușii NU exista!!

    https://www.pacificnaturalmedicine.com/post/the-germ-vs-the-terrain
    Now consider Antoine Béchamp and The Terrain Theory (2). Béchamp stated:

    “We do not catch diseases. We build them. We have to eat, drink, think, and feel them into existence. We work hard at developing our diseases. We must work just as hard at restoring health. The presence of germs does not constitute the presence of a disease.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button