X

Italia a avut 68.000 decese cauzate de gripă între 2014-2017

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În Italia, persoanele cu vârste peste 75 de ani sunt în număr de 6,7 milioane – peste 10% din populație. 

Un studiu realizat de un grup de epidemiologi italieni ar putea aduce explicații suplimentare vizavi de numărul mare de decese cauzate de COVID-19, înregistrate în peninsulă. Obiectivul cercetării, publicate în ediția din noiembrie 2019 a revistei International Journal of Infectious Diseases, a fost să analizeze în ce măsură gripa este vinovată de numărul mare de decese din Italia din perioada 2014-2017. Italia a înregistrat în sezoanele reci din ultimii ani vârfuri ale ratelor deceselor cauzate de gripă, în special în rândul vârstnicilor.

Studiul arată că, în Italia, persoanele cu vârste peste 75 de ani sunt în număr de 6,7 milioane – peste 10% din populație. Între 2014 și 2017, în Italia au fost 5.290.000 de cazuri de gripă, adică 9% din populație a fost afectată. În aceeași perioadă, în peninsulă s-a înregistrat un număr total de 1.457.038 decese (nu doar din cauza gripei).

Cercetătorii au calculat că epidemia de gripă din sezoanele reci ale anilor 2014-2017 a provocat peste 68.000 decese. În sezonul rece 2014/2015 rata mortalității a fost de 10,7 /1000 de locuitori (peste 375.000 de decese în termeni absoluți), o creștere cu 54.000 de cazuri (+9,1%) față de sezonul precedent.

Aceasta este cea mai mare rată a mortalității înregistrate în Italia de la finalul celui de-Al Doilea Război Mondial.
Cifra nu este surprinzătoare, concluzionează autorii studiului, întrucât în Italia există mulți bătrâni cu o sănătate precară.

Datele care au stat la baza cercetării au fost furnizate de Institutul Italian de Statistică, InfluNet (un grup de medici și epidemiologi voluntari din Italia, care analizează virusul gripei și efectele sale) și Administrația Națională a Meteorologiei din Italia (NOAA). – Forbes.ro

*****

*Cifrele „pandemiei” covid sunt date de testul PCR care dă fals pozitiv, înregistreaza orice ramaşiță de virus gripal pe care a avut-o persoana cu ani în urmă.

Vezi Testul PCR nu identifică virusul: „False pozitive” Covid utilizate pentru a justifica blocarea și închiderea economiei naționale

De fapt acesta a fost ordinul de la OMS, să se publice cifre cât mai mari de infectați şi morți pentru a se ajunge la vaccinarea globală care va aduce fericirea, dispariția virusului, şi lumea crede. Dacă le spui ca a fost doar o epidemie de gripă ca în fiecare an, esti negaționist, conspiraționist, covidiot.

Scandalul Coronavirus explodează în Germania Angelei Merkel. Fals pozitiv la probele PCR ale lui Drosten

Pandemia se va încheia mâine dacă încetează utilizarea testului PCR

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button