X

Falsificare și Nebunia Covid: Omenirea trebuie să se plece în fața „zeilor falși”?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2021/02/This_is_your_life_title_sequence.jpg

Julian Rose, un colaborator frecvent la Global Research. 

Trăim în țara credinței false. Nimic nu este așa cum pare în această lume virtuală inventată și monopolizată de înșelători. O lume în care războinicii adevărului sunt numiți „teoreticieni ai conspirației” și stăpânii minciunii sunt numiți „susținătorii adevărului”. Și în tot acest timp, o umanitate în mare măsură hipnotizată își pleacă capul în fața acestui joc deșart. Acest joc de tronuri.

Mesajele transmise către lume prin ceea ce este cunoscut sub numele de „mass-media” sunt un amestec de neînțeles de realitate și ficțiune; cu ficțiune care iese foarte mult în evidența. „Știri false” concepute pentru a ne fura capacitatea noastră de gândire independentă în timp ce vindem linia arhitecților controlului, orice s-ar întâmpla.

În marea majoritate a cazurilor, „mass-media” se manifestă fără un jurnalism propriu-zis implicat, doar o transmisie robotică către Joe public la „începutul zilei”, condimentată de formula fricii. Este un meniu care se schimbă foarte puțin oriunde te afli în lume – o repetare interminabilă a falselor credințe – până când nu poți fi sigur că unu este cine este și / sau poate dacă este pe o altă planetă.

Un balon de heliu pe o coardă, lucind o agendă inventată și scrisă de însuși diavolul. Și cu cât durează mai mult, cu atât devine totul mai ireal. Cu toate acestea, este „real”, în sensul că de fapt se întâmplă. Doar că, din moment ce logica este inversa logicii umane, experimentăm o realitate inversă.

În acest loc, rolul Ministrului Sănătății este de a se asigura că cetățenii se îmbolnăvesc în timp ce medicul este acolo pentru a se asigura că bolnavii nu se vindecă niciodată.

Sarcina asistentei este să fie stăpână pe acul otrăvit.

Rolul profesorului este de a asigura separarea fizică a elevilor și de a impune purtarea măștii. Sarcina polițistului este de a împinge societatea către o crimă și, în fruntea acestui spectacol, se află, desigur, propriul Ministru al Criminalității.

Atunci ce se întâmplă cu noi, oamenii? Care este rolul nostru în cadrul acestei drame sadice?

Pentru ce, pentru a fi sacrificați, desigur. Nu toți și nu deodată.

Mai întâi bătrânii pentru că sunt „consumatori inutili” și o scurgere a economiei. Ei de asemenea știu ceva, iar asta nu e bine. Unii pot fi „utili”, dar numai ca cyborgi sterili, nu ca ființe umane care gândesc şi sunt încă capabile să emită o judecată rațională – nu, trebuie să plece – și cu cât mai devreme cu atât mai bine.

Întrucât realitatea acestui atac deschis asupra umanității este simultan o expresie a nebuniei sale, mulți sunt pierduți, incapabili să înțeleagă complexitatea acestui fapt. Așadar, această nebunie se mișcă și printre noi „noi oamenii”. De fapt, ascultarea publică față de fiară este pur și simplu o altă formă de nebunie.

Ascultarea față de fiară este ceea ce majoritatea concepe ca „un cetățean responsabil”.

A face ceea ce i se spune unuia să facă poartă cu sine un imperativ moral cvasireligios. Un sentiment al neprihănirii proprii cu privire la datoria cuiva de a urma scenariul, diktatul status quo-ului. Niciodată să nu ieși din linie.

Cine ar fi ghicit vreodată, cu doar optsprezece luni în urmă, că un procent foarte semnificativ din populația lumii ar urma nepăsător chemarea nebunilor de a accepta să fie închiși în propriile lor case?

Atât de dispus să fie atât de ascultător; atât de dispus să fie hipnotizat şi supus față de protagoniștii Noii Ordini Mondiale / Marea Resetare.

Klaus Schwab: de redder van de wereld - Mensen - Trends

„WEF Klaus Schwab a explicat că ființele umane vor primi în curând un cip care va fi implantat în corpul lor pentru a fuziona cu lumea digitală.

RTS: „Când se va întâmpla asta?

KS:Cu siguranță în următorii zece ani.”

„Ne-am putea imagina că le vom implanta în creierul nostru sau în pielea noastră”.

„Și atunci ne putem imagina că există o comunicare directă între creier și lumea digitală”.

https://www.youtube.com/watch?v=dg6BlXuj8cM

Dependența de tehnologiile virtuale

Acum, un complice cheie al stării noastre actuale de abstractizare și debilitare constă în dependența de tehnologiile virtuale, telefonul mobil fiind principalul vinovat. Noi – și el – am creat o lume 3D care nu este această lume, ci o versiune virtuală digitalizată. Marele pericol este că această versiune digitală va părea mai reală, depinzând constant de ea pentru informare și comunicare, va părea mai reală decât lumea reală a emoțiilor, instinctelor, naturii, pământului și elementelor.

Asta este ceea ce fac promotorii transumaniști și guvernele sunt de acord să devină permanent conectați la rețeaua electronică virtuală și să aibă această conexiune prin cablu printr-o alimentare directă bazată pe cip de la super-computer la creierul uman.

Așa cum vaccinul proteină cârlig Covid modificat genetic este vândut ca „vaccin” protector, la fel și un cip de computer cu acces direct la creier va fi vândut ca un „remediu” pentru incapacitatea noastră aparentă de a procesa o cantitate vastă de presupuse esențiale – dar de fapt inutile – informații. O minte tehnocratică este promovată ca punct Omega pentru umanitate, în timp ce intuiția și inima sunt reduse la stadiul de gunoi.

