X

Ungaria: Am fost numit „șobolan” pentru că nu aveam botnița

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Posted on June 11, 2021 by Baron Bodissey

Corespondentul nostru ungar László trimite acest raport cu cele mai recente informații despre încercarea de a-i rușina pe cei fără mască, plus efectele posibile ale eliminării proteinei spike de către persoanele „vaccinate”. 

Dezumanizat pentru un nas neacoperit

Astăzi este o după-amiază frumoasă și însorită. Sunt într-un supermarket din Budapesta, stau la casă cu autoservire, cu nasul fără mască. Toți ceilalți sunt complet mascați. M-au prins. Făceam cumpărăturile cu nasul descoperit de mai multe săptămâni fără nicio repercusiune. Dar acum m-au prins, din nou. A început jocul obișnuit de putere. Au venit doi negustori și un paznic, unul după altul, și mi-au poruncit să-mi pun masca pe nas.

Nu m-am conformat. Am aplicat tactica obișnuită: nu m-am certat, ci i-am ignorat pe toți și am continuat să pun bunurile cumpărate în geanta mea, netulburat. Nu puteau face mare lucru împotriva mea, pentru că tocmai terminasem de plătit și nu mai eram clientul lor. Nici ei nu au chemat poliția pentru un client neascultător care urma să părăsească zona comercială a supermarketului. Așa că au pierdut – de data asta.

Paznicul în vârstă nu a putut să se abțina. El murmură în mască: „Câți șobolani sunt în această țară” în timp ce se îndepărta. I-am răspuns politicos că ar trebui să se uite în oglindă și va vedea unu.

Trebuie să existe un regres – chiar dacă acești concetățeni spălați pe creier nu sunt inamicul real. Sau sunt? Acesta pare a fi un război civil moale, fiind purtat la mai multe niveluri.

Este dezumanizare să numim pe cineva șobolan. Dezumanizarea precede de obicei atacurile agresive asupra victimelor nevinovate, deoarece servește drept pretext. Porțile iadului se deschid încet pe măsură ce Marea Resetare Fascistă avansează. Chiar dacă majoritatea oamenilor încă nu o simt așa.

Acum aproximativ o săptămână au apărut erupții roșii cu mâncărime pe ambele picioare și încă nu au dispărut complet. Arată oarecum ca vânătăi pe piele. Și am avut câteva sângerări la nas în urmă cu o lună, fără nici o cauză evidentă. Sunt nevaccinat. Ambele simptome sunt noi pentru mine – adică nu le-am mai avut până acum, cu excepția cazului în care au fost cauzate de incidente aparente precum accidente sau mușcături de insecte etc.

Ar putea fi acestea cauzate acum de proteina spike eliberată de vaccin? Cine știe? Din câte știu, cele menționate mai sus sunt simptome cunoscute ale eliminării vaccinului Covid. Toată familia mea (în afară de mine) și jumătate din populația țării au fost acum „vaccinate”, deci ar putea fi proteina spike. Nu sunt singur cu aceste erupții aici; Știu despre alte persoane nevaccinate care le-au avut.

Nu am avut alte simptome neobișnuite. Nu voi vizita medicul pentru un diagnostic, deoarece nu vreau ca nasul și creierul meu să fie înțepate de acel băț al testului PCR, numai pentru a fi obligat la „arest la domiciliu” sau la o „închisoare spitalicească” potențial periculoasă dacă testez [fals ] pozitiv pentru Covid. Așa că evit sistemul de sănătate dacă pot.

Membrii familiei mele care au fost injectați împotriva Covid din fericire nu au avut efecte secundare grave. Dar nu sunt complet sigur de familia mea extinsă, deoarece doi dintre ei nu mi-au vorbit de când au aflat că sunt un disident al vaccinului cu pălărie de hârtie de aluminiu … gatesofvienna.net

*O pălărie din folie de aluminiu (în engleză tin foil hat) este o pălărie făcută dintr-una sau mai multe foi de folie de aluminiu sau o cască convențională căptușită cu folie de aluminiu, care este adesea purtată în credința sau speranța că protejează creierul de amenințări precum câmpurile electromagnetice, controlul minții sau citirea. Noțiunea de a utiliza aceste tipuri de instrumente de casă pentru o astfel de protecție a devenit un stereotip popular și sinonim cu paranoia, iluziile persecuției și credința în pseudostiințele și teoriile conspirației.

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Dumnezeu să te întărească să mergi tot așa până la sfârșit. Familia ta însă este, deocamdată, necredincioasă. Dar poate că ne mai dă Domnul o șansă de salvare și pentru cei care au greșit și au primit vaccinul. Știe El cum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button