X

Senatul SUA: „Narațiunea Establishmentului despre Covid-19 este o minciună”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

14th June 2021 by Nadya Swart

În weekend, membri ai Senatului Statelor Unite, conduși de senatorul din Tennessee, Marsha Blackburn, s-au alăturat pentru a se pronunța împotriva falsei narațiuni Covid-19.  Nu este surprinzător că mass-media nu au raportat despre acest eveniment incredibil de semnificativ. Un videoclip cu anunțul senatorilor de a investiga oficial scurgerea laboratorului Wuhan și, mai precis, acoperirea acestuia – ceea ce a fost denumit în mod adecvat „Batgate” – a fost postat pe Rumble. Rumble, o platformă video online canadiană, a crescut în popularitate din cauza cenzurii uimitoare efectuată de rivalul său YouTube. Conținutul este captivant. Vinovații obișnuiți sunt Anthony Fauci, China, Big Tech și mass-media. – Nadya Swart

Senatorul Marsha Blackburn despre cenzura Big Tech:

Senator Blackburn on House Impeachment Inquiry | C-SPAN.org

S-au spus multe despre cenzura Big Tech a ce s-a petrecut în jurul originii virusului Covid-19 și de unde a venit acest virus, cum a devenit o pandemie. Și apoi există, de asemenea, întrebări despre ceea ce s-a spus poporului american și actualitatea sau lipsa acesteia din ceea ce li s-a spus. Știm că Facebook și-au inversat decizia lor privind eliminarea oricărui tip de informație care spunea că provine din laboratorul din Wuhan [și] că Beijingul ar trebui să fie tras la răspundere. YouTube anunțase anterior că va cenzura orice conținut care contrazice Organizația Mondială a Sănătății, administrată de Beijing și finanțată de China.

YouTube a eliminat de asemenea un videoclip al unor medici care puneau la îndoială valoarea acestor blocaje și se întrebau ce face populației și mai ales ce le face copiilor noștri. Twitter; au blocat contul unui virusolog, un virusolog chinez, care spunea [că] asta este ceea ce fac, investigarea câștigului funcției, asta fac în Institutul de Virusologie Wuhan -susținând Partidul Comunist Chinez la cont. Vă voi spune asta; marea tehnologie cu adevărat a trecut peste această linie în acest caz. Toți avem sugestii despre modul în care noi, ca Senat, ar trebui să mergem mai departe și ce trebuie să facem pentru a ne asigura că acest lucru să nu se mai întâmple niciodată poporului american.

Senatorul Braun despre pe unde să începem pentru a expune adevărul asupra Covid-19 și narațiunea sa oficială:

Mike Braun for Indiana

Vă spun pe unde trebuie să începem. Cred că s-a întâmplat un ceva unic chiar săptămâna trecută, unde, prin acordul unanim (care nu se întâmplă niciodată cu privire la o temă critică, cu excepția cazului în care se schimbă numele unui oficiu poștal sau ceva de genul acesta), am făcut-o prin Senat pentru a cere propriilor noastre agenții de informații sa divulge informațiile pe care le deținem și, pentru atât de multe ravagii pe care le-a creat, nu numai pentru propria noastră țară, ci în întreaga lume – de ce nu am începe acolo. Cu președintele Biden, care a vorbit cu secretarul Blinken, si l-a întrebat, el a spus; „Nu exista niciun motiv întemeiat pentru care nu ați divulga aceste informații.” Trebuie să începem de acolo pentru a ajunge la fondul acesteia.

Și când vorbești despre Big Tech; taci pe această temă, practic când ai toți senatorii americani care vor să înceapă cel puțin pe acolo, trebuie să avem responsabilitate. Și cred că le corespunde lor să facă pasul înainte și să conducă acuzația. Ei sunt locul la care lumea se uită, ascultă, unde sunt? Și trebuie să începem de acolo. Să facem responsabile propriile noastre agenții de informații. Eliberați aceste informații, declasificați-le.

Senatorul Marshall despre acoperire (numită în mod potrivit Batgate):

Senator Blackburn, vă mulțumesc foarte mult pentru că ne-ați dat șansa să stăm aici și să vorbim despre scurgerea din laboratorul Wuhan și despre acoperirea acesteia, ceea ce numim în mod adecvat Batgate. Mi-a venit în minte – în timp ce stăteam acolo citind e-mailurile recente ale doctorului Fauci – că tot ce am învățat în știința clasei a X-a, tot ce am învățat ca medic despre metoda științifică, despre ipoteze și teorii în curs de dezvoltare – tocmai am aruncat pe uşă afară toate acestea. Știi, am fost șocat când m-am întors și am analizat câteva dintre scrisori.