Overcoming the Robotic Mind – Why Humanity Must Come Through: Q&A with Author Julian Rose – Apokalyps Nu!

Scriu pe larg despre asta în cartea mea „Depășirea minții robotice”.

Întunecata Agenda politică – avem dreptate să o numim „satanică” – atât de evidentă în acest moment, este strâns integrată cu procesarea digitală a creierului și psihicului uman. Cei care conduc „calea minciunii” în acest holocaust Covid fabricat, se bazează pe noi, oamenii, care nu recunoaștem că prozelitismul lor politic este o înșelăciune administrată pe etape, concepută pentru a trece printr-un control centralizat din ce în ce mai resrictiv, ducând la dictatura totalitară: Noua Ordine Mondială / Marea Reinițiere.

Atâta timp cât un procent mare al omenirii petrece mai mult timp implicat într-o realitate digitală controlată algoritmic – decât timpul petrecut în „viața reală” – liderii noștri auto-aleși ai înșelăciunii nu vor avea nicio dificultate în a controla masele pentru a-și urma programul. Un program care include insertarea unui cip magnetic numit „vaccinare”, conceput pentru a continua să conducă omenirea către sclavia permanentă a unei dictaturi anti-viață.

Omul care vede „mașina” ca un zeu – dacă nu chiar Dumnezeu – a fost o tematică a autorilor profunzi din ultimul secol sau mai mult. „Deus ex machina” nu este o fantezie pentru cei conectați în prezent la telefoanele lor mobile. De fapt, cu ce sunt „casatoriți” în mod inconștient este confortul captivant oferit de aceste mici bombe cu ceas cu microunde; și după un timp majoritatea nu-și pot imagina viața fără ei.

Deja pregatesc alte „avansuri” de înalte tehnologii. Energia cuantică „punct zero”; transportul anti-gravitațional „mai rapid decât lumina” și „camerele cerești” pentru toate tipurile de reparații ale corpurilor moleculare. Ca să nu mai vorbim de alimentele sintetice din plasmă produse de computerele cuantice și care nu au nimic de-a face cu alimentele cultivate din semințe în sol.

Toate acestea și multe altele împing omenirea spre așa-numitele „soluții” la așa-numitele „probleme”. Actualmente ne este impusă o „Mare Reinițiere” condusă de „Forumul Economic Mondial”, cu ideea absurdă că avem nevoie de „o soluție măreață” la o problemă inexistentă numită Încălzirea Globală.

*Vezi Manipularea mondială cu coronavirusul pregătește „Marea Resetare” globalistă

La fel, „progresiștii” științifici cred că suntem toți reținuți de la eliberare de limitele gravitației decât de lipsa noastră dezastruoasă de conștientizare spirituală.

Dar se poate să stea cineva suficient de mult timp pentru a se întreba dacă oricare dintre acestea este calea cea mai probabilă pentru a susține evoluția omului ca ființă simțitoare, caldă, iubitoare și creativă?

Viteza și magia de înaltă tehnologie adâncesc experiența umană sau o fac mai sterilă?

Protagoniștii soluțiilor futuriste precum „internetul tuturor” sunt oameni sănătoși? Cei care merg împreună cu astfel de noțiuni cred, de fapt, că unii bărbați și femei amabili dirijează omenirea într-o direcție care ne îndeplinește dorințele și aspirațiile mai profunde?

Suntem atât de pierduți încât să credem că merită să trăim sub o dictatură pentru a ne asigura că acest întunecat balamuc devine agenda principală a planetei Pământ?

Și, în cele din urmă, sunt cei care promovează un viitor algoritmic digitalizat în vreun fel ființe spirituale, înțelepte, cu vizini de viitor? Sau sunt pur și simplu ultimii exploatatori de tendințe ale căror origini se regăsesc în analele istoriei ale Illuminati și în analele istoriei societăților secrete?

Acestea sunt întrebările care trebuie luate în considerare în gândirea noastră de fiecare dată când auzim despre o altă „descoperire” în priceperea tehnologică a omului. A trăi înseamnă mai mult decât să te joci cu mașini și apoi să te supui pasiv capacității tale de a-ți gestiona viața.

Numai dacă ne oprim să ascultăm chemarea mai profundă care vine de la „adevăratul Dumnezeu din noi înșine” putem fi îndrumați pe calea înțelepciunii reale. Unde ne duce această cale este ceea ce constituie un adevărat „progres” pentru umanitate.

Numai tehnologiile, tratamentele medicale, politicile educaționale și organismele de conducere care urmează această cale – sunt demne de a fi definite ca „progresiste”. Orice și orice altceva este fals. Falsificarea nu-și are locul într-o conștiință permanent emergentă care dezvăluie că omul este o ființă superioară, înzestrat cu puteri profunde de dragoste, empatie și o dorință arzătoare de adevărată justiție globală.

Rasa umană, încetează să mai fii o victimă neputincioasă a pedepsei cu închisoarea auto-impusă. Preia controlul asupra destinului tău, avansează către lumină.

Julian Rose este un pionier timpuriu al agriculturii ecologice britanice, scriitor, activist internațional, antreprenor și profesor holistic. Cea mai recentă carte a sa „Depășirea minții robotice – Why Humanity Must Come Through – De ce omenirea trebuie să treacă prin asta” – este o lectură recomandată în special pentru această epocă: vezi http://www.julianrose.infoGlobal Research

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button