X

Corupția e în floare în România, însă Stelian Ion s-a lăudat la ONU cu măsuri ferme

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a afirmat, în cadrul sesiunii speciale a Adunării Generale a ONU, că se depun „eforturi fără precedent” pentru combaterea corupţiei. 

Am susţinut o alocuţiune la sesiunea specială a Adunării Generale a ONU pe tema luptei împotriva corupţiei – ne asumăm ferm eforturi fără precedent în combaterea corupţiei“, a declarat Stelian Ion, conform unui comunicat de presă al Ministerului Justiţiei.

Potrivit sursei, în cadrul acestui forum global, Stelian Ion, a susţinut o alocuţiune în care a salutat introducerea luptei împotriva corupţiei pe agenda Adunării Generale, cu precădere în contextul în care aceasta reprezintă tot mai mult un facilitator al activităţii grupurilor de crimă organizată. În ceea ce priveşte România, aceasta este perspectiva din care trebuie abordată politica penală în materia macro-criminalităţii, inclusiv a celei de mediu.

Totodată, ministrul Justiţiei s-a referit la Strategia Naţională Anticorupţie, care este în lucru, şi la recuperarea bunurilor provenite din infracţiuni, în gama de instrumente folosite pentru combaterea corupţiei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Mascariciul stie foarte bine ce spune;si stie ca el este un actor ce are un rol prost;un cacanar de politician cum sunt cei mai multi de pe scena Romaniei;minciuni constienizate…

  2. Treaba cu statul paralel e chiar reala. Exista lupta impotriva coruptiei in Romania, dar numai acea coruptie care vine dinspre romani catre oficialitati romane, dar, care nu se inchina la Guwerner sau la Cirtitu. In rest…nu-i coruptie, e “lobby”…???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button