X

Iubitul român al minorei dispărute mărturisește că a ucis-o și a dezmembrat-o cu drujba

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asesinato en Estepa: El exnovio de Rocío Caíz la descuartizó y repartió los restos en bolsas

Criminalul mărturisit al minorei Rocío Caíz, care a fost ucisă lângă Martín de la Jara (Sevilla), este fostul ei iubit, un imigrant român de 23 de ani care era deja principalul suspect după ce a cumpărat o drujbă.

Tânăra a ajuns la Estepa (Sevilla) pe 3 iunie, ziua în care a dispărut, pentru a se întâlni cu fostul ei iubit și tatăl bebelușului ei de 4 luni, și din acel moment s-a pierdut urma telefonului minorei, așa că agenții au bănuit întotdeauna că tânăra nu părăsise orașul, în ciuda presupuselor mesaje trimise de ea în zori familiei, pe 4 iunie, spunând că a plecat la Badajoz după ce a furat 300 de euro de la fostul ei partener, au raportat către Efe din surse ale anchetei.

În acele WhatsApp-uri, pe care Garda Civilă le-a comparat și cu modul de scriere al tinerei, îi spunea surorii sale Ana că la cinci dimineața un tânăr din Badajoz a așteptat-o la ușa fostului ei iubit (Adrián, de 23 de ani și naționalitate română), și plecase cu el să lucreze la recoltarea usturoiului, și să se căsătorească, pe lângă faptul că îi cerea familiei să aibă grijă de copil.

În mesaj, ea a explicat că se afla deja în orașul Lucena în drum spre Badajoz, ceea ce i-a făcut pe agenți și mai suspicioși, deoarece nici municipalitatea cordobesă nu se află în drum spre Badajoz din Estepa și nici mobilul lui Rocío nu părăsise acest oraș sevillana.

rocio caiz desaparecida

A fost surprinzător inițial faptul că Adrián nu a raportat presupusul furt al celor 300 de euro, dar urmărind mișcările sale pe internet au constatat că a cumpărat o drujbă cu câteva zile înainte, ceea ce a făcut ca cercul din jurul său să se strângă, deși Garda Civilă a decis să țină liber cu „supraveghere pasivă”, controlând că nu părăsea orașul și sperând că va comite „o greșeală” în caz de răpire a minorei.

Miercurea aceasta, a fost chemat la cazărma Estepa pentru a depune mărturie, iar 24 de ore mai târziu a apărut la cazarmă cu un avocat și a mărturisit crima; El a declarat că a ucis-o pe tânără în aceeași zi în care a dispărut, ulterior s-a debarasat de cadavru.

El a declarat că a ucis-o pe Rocío în aceeași noapte în care ea ar fi dormit în casa lui, cu un cuțit pe care l-a aruncat într-un container și că nu putea fi localizat.

El a adăugat că a dezmembrat cadavrul și a aruncat pungile cu rămășițele ei în diferite locuri de la periferia orașului, apoi a plecat acasă să doarmă. Mediterraneodigital

*****

Un român sparge capul soției cu un ciocan și sună la 112 spunând că a înghițit un os de pește

Mata a su mujer rompiéndole el cráneo y se atragantó con una espina

Criminalul a sunat la serviciile de urgență spunând că soția s-a înecat cu un os de peste, dar medicul de urgență a sesizat Poliția Națională când a văzut că are lovituri la cap și la față.

El și-a bătut partenera, de 31 de ani, până i-a spart craniul și a sunat la 112 spunând că a înghițit un os de pește. Crima a avut loc luni, în zori, într-un depozit din Torrejón de Ardoz, iar bărbatul, Paul, în vârstă de 37 de ani, de naționalitate română, a fost arestat de Poliție și în această dimineață a fost internat în închisoare din ordinul judecătorului de gardă. Decedata, Mădălina M., nu l-a denunțat pentru maltratare pe bărbatul care nu are antecedente la poliție și care se ocupă cu transportul de mărfuri între Spania și România.

Evenimentele s-au produs la ușa depozitului în care deținutul își are afacerea pe Calle Polo Sur din Torrejón. Pe 13 iulie au făcut un grătar în afara navei pentru a lua cina cu mai mulți cunoscuți. Apoi au plecat împreună într-o mașină a companiei. Ulterior, bărbatul s-a întors la fața locului cu ea inconștientă și cu mai multe răni pe față. În acel moment, Paul a sunat la serviciile de urgență, spunând că iubita sa se înecase cu un os de pește în după cină. Era ora 02.00.

Primii care au apărut la fața locului au fost ofițerii Poliției Locale. La scurt timp după aceea, a sosit ICU mobil Summa. Femeia a avut traumatisme craniene severe, sângerări de la nivelul urechii și suferință respiratorie, potrivit 112. A fost intubată și transferată cu un prognostic foarte grav la spitalul din Torrejón de Ardoz. În plus, avea marcaje de apărare pe brațe. Agenții Poliției Naționale s-au deplasat la navă și l-au interogat pe bărbat. El a spus că încercarea de a reanima femeia i-a provocat rănile.

La spital, medicul de urgență a alertat poliția că femeia a suferit un atac, pentru care bărbatul a fost arestat pentru o presupusă infracțiune de omucidere.

Femeia a intrat în comă și a murit marți seara la spitalul Torrejón. Agenții grupului V de Omucideri și Brigada de Poliție Judiciară suspectează că ar fi putut fi împinsă și pe scările navei. Încearcă să verifice camerele de securitate din zonă și telefonul mobil al deținutului pentru a clarifica faptele. Mediterraneodigital

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button