X

În 1983, Fauci a încercat să răspândească isteria în masă asupra SIDA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cel mai fals „doctor” din America, Anthony Fauci, are o boală.  Și această boală este delimitată de frica față de alte ființe umane, de frica de intimitate și de dorința narcisistă de a impune aceste temeri tuturor celorlalți în numele „prevenirii bolilor”, o schiță pe care o pândește de mai bine de 40 de ani.

De fapt, a fost anul 1983, când Fauci a acordat următorul interviu despre presupusul virus al SIDA, în care susținea că contactul întâmplător, cum ar fi o îmbrățișare sau o strângere de mână, ar putea să-l transmită între prieteni și membrii familiei. Suna familiar?

Dacă o face, asta se datorează faptului că Fauci încă mai astăzi se teme. Fauci s-a ocupat de frică de vreo jumătate de secol, se dovedește, înlocuind în mod constant ultimul „virus” în timp ce încearcă să-i sperie pe oameni să se teamă de alți oameni ca și cum toți ceilalți ar fi un fel de vector al bolii de mers pe jos.

Urmăriți-vă singuri mai jos pentru a vedea cum i-a plăcut lui Fauci să facă tribune, așa cum face și astăzi, despre ceea ce crede că știe despre viruși:

După cum veți vedea în mod clar, lui Fauci îi plăcea să se audă vorbind în acel moment, la fel ca și astăzi. Și, la fel ca și astăzi, lui Fauci îi plăcea atunci să vorbească în cercuri folosind cuvinte fanteziste, în timp ce nu spunea aproape nimic din substanța reală.

„Acest sindrom a evoluat în ultimele câteva luni”, se temea Fauci în ’83 despre SIDA. „Se pare că, odată cu trecerea fiecărei luni, sau chiar a săptămânii, aflăm un pic mai multe despre cum poate ieși din constrângerile sale epidemiologice inițiale.”

La început, după cum știți, boala s-a simțit limitată la comunitatea homosexuală masculină și apoi la consumatorii de droguri IV și apoi am început să vedem că grupuri precum haitieni, hemofili, implicațiile unei posibile transmisii prin transfuzii de sânge.”

Fauci a mințit despre SIDA, iar acum minte despre coronavirus

Bine, deci ce s-a întâmplat în continuare, s-ar putea să întrebi? Nu prea mult. Virusul SIDA despre care a vorbit Fauci în ’83 nu s-a concretizat niciodată în modul în care a spus că va fi – la fel ca coronavirusul din Wuhan (Covid-19) de astăzi nu s-a materializat niciodată așa cum a spus el.

„Când aveți o situație pe care o vedem aici … în care copiii, persoanele de contact din gospodărie, fie ale persoanelor cu SIDA, fie ale persoanelor cu risc crescut de SIDA, au într-adevăr cel puțin un număr semnificativ dintre ei care au un sindrom identic la sindromul SIDA, care vă spune că este foarte posibil ca doar contactul intim în afara contactului sexual, calea de transmitere a sângelui să fie un posibil mecanism prin care această boală poate fi transmisă ”, a afirmat în mod eronat Fauci.

„Implicațiile pentru răspândirea chiar și la alte grupuri în afară de sugari și copii [sic] devin ceva care trebuie luat în considerare. Cred că va avea un impact major asupra gândirii noastre despre care vor fi limitele reale ale acestui sindrom “.

Când a fost întrebat în mod specific cum se poate transfera SIDA, Fauci a răspuns: „Doar contactul obișnuit și strâns pe care îl vedeți în relațiile interpersonale normale”.

E adevarat? Desigur că nu. Dar când a spus Fauci vreodată ceva adevărat? Aproape niciodată.

Ne-am gândit doar că ar trebui să știi asta. Luați câteva minute pentru a viziona videoclipul de mai sus sau, cel puțin, cât puteți de mult din stomac. Repetarea constantă a cuvintelor de la tip și răsturnarea limbii de către tip este dureroasă, dar auzind-o și văzând-o vă va aminti rapid de ce nu ar trebui să ascultați niciodată un cuvânt pe care trebuie să-l spună acest psihopat pentru că tot ce a fost vreodată este greșit, ca să nu mai vorbim corupt.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button