X

În Brazilia începe legalizarea dioxidului de clor pentru pacienții cu COVID

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

*Ultima lucrare a doctorului Andreas Ludwig Kalcker a fost lansată şi este disponibilă acum şi în Romania ! Conține toate informațiile despre efectele pozitive ale dioxidului de clor.  Notă: O căutare în Google şi toate articolele despre medicamente ieftine care vindecă bolnavii de coronavisrus sunt etichetate de FALS. La fel şi medici ca Andreas Ludwig Kalcker. Toate argumentele împotriva versiunii oficiale a OMS şi a guvernelor globaliste, sunt fake news. Vaccinarea trebuie să continue încă nişte ani.

*****

În Brazilia proiectul de lege prevede că serviciile de sănătate trebuie să livreze dioxid de clor (fórmula ClO₂) pacienților care doresc să trateze Covid-19.

Pacienții vor fi liberi să aleagă dacă vor folosi substanța interzisă de Autoritatea braziliană de sănătate (Anvisa).

Proiectul de lege 192/21 obligă serviciile de sănătate publice și private să pună dioxid de clor, cunoscut și sub denumirea de CDS, la dispoziția pacienților diagnosticați cu Covid-19 care doresc să utilizeze substanța împotriva bolii. Textul este în prezent discutat în Camera Deputaților.

Autoritatea Națională de Sănătate (Anvisa) a interzis deja utilizarea dioxidului de clor ca medicament înainte de începerea pandemiei Covid-19.

DEPUTADO GIOVANI CHERINI SERÁ PALESTRANTE NO I CONGRESSO INTERNACIONAL DE PRÁTICAS INTEGRATIVAS E COMPLEMENTARES E SAÚDE

Autorul proiectului de lege, europarlamentarul Giovani Cherini (PL-RS), nu este de acord cu Anvisa. „Suntem uimiți de observația că există substanțe ușor accesibile oamenilor, a căror utilitate și eficacitate terapeutică împotriva Covid-19 a fost dovedită științific, dar care sunt pur și simplu ignorate de medicina modernă, serviciile de sănătate și autoritățile sanitare”, spune Cherini .

„Dioxidul de clor este un agent puternic care elimină diferitele microorganisme patogene”, a adăugat el.

Potrivit deputatului, „dioxidul de clor este un mijloc eficient de a ucide mai multe microorganisme patogene, cum ar fi B. coronavirusul, deoarece duce la oxigenarea celulelor care împiedică pătrunderea virusului sau îl elimină prin oxidare ”.

Adevărul este că dioxidul de clor este „inteligent” confundat cu dezinfectant de către mass-media, încercând să ridiculizeze o substanță care a salvat și continuă să salveze mii de vieți și care ar face, de asemenea, utilizarea de urgență a vaccinurilor experimentale complet inutile. La fel ca alte medicamente care se dovedesc eficiente …

Orașul San Jose de Chiquitos din Bolivia a fost declarat recent fără COVID de către o congresistă argentiniană după ce a început să utilizeze dioxid de clor:

Dr. Luis Perez Fernandez din Trujillo (Mexic) a împărtășit recent experiența sa incredibilă cu un pacient aflat în stare gravă ai cărui membri ai familiei au decis să-i administreze dioxid de clor – ca medic îi este interzis să îl administreze sau chiar să îl recomande.

SURSA – Indexexpurgatorius.wordpress.com

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button