X

Voiculescu revine la Ministerul Sănătății? Ioana Mihăilă: Aștept ca Vlad să se decidă ce vrea să facă pe viitor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vlad Voiculescu s-ar putea reîntoarce în Ministerul Sănătății pe postul de secretar de stat care este în continuare vacant. Ioana Mihăilă a nu oferit detalii, însă a declarat că așteaptă ca Voiculescu să se decidă dacă și cum vrea să se implice pe viitor în domeniul sănătății.

Ioana Mihăilă a spus că a avut o discuție cu Vlad Voiculescu în urmă cu 3 zile și că „sunt lucruri similare cele care ne-au adus împreună: aceleași principii, aceleași credințe, aceleași dorințe pentru sistemul de sănătate, evident că nu întrerup legăturile și evident că mă întâlnesc și vorbesc cu domnul Voiculescu”.

În declarațiile anterioare nu am exclus posibilitatea de a colabora într-o formă instituțională cu Vlad Voiculescu pe viitor. Despre cel de-al doilea post de secretar de stat: suntem încă în procesul de selecție și de a convinge oamenii să vină“, a afirmat vineri Ioana Mihăilă, la interviurile HotNews LIVE.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button