Dar în realitate, ceea ce mi-a trezit suspiciunea a fost undeva în ianuarie 2020. Chinezii spuneau că nu există transmisie de la persoană la persoană, OMC a fost de acord și CDC nu le-a înfruntat. Și asta m-a determinat să am o convorbire telefonică cu CDC. Și toți jurnaliștii naționali raportau că oamenii de știință din Statele Unite investigau acest nou virus. Și când am vorbit cu CDC, mi-au spus; „Ei bine, avem oameni de știință la Beijing, dar sunt la mii de kilometri de Wuhan – așa că într-adevăr nu avem nimic să vă spunem.” Și apoi următorul lucru pe care îl văd este această scrisoare semnată de un grup de oameni de știință care au ignorat chiar și posibilitatea ca acest virus să fi apărut din laborator.

Au ignorat-o total. Au exclus ipoteza științifică că acest lucru era inclusiv fezabil. Și apoi să descoperi că majoritatea oamenilor de știință, dacă nu toți, primeau un fel de finanțare în acel moment, și în viitor, de la NIH și CDC-ul nostru stătea acolo și dădea din cap în semn de acord. Și apoi jurnaliști naționali, companii Big Tech; că au lucrat împreună pentru a cenzura această poveste, au lucrat împreună pentru a-i cenzura pe aceia dintre noi care credeau că acest virus ar fi putut fi originar de acolo. Și nu numai că au cenzurat, ci au rușinat de fapt persoanele care au crezut că acest lucru ar putea proveni dintr-un laborator. Și, în cele din urmă, vedem în e-mailurile doctorului Fauci o înțelegere secretă; Dr. Fauci și Big Tech lucrează împreună pentru a suprima această poveste.

Iată-ne. Suntem 17 luni mai târziu. Încă nu știm nimic (mult) mai mult despre acest virus. Cred că trebuie să tragem la răspundere PCC. Și dacă Statele Unite sunt în vreun fel responsabile, au ajutat la finanțarea laboratoarelor care au dezvoltat acest virus, atunci trebuie să fim și noi responsabili. Și avem nevoie de-o cercetare profundă despre cum arată câștigul viral al regulilor de cercetare în viitor. Nu vom ajunge niciodată la fondul acestei situații decât dacă oprim acoperirea scurgerii din laboratorul Wuhan până când oprim Batgate.

Senatorul Johnson despre vinovăția Chinei și complicitatea presei și a rețelelor sociale:

Ron Johnson at the center of the storm: "People are out to destroy me" - CNNPolitics

Vreau să subliniez că dovezile despre o posibilă teorie a scurgerilor de laborator s-au ascuns de luni de zile. Știți, faptul că agențiile noastre federale, sub îndrumarea lui Anthony Fauci, au finanțat acest tip de cercetare ani de zile, a fost ascuns luni de zile. Rușine pentru mass-media, rușine pentru rețelele sociale pentru ca nu au acordat atenție, pentru ca au ignorat complet. Rezultatul acestui decalaj de 18 luni de explorare completă a adevăratei origini a virusului Covid înseamnă probabil că nu vom ajunge niciodată la baza acestuia. China a avut 18 luni pentru a distruge aceste dovezi. Fără îndoială, China este vinovată. Sunt vinovați. Știau că au un coronavirus. Știau că au un virus de tip pandemic mortal în Wuhan. Nu au permis zboruri din Wuhan către restul Chinei, dar au lăsat virusul respectiv să infecteze întreaga lume. Deci, știm deja că China este vinovată. Știm deja că trebuie să dea socoteală. Cred că de asemenea trebuie să responsabilizăm mass-media și social media. Aceasta nu este singura zonă de represiune. Aș putea enumera o lungă listă de narațiuni false, povești false pe care media promovează și apoi niciodată nu le urmărește în mod adecvat. Dar când vine vorba de Covid, am experiență personală cu cenzura și represiunea care cred că a costat viața a zeci de mii de americani. Orientările NIH în ceea ce privește tratamentul Covid rămân un ghid fără compasiune pentru a nu face practic nimic. Mergeți acasă, izolați-vă, vă fie frică – și dacă vi se întâmplă să vă îmbolnăviți suficient pentru a va controla la un spital, verificați-vă în spital, poate vă putem salva viața.

