X

Ura, plecăm!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De Daniel Matissek

Oricine s-a născut aici „fără antecedente migratorii” în anumite ocazii (pe peroanele gării, în holul galeriilor comerciale, în fața curților din orașele mari sau în anumite cartiere ale orașului) își exprimă angustioasa impresie că se simt din ce în ce mai străini în propria țară, nu numai că devin rapid rasiști ​​și xenofobi suspecți, dar de asemenea trebuie sa asculte că acest lucru nu poate fi dovedit cu cifre – de fapt, există foarte puțină imigrație decât prea multă.

Prin urmare, nu este vorba doar o cotă de imigranți în serviciul public, radio, industria culturală și altele asemenea, ci mai degrabă o politică și mai „primitoare”, pe măsură ce Verzii articulează direct în manifestul lor electoral (care ar putea fi descris ca un ghid pentru dezintegrarea definitivă a substanței germane rămase). Și FDP solicită de asemenea urgent 500.000 imigranți în plus pentru a compensa decalajul demografic. În realitate, acest decalaj a fost închis de mult timp și nu numai din cauza exodului în masă și a imigrației ilegale, care persistă și în vremuri de pandemie, ci și din cauza creșterii natalității.

*Ministerul de Externe german: „Premisa noastră nu este să-i protejăm pe germani”

Cu toate acestea, nu în populația autohtonă (care este numită „cartofi” în limbajul turcilor și arabilor care locuiesc aici, ci recent și în Agenția Federală pentru Educație Politică), ci mai ales în familiile imigranților.

În timp ce rata de fertilitate a femeilor germane este de doar 1,55 copii pe femeie (şi tendința scade), este cu aproape o treime mai mare pentru imigranții din țările musulmane cu peste 1,9 (în Marea Britanie este inclusiv dublă decât a populației native de femei britanice).

Cu toate acestea, în cazul grupurilor etnice individuale, valoarea medie este cu mult mai mare: în Afganistan o femeie are în medie puțin mai mult de cinci copii, în Pakistan aproape la fel de mulți, iar pentru sirieni, chiar și după ce au fugit din țara războiului civil, azi există încă au o medie de 3,5 copii pe femeie.

ACNUR - Porqué debemos ayudar y aprender de los refugiados en este Ramadán

Cu un număr din ce în ce mai mare de familii de imigranți în rândurile așa-numiților „refugiați” din aceste țări, compoziția populației se schimbă, inițial aproape imperceptibil, dar de la un anumit punct înainte cu o viteză geometrică.

Viitorul acestei dezvoltări demografice deja poate fi citit astăzi în cifre înşelătoare, despre cum „almanul” mediu comun învață numai la modul indirect, adesea ascuns în clauze la jumatate și subordonate, și în timpul unor tulburi declarații politice de intenție cu privire la problema integrării, motiv pentru care doar foarte puțini își dau seama de raza de acțiune și explozivitate.

Educación y migración: La gran deuda de la enseñanza

În prezent, aproape 40% din tinerii sub 15 ani din Germania provin din familii de imigranți. Aceasta este valoarea medie pentru întreaga Republică Federală; Deoarece proporția imigranților în zonele rurale și în statele teritoriale din estul Germaniei este semnificativ mai mică, acest lucru trebuie să însemne că, mai ales în zonele metropolitane occidentale, mai mult de jumătate, până la două treimi din generația tânără sunt străini sau descendenți din străini. Și în rândul copiilor sub 6 ani, copiii germani sunt deja în mod clar minoritari din punct de vedere al numărului.

Ce efecte are inevitabil această dezvoltare auto-accelerată din punct de vedere cultural, ideal și lingvistic nu mai este o chestiune de speculație cu astfel de dimensiuni, ci un fapt matematic: Nu numai germanii, ca popor cultural și comunitate tradițională, vor dispărea, si centroeuropeanul, de asemenea; Identitatea occidentală a acestei țări se va evapora în câteva generații.

Spiritul iudeo-creștin, marea moștenire a iluminismului și rădăcinile în canoanele de valori occidentale se vor eroda inevitabil deoarece majoritatea acestui „tineret cu istorie de imigranți și refugiați” sunt persoane din cultura islamică, adesea din eșuate societăți cu paradigme arhaice, anti-moderne.

