X

De 1 iunie, guvernanți n-au venit cu politici pro-natalitate, ci au rostogolit același limbaj de lemn

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul Cîțu nu are bani pentru alocații și nici timp pentru politici pro-natalitate, deși date Institutului Național de Statistică arată că ne confruntăm cu o scăderea dramatică a numărului de copii născuți în ultimul an.  Nici așa-zisul partid de opoziție nu propune astfel de măsuri. Singurii care au cerut elaborarea și implementarea unor astfel de politici au fost reprezentanții AUR, prin vocea copreședintelui Claudiu Târziu.

De 1 iunie, premierul Cîțu, Klaus Iohannis și liderul PSD Marcel Ciolacu s-au înghesuit să transmită mesaje sau să publice poze cu ei din copilărie:

  • „Dragi copii, să fiţi fericiţi, sănătoşi, să râdeţi, să vă fie fiecare zi doar joacă şi bucurie! La mulţi ani tuturor copiilor!”, a scris pe Facebook premierul Cîțu.
  • Preşedintele a ales să publice o fotografie cu el însuşi de la 17 ani.
  • Copiii sunt raiul nostru, dăruit în fiecare zi printr-un simplu surâs. La mulți ani, copii! Voi #crestetiRomania!!!”, a scris Ciolacu de 1 iunie.

Claudiu Târziu trage un semnal de alarmă cu privire la situația dramatică în care ne aflăm și susține că România are nevoie urgent de o politică pro-familie. „Suntem deja în ceasul al doisprezecelea!”, avertizează copreședintele AUR, în contextul în care, potrivit datelor INS, România se confruntă cu o depopulare masivă.

Potrivit Institutului Național de Statistică, în anul 2020, numărul născuţilor-vii înregistraţi la oficiile de stare civilă din România a fost de 178.630 copii, cel mai mic număr de născuţi-vii din 1930 până în prezent. În plus, rata de fertilitate a scăzut faţă de anii anteriori ajungând la 34,0 născuţi-vii la 1000 femei de vârstă fertilă (15-49 ani).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Cu injectarea satanica la varste tot mai mici, drogatii de la guvernare vor omora sau neneoroci si mai multi copiii !

  2. Nu doar ca n-au venit cu politici pro-natalitate, ba din contra, au veni cu acest program diabolic de vaccinare in masa a copiilor si adolescentilor, asa ca pt o “solutie finala”! Nici bolsevicii anilor ’50 n-au indraznit sa se atinga de copiii Romaniei, la modul in care o fac Iudele si satanistii astia! Problema pt multi dintre acesti copii este ca, intampina o dubla condamnare: o data din partea autoritatilor demonice, iar a doua oara, din partea acelor parinti total iresponsabili care ii jertfesc pe altarul vaccinului ucigas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button