X

Administrația Biden solicită americanilor să raporteze prietenii și familia „potențial” radicalizați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Administrația președintelui Joe Biden și-a anunțat planurile de a crea modalități pentru americani de a raporta guvernului prietenii și familia radicalizați, într-un efort de a combate terorismul intern.

American Dream RP (@ADreamRPES) | Twitter

Într-o conversație cu reporterii, un înalt funcționar a citat campania Departamentului de Securitate Internă „Dacă vedeți ceva spune ceva” pentru a ajuta la oprirea terorismului islamic radical ca o posibilitate internă.al administrației a explicat importanța opririi violenței alimentată politic înainte ca aceasta să înceapă.

„Vom lucra pentru a îmbunătăți gradul de conștientizare al publicului cu privire la resursele federale pentru a aborda comportamentul preocupant sau amenințtor înaintea apariției violenței”, a spus funcționarul.

Funcționarul a citat campania Departamentului de Securitate Internă „Dacă vezi ceva, spune ceva” pentru a ajuta la oprirea terorismului islamic radical ca o posibilitate internă.

Asta implică crearea de contexte în care cei care sunt membri ai familiei sau prieteni sau colegi de muncă știu că există căi și căi pentru a ridica îngrijorări și pentru a căuta ajutor pentru cei pe care i-au perceput ca radicalizați și potențiali radicalizatori spre violență”, a spus funcționarul.

Biden Asks Americans to Report Their “Potentially Radicalized” Friends and Family | Dan Bongino

Biden și-a început președinția cu un avertisment puternic în discursul său de inaugurare despre „ascensiunea extremismului politic, supremația albă, terorismul intern cu care trebuie să ne confruntăm și pe care îl vom învinge”. La 1 iunie, Biden a descris amenințarea „supremației albe” drept „cea mai letală amenințare pentru patrie astăzi”.

Administrația Biden a declarat că va colabora, de asemenea, cu companiile mari de tehnologie în „schimbul de informații sporit” pentru a ajuta la combaterea radicalizării.

„Orice companie tehnologică își cunoaște adesea foarte bine propria platformă”, a menționat funcționarul. „Dar guvernul vede lucruri, în raelitate, amenințări de violență, în toate platformele. Ei văd relația dintre recrutarea online, radicalizarea și violența în lumea fizică. ”

Departamentul de Securitate Internă intenționează, de asemenea, să implementeze programe de „alfabetizare digitală” și „aptitudine digitală” pentru a ajuta la combaterea „conținutului rău intenționat online pe care actorii răi încearcă în mod deliberat să-l difuzeze”.

Funcționarul i-a asigurat pe reporteri că noile strategii ale administrației vor rămâne „axate pe laser” pentru oprirea actelor violente.

„Aceasta este o strategie care este agnostică în ceea ce privește ideologia politică sau în afara spectrului”, a spus funcționarul . „Ceea ce contează este atunci când indivizii își iau nemulțumirile politice sau de altă natură și le transformă – inacceptabil, ilegal – în acțiuni violente.”

Funcționarul a adăugat că administrația Biden ia în serios amenințarea terorismului intern și va redirecționa atenția agențiilor de informații asupra amenințărilor interne.

Investim în multe agenții ale guvernului și le asiguram resurse adecvate și le cerem cetățenilor noștri să participe”, a spus funcționarul. „Pentru că, în cele din urmă, este vorba ca securitatea internă este responsabilitatea fiecărui cetățean al țării noastre pentru a ne ajuta s-o realizăm”.Breitbart

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button