X

S-a terminat COVID? Vaccinul nu oferă niciun beneficiu suplimentar: studiu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Clinica Cleveland a analizat recent eficacitatea vaccinului COVID-19 la persoanele cu sau fără infecție anterioară cu SRAS-CoV-2.  Scopul studiului a fost de a evalua necesitatea unui vaccin COVID la persoanele care au fost anterior infectate cu SARS-CoV-2.

Studiul, disponibil pe medRxiv, oferă informații cu privire la modul în care sistemul imunitar protejează corpul după confirmarea unei infecții cu COVID, a spus Cleveland Clinic.

În mod semnificativ, niciunul dintre subiecții infectați anterior care au rămas nevaccinați nu a avut infecție cu SARS-CoV-2 pe durata studiului, potrivit Cleveland Clinic.

COVID-19 will test medical supply stocks | CHEST Physician

Concluzia studiului pare să susțină ceea ce au spus alții, inclusiv Dr. Anthony Fauci, despre imunitatea la persoanele infectate anterior cu virusul. Într-o conversație difuzată Live luna trecută, Dr. Anthony Fauci cu dr. Howard Bauchner, editor al Journal of the American Medical Association, a spus că este puțin probabil ca oamenii să se contagieze cu COVID de mai multe ori.

Numeroși oameni de știință au avertizat că vaccinarea persoanelor care au contractat deja COVID ar putea provoca vătămări sau chiar moarte.

Vetting a COVID-19 Drug: A Q&A with Immunologist Dr. Hooman Noorchashm

Potrivit Dr. Hooman Noorchasm, chirurg și susținător al siguranței pacienților, a dovedit științific că, odată ce o persoană este infectată în mod natural cu un virus, antigenii din virusul respectiv rămân în organism mult timp după ce replicarea virală a încetat și semnele clinice ale infecției au dispărut.

Când un vaccin reactivează un răspuns imun la o persoană recent infectată, țesuturile care adăpostesc antigenul viral persistent sunt atacate, inflamate și deteriorate de răspunsul imun, a spus Noorchasm.

„În cazul SARS-CoV-2, știm că virusul afectează în mod natural inima, mucoasa interioară a vaselor de sânge, plămânii și creierul”, explică Noorchasm. Deci, acestea sunt probabil unele dintre organele critice care au antigene virale persistente la persoanele infectate recent și, odată ce sistemul imunitar a fost reactivat de un vaccin, se așteaptă ca aceste țesuturi să fie atacate și deteriorate.”

Featured Researcher: Colleen Kelley - Emory Daily Pulse

Colleen Kelley, profesoară asociată de Boli Infecțioase la Școala de Medicină a Universității Emory și investigatoare principală al studiilor de vaccin de fază 3 Moderna și Novavax, a declarat într-un interviu acordat Huffington Postau existat cazuri de persoane care anterior au avut virusul, după vaccinare au suferit mai multe efecte secundare.

Medical Kidnap » Ehlers-Danlos Syndrome

Într-o prezentare publică în fața Administrației pentru Alimente și Medicamente, J. Patrick Whelan, MD Ph.D. are preocupări similare cu privire la faptul că vaccinurile COVID care vizează inducerea imunității la proteina-2 spike a SARS-CoV ar putea avea potențialul de a provoca leziuni microvasculare la nivelul creierului, inimii, ficatului și rinichilor într-un mod care nu pare a fi investigat în prezent în siguranță, studii pentru aceste posibile medicamente. Pe baza mai multor studii, Whelan a spus că proteina virală spike din vaccinurile SARS-CoV02 este, de asemenea, unul dintre agenții primari care pot deteriora organele, care pot include creierul, inima, plămânii și rinichii. – Sursa indexexpurgatorius

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button