X

Claudiu Târziu: Proiectele de Hotărâre privind certificatele de vaccinare au fost întoarse la comisiile din Senat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Proiectele de Hotărâre privind certificatele de vaccinare au fost întoarse la comisiile din Senat, a anunțat Claudiu Târziu, copreședintele AUR.  Aceste documente nu fac altceva decât să restricționeze libera circulație în interiorul UE.

„Alături de anumiți colegi din Senat, am votat pentru întoarcerea la comisii – timp de o săptămână – a celor două proiecte de Hotărâre privind Regulamentul european care stabilește regimul adeverințelor electronice verzi. Acele certificate despre care propaganda dă în clocot că sunt menite să înlesnească circulația liberă. Toată această manipulare informațională, desfășurată sistematic, promovează această idee, căreia i-a conferit aura unei axiome. Să înceteze aceste vuvuzele turbate să mai pretindă că facilitează „libera circulație”! Această adeverință va restricționa și va înfrâna, de fapt, libera circulație. Unde mai este această libertate, de vreme ce circulația este condiționată de vaccinare sau de teste negative, ale căror costuri sunt, în cele mai multe situații, prohibitive?”, afirmă Claudiu Târziu.

Senatorul AUR a cerut autorităților să explice cum va fi prevenită discriminarea celor care nu pot sau nu vor să se vaccineze, ținând cont că administrarea vaccinului este opțională – fiecare decide pentru el, așa cum este normal.

„Solicit public, încă o dată, ca autoritățile să răspundă la întrebarea: Cum va fi prevenită discriminarea celor care nu pot sau nu vor să se vaccineze? În traducere liberă, această adeverință înseamnă: Te-ai vaccinat, poți circula! Nu te-ai vaccinat, stai acasă! În condițiile în care suntem nevoiți să tot repetăm: VACCINUL ANTI-COVID NU ESTE OBLIGATORIU!”, a conchis senatorul AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Acesti criminali in serie fata de Poporul Roman vor trebui sa RASPUNDA PENAL pentru crimele pe care le fac cu BUNA STIINTA IMPOTRIVA POPRULUI ROMAN.
    Tot acest sistem foarte bine pus la punct nu este altceva decat pregatirea pe ultima suta de metrii a iscaunarii lui ANTIHRIST care este pregatit de evrei.

  2. Esti obligat cu sila dar in lipsa unei legi a obligativitatii.
    Eu unul personal nu imi doresc aceasta lege a OBLIGATIVITATTII pentru ca va fi o oroare pentru toti , air atunci ADIO LIBERTATE.

  3. Deja se scormoneste o metoda de a depista virusul in corp prin intermediul implantarii unui microcip sub piele unde credeti? pe mana dreapta adica se implineste exact ce scrie in APOCALIPSA lui Ioan.

  4. Acesti cimpropriu spus conducatori sunt de o VICLENIE iesita din comun.
    Aceasta marsava conducere ploitica ne duce tara de rapa.
    Nu ne ramane decat speranta in Dumnezeu care mai cred inca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button