X

Claudiu Târziu: Avem nevoie urgent de o politică pro-familie! România se confruntă cu o depopulare dramatică

Claudiu Târziu trage un semnal de alarmă cu privire la situația dramatică în care ne aflăm și susține că România are nevoie urgent de o politică pro-familie. „Suntem deja în ceasul al doisprezecelea!”, avertizează copreședintele AUR, în contextul în care, potrivit datelor INS, România se confruntă cu o depopulare masivă.

România a pierdut aproape 40.000 de copii într-un singur an. Datele statistice referitoare la numărul copiilor care trăiesc în România sunt îngrijorătoare, la începutul acestui an fiind înregistrați cu 37.900 mai puțini copii comparativ cu perioada similară a anului trecut, scrie Rostonline.ro.

Potrivit Institutului Național de Statistică, în anul 2020, numărul născuţilor-vii înregistraţi la oficiile de stare civilă din România a fost de 178.630 copii, cel mai mic număr de născuţi-vii din 1930 până în prezent. În plus, rata de fertilitate a scăzut faţă de anii anteriori ajungând la 34,0 născuţi-vii la 1000 femei de vârstă fertilă (15-49 ani).

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Asta e din cauza mentalității profund creștine a romanilor, care nu nu mai fac copii, dar nici nu mai vor sa se casatoreasca. Bărbații vor doar sex fără responsabilități, fără sa mai dorească sa dea ceva în schimb sau sa se dăruiască pe ei, femeile nu mai accepta orice de la un barbat, ca au salarii și ele și se descurca singure, iar pământul îmbătrânește fără copii.

  2. Si apoi cui ii pasa?Pe romanii etern plecati in vacante , concedii sau la cumparaturi copiii ii incurca si le strica fericirea.Asa ca nu peste multi ani o sa ii maosteneasca migrantii.Abia asteapta Soros si Ursula.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button