X

Iohannis, paralel cu realitatea: România post-pandemică este țara cu școli sigure și dotate modern. Vom investi în școli verzi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Klaus Iohannis, paralel cu realitatea.  Deși foarte mulți elevi au fost privați de dreptul la educație pe timpul pandemiei, președintele vede România post-pandemică drept o țara cu școli sigure și dotate modern. În opinia sa, planul național de redresare și reziliență (PNRR) este este un plan ambițios, care acoperă mai multe sectoare, printre care și educația.

Pentru domeniul educației, PNRR-ul prevede investiții în modernizarea școlilor, construirea de școli verzi și reforma sistemului de educație timpurie.

România post pandemică este țara cu școli sigure și dotate modern cu laboratoare funcționale, vom investi în rețele de școli verzi, eficiente energetic, precum și în dezvoltarea sistemelor de educație timpurie și în învățământul dual”, a declarat Klaus Iohannis referitor la sectorul educației din PNRR.

Vreau să fim foarte bine pregătiți pentru etapa cea mai importantă și anume punerea lui în aplicare și finalizarea reformelor propuse. Împreună, accesând toate aceste fonduri europene puse la dispoziția țării noastre, putem construi proiectul unei generații care să însemne schimbarea profundă a României. De reușita PNRR depinde într-o mare măsură cum va arăta viitorul societății noastre”, a subliniat Iohannis.

Potrivit informațiilor, 3,6 miliarde de euro din fondurile pe care România vrea să le acceseze prin Planul Național de Redresare și Reziliență revin educației.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Se observa si din avion, doar orb sa nu fii,  ca acest Dulap parasutat de forte straine in fruntea Romaniei,  este la ani lumina de simtirea, nazuintele, gandurile si credinta neamului romanesc, astfel ca am fi fost de 10 ori mai castigati daca la conducerea tarii am fi avut un amarat de bosiman din Africa! Pt ca acela, in saracia si ignoranta lui,  ar fi fost cinstit cu  neamul nostru, spre deosebire de sasalau!  Oricum, dupa felul  in care gandeste si se exprima in limba romana, Plavanul  lasa impresia unui analfabet functional! Apropo, ii recomand, ca atunci cand se intoneaza imnul national, sa nu mai stea cu palma la piept, ci sa si-o duca la fund, adica exact acolo unde-l doare de neamul si tara aceasta!

      1. ..da, sau mai bine sa si-o puna unde si-o pun fotbalistii cand e vreo lovitura libera din apropierea careului…sluga satanistilor nu are nicio treaba cu acest popor…bine, nu ca predecesorii lui ar fi avut, dar asta e total in opozitie cu acest popor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button