X

Rusia formează 20 noi unități militare pentru a „contracara NATO” în apropierea frontierei occidentale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Editor ER: Vezi și acest articol a lui Rick Rozoff pentru Anti-bellum, intitulat „Rusia va forma 20 de noi unități militare în vest pentru a contracara amenințarea NATO”, care adoptă o perspectivă mai pro-rusă, detaliind poziția militară intesă pe care NATO a adoptat-o în ultimul timp. Pe lângă faptul că ne amintește faptul că, lângă teritoriul rus, „SUA și NATO desfășoară în prezent cele mai mari jocuri de război de la sfârșitul Războiului Rece, Defender Europe – 21, cu 40.000 de soldați participanți (estimarea lui Shoigu)”.

Să ne amintim că Putin a spus public în cel puțin o ocazie că Marea Resetare nu va avea loc. Și că Aleksander Lukashenko din Bielorusia a făcut să se audă despre trucul FMI / Băncii Mondiale de a ne face pe toți să ne închidem pentru un virus ușor, cu toate consecințele neplacute sociale, economice și psihologice, în timp ce fiecare țară primește o mare tranșă de bani pentru a face acest lucru, distrugând autonomia statului național în acest proces.

Quién es Roman Protasevich, el periodista disidente que Bielorrusia detuvo luego del "secuestro" de su vuelo - BBC News Mundo

Unii cred că pasagerul aeroliniei capturat, Roman Protasevich, că fost însărcinat de Occident să-l asasineze pe Lukașenko. Prin urmare, a fost prins.

******

Rusia formează 20 de noi unități militare pentru a „contracara NATO” în apropierea frontierei occidentale

Tyler Durden's Photo  TYLER DURDEN

Luni, ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, a anunțat deciziile luate în cadrul unei întâlniri cu funcționari militari de vârf asupra escaladării semnificative și permanente a NATO. Associated Press a descris  declarațiile sale : „El a indicat un număr tot mai mare de zboruri ale bombardierelor strategice americane lângă granițele Rusiei, desfășurarea navelor de război NATO și exerciții din ce în ce mai frecvente și masive ale forțelor alianței”.

„SUA și NATO continuă să extindă domeniul de pregătire operativă și de luptă în apropierea frontierelor noastre”, a explicat ministrul rus al apărării. „Acțiunile omologilor noștri occidentali distrug sistemul de securitate din lume și ne obligă să luăm măsuri adecvate. Îmbunătățim în mod constant compoziția de luptă a trupelor.”

Și atunci a propus un răspuns militar specific, inclusiv formarea a 20 de unități noi care să aibă sediul permanent în Districtul Militar Occidental. „Până la sfârșitul anului, în Districtul Militar de Vest se vor forma aproximativ 20 de formațiuni și unități militare”, a spus Shoigu.

Fără îndoială, aceasta va fi luată ca o mișcare profund amenințătoare în Occident, dat fiind tocmai exercițiile militare de război extinse din Rusia și acumularea suplimentară a trupelor de-a lungul frontierei Ucrainei, care a declanșat ultima criză și sancțiunile ochi pentru ochi de la sfârșitul lunii martie și care a atins apogeul în aprilie. Dar trebuie să ne amintim că armata rusă vorbește doar despre pozițiile trupelor în cadrul propriilor sale frontiere suverane chiar dacă aparent asta rămâne extrem de „amenințătoare” pentru Occident.

Probabil că cele 20 de noi unități militare în scopul „contracarării NATO” vor putea reacționa și mai rapid la orice criză în creștere din Crimeea sau Donbas. AP notează declarațiile ministrului apărării Shoigu: „El a adăugat că unitățile militare din vestul Rusiei au comandat aproximativ 2.000 noi arme în acest an”.

Interesant este că Bielorusia și puternicul său președinte de lungă durată, Alexander Lukashenko, sunt, de asemenea, sunt din ce în ce mai în față în ceea ce privește confruntarea Rusia-NATO și fâșia din Europa de Est și Baltică, în special după recenta deviere a avionului Ryanair și reținerea activistului anti-Lukashekno Roman Protasevich.

Shoigu  a anunțat, de asemenea, căvor avea loc în lunile următoare importante exerciții militare comune între Rusia si Bielorusia. „Pregătirile pentru exercițiul strategic strategic rus-bielorus Zapad-2021, care va avea loc în septembrie pe terenurile de antrenament din Bielorusia și Districtul Militar Occidental, au intrat într-o fază activă. O serie de exerciții ale posturilor de comandă au fost deja efectuate cu implicarea sediilor de diferite niveluri ”, a spus el

Sergei Shoigu cu Vladimir Putin, via Wiki Commons

Fără îndoială, Shoigu a semnalat „caracterul exclusiv de apărare”, fără îndoială, îngrijorat de acuzațiile crescânde din partea SUA și a aliaților săi cu privire la presupusele ambiții „expansioniste” ale Kremlinului.

„Vreau să subliniez că exercițiul Zapad-2021 este planificat. Acesta se desfășoară prin decizia președinților din Rusia și Bielorusia și are un caracter exclusiv defensiv”, a spus el. „În termenul stabilit de tratatele internaționale, partenerii noștri vor fi informați cu privire la parametrii exercițiului, iar evenimentul în sine va putea fi vizitat de observatori și jurnaliști internaționali.”EuropeReloaded

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Cu Dumnezeu inainte !!!
    Daca am avea si noi, poporul roman , conducatori si nu tradatori , ne am alia cu fratii intru credinta – rusi .
    Dar cozile de topor de la putere , fac orice ca sa placa la stapanii lor din NATO .

    1. Adevărat este,doar cu frații in ortodoxie putem trece peste vremurile cumplite. Eu sper ca Rusia sa nu întoarcă spatele României..pentru că majoritatea populației vrea liniște și nu război în care ne baga trădătorii.. din guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button