Jean-Pierre K. on Twitter: "Dr Peter McCullough asserts that Dr @ashishkjha testimony is reckless and dangerous for the nation.… "

Am ținut două audieri despre tratamentul precoce. Dr. Peter McCullough a prezentat cei patru piloni ai răspunsului la pandemie. Primul este să încercăm să oprim răspândirea – ei bine, China este vinovată că nu a făcut asta. Al doilea pilon este tratamentul precoce; practic cum aplicăm medicamentele pentru orice altă afecțiune, depistare precoce, tratament precoce, apoi în tratament spitalicesc și în final vaccin. De ce agențiile noastre de sănătate, de ce Anthony Fauci, de ce mass-media a suprimat și cenzurat medicii care au avut curajul și compasiunea de a trata pacienții mai devreme cu medicamente ieftine, generice, reutilizate? De ce s-a întâmplat asta? Există dovezi din ce în ce mai mari – nu sunt raportate de către mass-media – [că] Mexicul are un mare succes cu Ivermectina, anumite provincii din India au un mare succes cu Ivermectina. Unde este informarea despre asta? Am văzut studii în care 50% până la 85% din vieți ar fi putut fi salvate; asta previne moartea.

Aplicați acest procent la cei 600.000 americani care și-au pierdut viața – motiv pentru care cred că presa nu își va recunoaște niciodată complicitatea și nu vor recunoaște niciodată că s-au înșelat aici. Dar nu este prea târziu. Viețile pot fi salvate. Încă vom avea nevoie de tratament timpuriu. Indiferent cât de eficient este vaccinul, indiferent cât de eficientă este imunitatea de a fi infectat, alte persoane se vor infecta, alte persoane vor avea nevoie de tratament timpuriu. Deci va rog, implor mass-media; acordați atenție persoanelor precum dr. Corey, dr. Peter McCullough, ceilalți medici care au avut curajul și compasiunea de a trata pacienții. Nu este prea târziu. Trebuie să începem și să susținem cu adevărat un tratament precoce acum.

Senatorul Wicker despre puterea nejustificată și periculoasă a platformelor Big Tech:

Sen. Roger Wicker Pushes Twin 33 Amendment as Republican Leaders Tout Long-Term Bill

Ultimul sfert de secol a cunoscut o creștere enormă a internetului și o mare parte a acestuia a fost pozitivă, după cum știm cu toții. Dar rezultatul acestui sfert de secol a fost că a permis ca o mână de platforme de Big Tech să crească enorm, extrem de bogate și extrem de puternice până la punctul în care decid care sunt știrile. Ei decid ce informații va obține publicul și ce informații vor fi blocate. Și nu este doar virusul Wuhan, care este o indignare așa cum tocmai au descris colegii mei. Am putea cita capitole și versuri, din când în când despre aceste mari platforme care decid ce vom auzi și ce nu putem auzi.

Așadar, permiteți-mi să ajut spunând că senatorul Johnson are dreptate și voi cita câteva exemple; Google a amenințat că va întrerupe mai multe site-uri web conservatoare, inclusiv Federalist. Cum au puterea să facă asta? Cum pot justifica acest lucru? Companiile restricționează sau anulează conturile și conținutul utilizatorilor conservatori de pe rețelele de socializare. Facebook a anunțat suspendarea contului unui fost președinte al Statelor Unite. Aceasta este prea multă putere pentru ca ei să decidă cine poate și cine nu poate să fie știre și să fie citat.

Twitter a decis să cenzureze orice acoperire cu coronavirus care, după părerea lor, ar putea provoca panică generalizată. Cum ajunge o platformă de Internet puternică și bogată să ia această decizie? Și aș putea continua și continua. De aceea, m-am alăturat senatorilor ca senatorul Blackburn în încercarea de a corecta lacunele secțiunii 230, dar de asemenea să introduc o legislație pentru a clarifica faptul că aceste mari platforme tehnologice de pe internet nu pot face discrimina pe baza propriilor opinii și în functie de ce publicul ar trebui să audă și nu ar trebui lăsat să audă. Aceasta este o amenințare gravă, gravă pentru libertate și schimbul deschis de idei în temeiul Constituției noastre. Și mă bucur să stau cu acești membri în această misiune. SURSA – BizNews

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE