X

Polonia se alătură sistemului de Certificate Covid al UE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Șapte state membre ale UE – Bulgaria, Cehia, Danemarca, Germania, Grecia, Croația și Polonia – au luat decizia de a se conecta la sistemul UE care verifică certificatele COVID-19.  Aceste țări au început, de asemenea, să elibereze astfel de certificate.

Adam Niedzielski: Szczepienia jak najszybciej - Wywiady i rozmowy - rp.pl

„Certificatele sunt dovada electronică a faptului că o persoană a supraviețuit bolii sau are un test negativ COVID-19. Aceasta se referă doar la testele PCR. De asemenea, este un certificat care confirmă vaccinarea COVID-19. Certificatele pot fi descărcate online ”, a declarat ministrul Sănătății, Adam Niedzielski.

El a declarat că sistemul va începe oficial la 1 iulie, întrucât alte țări vor recunoaște atunci noul standard. Cu toate acestea, Polonia va fi printre țările de top care vor elibera certificate cu o lună mai devreme (1 iunie).

Ministrul a explicat, de asemenea, că certificatul va fi accesibil prin intermediul contului pacientului online din Polonia, iar guvernul lucrează pentru ca acesta să poată fi descărcat printr-o aplicație la telefonul mobil. Certificatele vor fi fie în format electronic, fie pe hârtie.

UE a creat o „poartă” în mai puțin de două luni, un sistem care permite verificarea securității adăugată codurilor QR ale tuturor certificatelor. Datorită acestui fapt, atât cetățenii, cât și autoritățile vor avea certitudinea că un certificat este autentic. În timpul acestui proces, nu sunt transferate sau stocate date cu caracter personal.

Certificatul Covid al Uniunii (UCC) este un document electronic care permite o circulație sigură și liberă între statele UE în timpul pandemiei. UCC este alcătuit dintr-un cod QR și un identificator unic care poate fi afișat în timp ce treceți o frontieră. Datorită informațiilor stocate în certificat, deținătorii acestuia nu vor trebui să fie supuși unei carantine sau să facă teste suplimentare.

UCC este valabil în toate statele membre ale UE, precum și în Islanda, Norvegia și Lichtenstein. Este important de reținut, totuși, că toate celelalte țări ale UE implementează sistemul pe 1 iulie (cu o perioadă de tranziție de 6 săptămâni). rmx.news

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ok, totul e clar pana aici cu sistemul satanic! Si pt cei care NU ACCEPTA sa faca acest certificat satanic, ce se intampla? Cum trec granita????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button