X

Sondaj: Votanții PNL îl preferă pe Orban la șefia Partidului Liberal

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Votanții PNL îl preferă pe Orban la șefia Partidului Liberal, arată un sondaj realizat de Avangarde.  Astfel, 40% dintre votanții Partidului Național liberal (PNL) cred că Ludovic Orban ar fi mai potrivit să conducă partidul și în perioada următoare, în timp ce doar 17% cred că premierul Cîțu ar trebui să preia conducerea formațiunii politice.

Sondajul Avangarde arată că, în ceea ce-i privește pe alegătorii PNL, aceștia îl preferă pe Ludovic Orban – 40%. Fostul premier este urmat de Emil Boc – 28% și de actualul premier Florin Cîțu – 17%. Aceștia sunt urmați de Rareș Bogdan – 12%.

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 20 – 30 mai, pe un eșantion de 915 de subiecți, intervievați prin metoda CATI (interviuri telefonice). Sondajul are o marjă de eroare de 3, 2% pentru un nivel de încredere de 95%.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Pe Orban îl știu de “om înțelegător”, asta fie vorba doar între ei, iar pe Câțu îl văd cât este de aventurist și nestatornic. Cu Câțu nimic nu le va fi sigur, pe când cu Orban “dănțuiesc” în voie. Asta e. În rest planul satanist genocidar merge înainte ori cu Câțu, ori cu Orban, ori cu… noul promovat pe scena politică, Geoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button