Dacă majoritatea celor aduși în țară și descendenții lor aveau un interes sincer în integrarea reală în sistemul de valori occidental, în apartenența la o societate liberală, pluralistă, de toleranță, cu acceptarea activă a ordinii constituționale, în adaptarea culturală, în participarea la unele tip de „patriotism constituțional” (așa cum s-a presupus întotdeauna în societățile clasice de imigranți precum SUA, Canada, Australia): Atunci, rămâne întrebarea dacă creolizarea unui popor civilizat important și mare a fost cu adevărat absolut necesară ca forță proactivă consecința târzie a unui abis istoric în urmă cu 80 de ani, binevenitul „cosmopolitism” al germanilor a trebuit să fie dus la extreme în așa fel încât auto-disprețul lor etnic să aibă ca rezultat auto-abolirea.

Cu toate acestea, Germania ar rămâne atunci cel puțin o țară de „germani” naturalizați, care au rădăcini străine, dar sunt acasă aici și sunt, de asemenea, dedicați noii lor țări interesându-se și respectând tradițiile și valorile sale.

Acești noi germani ar fi „exotici” și „plini de culoare”, daca s-ar simți, de asemenea, mândri şi cu conștiința împăcată ca germani – în ciuda mediului lor migrator. S-ar simți abordat şi s-ar menționa „tipic german”, și de asemenea ar vorbi germana.

După cum bine se știe, cu majoritatea imigranților noștri, cel puțin cu cei din ultimii 10 ani, avem de-a face cu exact opusul: societățile paralele se raspândesc peste tot. Asociațiile islamice controlate din străinătate adăpostesc sfidătoarea așteptare permanentă că germanii ar trebui să se adapteze la obiceiurile și modul de viață al noilor lor cetățeni în propria țară. Aroganța lor nu este pusă la locul ei, ci se lovește de un complex servil și binevoitor al celor care nu pot aștepta ca această Germanie să se „schimbe” devenind de nerecunoscut.

Convergența de ambele părți – nu numai pe partea de recepție -, care este o condiție indispensabilă pentru orice integrare, este complet absentă aici. În special în cazul imigranților musulmani – chiar și în cea de-a treia generație – fiecare inițiativă de integrare și de convertire în patrie provine întotdeauna numai de la statul german și practic niciodată de la cei care nu doresc să fie „acasă” aici, dar care sunt oportuniști profitând de toate facilitățile căminului adoptiv fără a pierde niciodată loialitatea față de căminul lor real – inclusiv mental.

Mesut Özil renuncia a jugar en la selección de Alemania tras la polémica foto con Erdogan | Onda Cero Radio

„Submarinul” lui Erdogan din echipa națională germană, Mesut Özil, trimit salutările lor.

Așadar, nu este de mirare că o politică naivă și oarbă continuă în mod neclintit acest curs de „promovare fără a cere”, afluența necontrolată de persoane incompatibile din punct de vedere cultural, care se reproduc mai repede și mai numeros decât societatea gazdă indigenă. Toate „provocările” care nu se pot domina deja nu se pot fi înfrunta, nu au fost înainte de Covid și nu au mai fost după, chiar dacă persoanele care urmează să fie primite și integrate ar fi în propriul lor interes să foloseacă această țară și nu s-o vadă în cea mai mare parte doar ca națiune de pradă.

Toate acestea duc inevitabil Germania din ce în ce mai repede într-o nouă „realitate a vieții” sociale care la un moment dat nu mai poate fi distinsă de cea din țările de origine ale imigranților – cu care condițiile de aici predomină fericit înainte ca imigranții să fi fugit (pentru motivele economice şi un mic numar din motive reale). Aceasta este o certitudine matematică, și totuși nu împiedică actorii politici să se îndeparteze populația lor și călătoria fantomă politico – culturală. Ghetourile afro-arabe din marile orașe germane anunță deja viitorul social al acestei mari țări odinioară, al cărei tineret nu mai are rădăcini aici. Germanii trebuie să exagereze totul. Chiar dacă metodele, din fericire, nu sunt comparabile, este cu siguranță nebunia ideologică: acum 80 de ani legea purității ariene era valabilă sub demonizarea a tot ceea ce era străin. Astăzi ne apropiem de o regulă a diversității în timp ce demonizăm tot ce ne aparține. Thilo Sarrazin avea cu siguranță dreptate. Traducere Google din Indexexpurgatorius

*Vezi Thilo Sarrazin: conducerea SPD este în parte „în mâinile musulmanilor fundamentaliști”

Xenofobul care divide Germania scrie ziarul socialist spaniol EL PAÍS

La entrada Ura, plecăm! se publicó primero en Invictus .

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button