X

Prima autopsie a unei persoane vaccinate împotriva COVID a dezvăluit că corpul era plin de ARN viral

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prima autopsie a unei persoane vaccinate împotriva COVID-19, care a dat rezultate negative la 18 zile după internare, dar la 24 de zile după vaccinare, s-a constatat că ARN-ul viral a fost găsit în aproape fiecare organ din corp. În timp ce vaccinul a declanșat un răspuns imun, acesta nu a împiedicat virusul să pătrundă în fiecare organ din corp.

ARN-ul viral a fost găsit în aproape fiecare organ din corp, ceea ce de asemenea înseamnă și proteine ​​spike. Există anticorpi (cum ar trebui să producă „vaccinul”), dar sunt irelevanți deoarece, potrivit unui studiu din Japonia, știm acum că proteina spike provoacă daune.

Am vorbit cu un specialist în boli infecțioase la un spital din New Jersey în această dimineață. I-am trimis rezultatele actuale ale autopsiei și i-am cerut părerea. Când a sunat din nou ceva mai târziu, era vizibil șocat. El ne-a spus: „Nu poți cita numele meu, spitalul mă va concedia dacă o faci.” Suntem de acord să ne ascundem identitatea.

Apoi ne-a spus:

Lumea crede că doar o MINORITATE de persoane vor suferi efectele secundare ale vaccinului.

Pe baza acestei noi cercetări, înseamnă că toată lumea va avea, în cele din urmă, un efect advers, deoarece aceste proteine ​​spike se leagă de receptorii ACE2 din tot corpul.

Acest ARNm ar trebui să rămână la locul injectării și se presupune că asta face. Acest lucru înseamnă că proteinele spike produse de ARNm vor fi, de asemenea, prezente în toate organele, și știm acum că proteinele spike sunt cele care provoacă daune.

Mai rău încă, ARN-ul viral găsit în toate organele în ciuda unui vaccin arată:

  1. vaccinul nu funcționează deloc SAU;
  2. Virusul se bucură de îmbunătățirea dependentă de anticorpi (ADE), ceea ce înseamnă că se răspândește mai RAPID la persoanele care au fost vaccinate.

Aceasta este o bombă GLOBAL TIME.

Potrivit raportului autopsiei, bărbatul vaccinat avea 86 de ani și a fost testat NEGATIV pentru COVID-19 când a fost internat pentru prima dată la spital cu probleme gastro-intestinale severe și dificultăți de respirație. Rapoartele descriu:

„Raportăm despre un bărbat în vârstă de 86 de ani, rezident la o casă de bătrâni, care a primit vaccinul SARS-CoV-2. Istoricul medical a inclus hipertensiune arterială sistemică, insuficiență venoasă cronică, demență și cancer de prostată. La 9 ianuarie 2021, bărbatul a primit vaccinul cu ARN modificat nucleozidic formulat cu nanoparticule lipidice BNT162b2 într-o doză de 30 µg. În acea zi și în următoarele 2 săptămâni nu a prezentat simptome (Tabelul 1).

În ziua 18 a fost internat în spital pentru agravarea diareei. Deoarece nu a prezentat semne clinice de COVID-19, nu a existat nicio izolare într-un anumit cadru. Testele de laborator au evidențiat anemie hipocromă și niveluri crescute de creatinină serică. Testul antigenului și reacția în lanț a polimerazei (PCR) pentru SARS-CoV-2 au fost negative.

Raportul de autopsie arată clar că testele nu au arătat „modificări morfologice asociate COVID” în organele sale.

„Morfologic” înseamnă structural. Acum se știe că o infecție COVID provoacă modificări structurale foarte specifice la locul infecției. Aceste modificări nu avuseseră loc la bărbatul vaccinat înainte de moarte.

Bărbatul se afla într-o cameră în care un alt pacient a testat în cele din urmă POSTIV pentru COVID, iar raportul spune că ei cred că bărbatul vaccinat mort a contractat COVID după ce au internat celălalt pacient în aceeași cameră.

Vătămarea organelor destinatarului vaccinului, care a murit după vaccin, a avut loc ÎNAINTE că celălalt pacient din camera spitalului l-a infectat cu COVID.

Și mai rău, odată ce bărbatul vaccinat a contractat efectiv COVID, acesta s-a răspândit atât de repede în corpul său, încât se pare că aparent n-a avut nicio șansă. Iată imagini ale țesăturii:

postmortem tissue images 1

Indexexpurgatorius

invictusmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Trebuie să fi prea prost ca să crezi că vaccinurile astea sunt pentru boală. Astea sunt făcute CLAR pentru depopulare și pentru următoarele pandemi care or să apară de la vaccine ( boli mult mai grave)

  2. Este limpede ca lumina zile, ca aceste pseudo-vaccinuri nu sunt altceva decat niste modulatoare genetice criminale, prin care cei vaccinati “castiga” garantat, cate o excursie gratuita pt Lumea Cealalta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button