X

Putin condamnă „persecuția politică” a protestatarilor din 6 ianuarie: „Ați ordonat asasinarea lui Ashli ​​Babbitt?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În timpul unui interviu cu NBC News, președintele rus Vladimir Putin a fost presionat sa spună dacă a „ordonat asasinarea” lui Alexei Navalny, lucru pe care l-a negat; i-a întors-o reporterului NBC și l-a întrebat dacă guvernul SUA a ordonat „asasinarea femeii [Ashli ​​Babbitt] care a intrat în Congres și care a fost împușcată și ucisă de un polițist.  Putin a continuat: „Știți că 450 persoane au fost arestate după intrarea în Congres? Și nu s-au dus acolo să fure un laptop. Au venit cu cereri politice. 450 persoane au fost reținute, se gândesc la o pedeapsă cu închisoarea între 15 și 25 de ani, și au venit la Congres cu cereri politice. Nu este persecuție pentru opiniile politice?„

Numele ofițerului de ordine care a împușcat-o și a ucis-o pe Ashli ​​Babbitt, o protestatară neînarmată, nu a fost încă divulgat. Soțul lui Babbitt dă în judecată pentru informații. Avocatul său crede că este același ofițer care a lăsat un pistol încărcat într-o baie. Mass-media principală a refuzat să-l numească pe ofițerul de poliție, dar jurnalistul Tayler Hanson îl numește: Michael Leroy Byrd.

Nu numai că Ashli Babbitt a fost executată cu sânge rece în timp ce era neînarmată, dar guvernul a refuzat să-l acuze pe ucigaș și până astăzi refuză chiar să-i spună numele!

Jurnalistul Tayler Hansen dezvăluie numele ofițerului despre care spune că l-a ucis pe Ashli ​​Babbitt în acest fir de Twitter:

Președintele rus Vladimir Putin s-a pronunțat împotriva arestării în masă a protestatarilor din 6 ianuarie de la Capitol și-a întrebat cine a ordonat „asasinarea” veteranei neînarmată a forțelor aeriene Ashli ​​Babbitt în timpul unui interviu cu NBC News publicat luni.

Când a fost întrebat dacă „a ordonat sau nu asasinarea” lui Alexei Navalny, Putin a spus: „Bineînțeles că nu, nu avem acest obicei de a asasina pe nimeni, acesta este [numărul] unu”.

„Numărul doi, vreau să vă întreb: ați ordonat asasinarea femeii care a intrat în Congres și care a fost împușcată și ucisă de un polițist?” a raspuns Putin.

Mark Levin on questions he wants to ask Drs. Anthony Fauci and Deborah Birx | Fox News Video

Mark Levin

Democrats already angling to take out Ron Johnson in 2022 - POLITICO

Senatorul Ron Johnson

Luni, s-a raportat că protestatarii din 6 ianuarie care sunt încă reținuți în detenție – doar pentru pătrundere în cladirea Capitolului – , pe durată nedeterminată și abuzați de gardienii rasisti din DC, au fost plasați pe „lockdown” pentru încă o săptămână în „represalii” pentru o emisiune de la Fox News difuzată duminică unde Mark Levin, Julie Kelly si senatorul Ron Johnson au expus modul în care sunt torturați, bătuți, abuzați rasial, închiși la izolare și privați de drepturile lor. InformationLiberation

Julie Kelly Cooks Up Propaganda for the Agrichemical Industry

„Acum primim rapoarte că închisoarea deplorabilă va fi închisă ca pedeapsă pentru spectacolul lui Mark Levin de aseară”, a declarat reporterul american Greatness Julie Kelly, luni, pe Twitter. „Am auzit asta din câteva surse deja în această dimineață.”

