X

UE dă drum liber Certificatului Digital Covid

Președinții celor trei instituții ale UE, Parlamentul European, Consiliul UE și Comisia Europeană au participat astăzi la ceremonia oficială de semnare a Regulamentului privind Certificatul Digital COVID (*adică aceeași Mărie cu altă pălărie, nu mai e pașaport de vaccin că era discriminatoriu cu nevaccinații), care marchează sfârșitul procesului legislativ.

signature

Din acest motiv, președinții David Sassoli, Ursula von der Leyen și prim-ministrul portughez, António Costa, au declarat:

Certificatul Digital COVID al UE este un simbol al ceea ce reprezintă Europa, o Europă care nu eșuează atunci când este pusă la încercare, o Europă care crește atunci când se confruntă cu dificultăți. Uniunea noastră a demonstrat încă o dată că lucrăm mai bine atunci când lucrăm împreună. Regulamentul privind Certificatul Digital COVID al UE a fost convenit între instituțiile noastre într-un timp record de 62 de zile. În timp ce am lucrat la procesul legislativ, am creat, de asemenea, structura tehnică a sistemului, portalul UE, care funcționează de la 1 iunie.

Putem fi mândri de această mare realizare. Europa pe care o cunoaștem cu toții și pe care vrem cu toții să o recuperăm este o Europă fără bariere. Certificatul va permite cetățenilor să se bucure din nou de unul dintre cele mai tangibile și apreciate drepturi: dreptul la libera circulație. După semnarea de astăzi, ne va permite să călătorim mai sigur în această vară. Astăzi putem reafirma triumful Europei deschise.”

Puede ser una imagen de 2 personas y al aire libre

Merită sărbătorit, iar i-am păcălit!

Certificat digital COVID al UE:

Scopul certificatului digital COVID al UE este de a facilita circulația liberă și sigură în interiorul UE în timpul pandemiei COVID-19 (*care pandemie vă fi lungită cât vor ei). Toți europenii au dreptul la liberă circulație, de asemenea fără certificat, dar acest lucru va facilita călătoria, scutind deținătorii săi de restricții precum carantina.

Certificatul digital COVID al UE va fi accesibil tuturor și:

  • va acoperi vaccinarea, testarea diagnosticului și recuperarea de la COVID-19;
  • va fi gratuit și disponibil în toate limbile UE;
  • va exista în format digital și tipărit;
  • va fi sigur și va include un cod QR cu semnătură digitală.

Statele membre se abțin să impună restricții suplimentare de călătorie titularilor unui certificat digital COVID al UE, cu excepția cazului în care aceste restricții sunt necesare și proporționale pentru protejarea sănătății publice.

În plus, Comisia s-a angajat să mobilizeze 100 milioane EUR în cadrul instrumentului de asistență urgentă pentru a ajuta statele membre să ofere teste de diagnostic la prețuri accesibile.

Regulamentul se va aplica timp de douăsprezece luni de la 1 iulie 2021.

Context

La 17 martie 2021, Comisia Europeană a prezentat o propunere pentru a crea un certificat COVID al UE cu ajutorul căruia să faciliteze circulația liberă și sigură a cetățenilor în interiorul UE în timpul pandemiei. Pe 20 mai, colegislatorii au ajuns la un acord provizoriu. La 1 iunie a intrat în funcțiune structura tehnică a sistemelor, gateway-ul UE. Gateway-ul vă permite să se verifice măsurile de securitate care apar în codurile QR.

După semnarea oficială de astăzi, Regulamentul va intra în vigoare la 1 iulie, cu o perioadă de tranziție de șase săptămâni pentru eliberarea certificatelor în acele state membre care au nevoie de mai mult timp. – Web oficial al Uniunii Europene

Coronavirus: Two Indian delegates test positive at G7 meeting in London -  CityAM : CityAM

E „pandemie”, cei care decid soarta noastră poartă botniță și își dau coate, adică salută pandemic.

For Cornwall, the G7 summit 2021 brings mix of disruption and hope |  Business Standard News
G7 Summit 2018 in pictures: G7 summit opens in Canada | World | News |  Express.co.uk

Ei s-au vaccinat, se pot îmbrățișa

invictusmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button