X

Politicienii din partidul Merkel solicită mai multe centre de internare a imigranților în Italia și Spania

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

BERLIN, 23 mai.  (DPA / EP) – Doi politicieni din Uniunea Creștin Democrată (CDU) a cancelarului german Angela Merkel au trimis o scrisoare Comisiei Europene solicitând construirea mai multor centre de internare a imigranților în Italia și Spania. Scrisoarea comună atrage atenția asupra lipsei de progrese în negocierea unui sistem european de azil din cauza diferențelor dintre țările membre.

CDU-Politiker Middelberg - "Wir wollten Maaßen behalten" (Archiv)

„În același timp, fluxul imigranților către Europa, în special prin ruta mediteraneană, a crescut din nou brusc”, indică în scrisoarea lor purtătorul de cuvânt al CDU, Mathias Middelberg, și europarlamentarul Lena Duepont.

Senioren-Union des CDU-Kreisverbandes Vechta - Die Politologin Frau Lena Dupont aus Gifhorn konnte gewonnen werden

Middelberg și Duepont (foto) citează Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) și o „creștere considerabilă” a sosirilor de imigranți în Italia și Spania. Scrisoarea este adresată în mod special vicepreședintelui Comisiei Europene și responsabilă pentru sănătate și siguranță, Margaritis Schinas.

„Continuăm să credem că existența centrelor de primire în Italia și Spania, împreună cu centrul pilot de primire din Lesbos care este planificat chiar acum ar putea avea o mare importanță pentru reducerea efectivă a migrației în Marea Mediterană „, au susținut aceștia. Centrul de detenție din Lesbos este programat să înceapă să funcționeze în iarna.

„Majoritatea imigranților care debarcă în Italia și Spania provin din țări în care nu există persecuție”, a explicat Middelberg în declarații adresate agenției de știri DPA în care a apărat procesarea rapidă a cererilor pentru azil și „repatriere imediată” combinate cu programe de dezvoltare economică în țările de origine.

Duepont, la rândul său, a cerut mai multă ambiție și rapiditate în negocierile pentru reforma sistemului de azil, blocate de ani de zile. Italia și Spania resping construirea mai multor centre de internare pe teritoriile lor și susțin împărțirea fluxului de migranți între țările membre. – europapress.es

*Vezi și Emma Bonino confirmă planul Soros & C. de înlocuire etnică a populației

Conspirația globaliștilor pentru a distruge Europa Etnica

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button