Iată interviul lui Mark Levin cu Kelly:

După cum am raportat săptămâna trecută, federalii au acuzat excesiv protestantul pașnic al Capitolului, 6 ianuarie, Paul Allard Hodgkins, pentru „obstrucționarea unei proceduri oficiale a Congresului” și a fost confruntat cu 20 de ani de închisoare pentru infracțiunea de a face un selfie în Senat împreună cu alte persoane „în timp ce se veseleau și spuneau rugăciuni”.

https://www.youtube.com/watch?v=5a5kdeK-af0

Hodgkins a petrecut doar 15 minute în interiorul „casei poporului”, dar după ce a fost amenințat cu două decenii de închisoare, a acceptat un acord de culpabilitate, lăsându-l să se confrunte cu „15 până la 21 de luni [în închisoare] conform îndrumărilor federale”.

Daily Mail a raportat la începutul acestei luni că protestatarii din 6 ianuarie sunt reținuți în „Golful Guantanamo pentru cetățeni americani”:

Chenango County District Attorney seeks Supreme Court judge position

Suspecții sunt ținuți în regim de izolare în celule de „mărimea unui dressing” timp de 24 de ore pe zi și tratați ca „teroriști domestici” de gardieni după ce mai mulți agenți ai forței de ordine au fost răniți și uciși în timpul violenței din 6 ianuarie la Capitoliu, a spus avocatul Joseph McBride.

Lawyers for DC rioter who invaded Pelosi's office: 'Give peace a chance'

McBride, care îl reprezintă pe Richard „Bigo” Barnett, în vârstă de 60 de ani, din Arkansas – bărbatul cunoscut pentru că a pus picioarele pe biroul lui Nancy Pelosi – a susținut că gardienii „asaltează” suspecții asediului pentru a-și manifesta solidaritatea cu forțele de ordine care au protejat Capitol.

„Centrul de detenție centrală DC a devenit Guantanamo Bay pentru cetățenii americani”, a declarat McBride pentru DailyMail.com.

„În ochii guvernului federal, susținătorul lui Trump din 2021 este religiosul musulman din 2001. Acest lucru este demonstrat de faptul că susținătorii lui Trump, considerați extremiști, sunt reținuți ilegal înaintea procesului de către guvernul Statelor Unite.”

Politico a raportat în aprilie că deținuții sunt abuzați rasial de gardienii majoritari negri din închisoarea DC, cu un cip pe umăr împotriva „inculpaților în mare parte albi”.

De săptămâni întregi, inculpații împotriva revoltei de la Capitoliu care sunt deținuți la Washington s-au plâns că sunt închiși în celulele lor, practic fără contact uman, timp de 23 de ore pe zi. Dar un cont uimitor, grafic oferit public în instanță marți de un astfel de deținut, Ronald Sandlin, a mers mai departe, susținând că gardienii i-au supus pe cei acuzați în evenimentele din 6 ianuarie la violență, amenințări și hărțuire verbală.

„Eu și ceilalți implicați în incidentul din 6 ianuarie suntem speriați pentru viața noastra, nu unul de altul, ci de ofițerii penitenciarului”, a spus Sandlin în timpul unei audieri de cauțiune realizată prin video în fața judecătorului Curții Districtuale SUA, Dabney Friedrich. „Nu înțeleg cum este acest lucru acceptabil de la distanță”, a adăugat el, spunând că este supus „torturii mentale”.

Într-o pledoarie directă neobișnuită adresată judecătorului, Sandlin a spus că un alt acuzat în tulburarile din Capitoliu, Ryan Samsel, „a fost bătut sever de ofițerii penitenciarului, [acum] este orb de un ochi, are o fractură a craniului și o desprindere de retină”.

Sandlin a descris, de asemenea, tensiunea rasială între gardienii minoritari negri și acuzații în mare parte albi, dintre care unii au fost acuzați public de apartenență la grupuri supremaciste de albi sau de asociere cu aceștia.

Sandlin a spus că gardienii l-au aruncat „la pământ” pe un prizonier de înalt profil, Richard Barnett, în vârstă de 60 de ani, care a fost fotografiat cu cizma sus pe un birou în biroul președintei Nancy Pelosi. Sandlin a spus că unul dintre paznici a declarat: „Urăsc toți oamenii albi și religia lor albă”.

Faptul că majoritatea politicienilor republicani privesc în altă direcție și permit ca această persecuție politică și tortură să aibă loc este o rușine absolută! InformationLiberation

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button