X

Cîțu ne ia de proști: creșterea de 7% e față de dezastrul 2020, produs de ei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Creșterea economică se măsoară întotdeauna față de perioada similară a anului trecut.  Marele finanțist și economist Florin Cîțu îi consideră pe români idioți din moment ce ne spune că avem cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, de 7%.

Sigur că e posibil să avem cea mai mare creștere din moment ce anul 2020 a fost anul cu cea mai mare scădere economică din toată Europa. Dacă toate statele au avut staționări sau scăderi simbolice, măsurile proaste luate de guvernul PNL-UDMR-USR au colapsat afacerile românilor și economia națională.

Căderea economică în 2020, față de 2019, a fost de căteva ori mai mare decât media europeană.

Ce spune acum Cîțu este în fapt o catastrofă: practic economia la moment nu a recuperat nici 30% din colapsul din 2020. Dacă acesta va fi ritmul atunci va fi o catastrofă în următorii ani.

Da, Cîțu ori este prost, ori ne ia de proști, căci 7% față de puțin, este tot puțin, în timp ce nemții au poate 3% din foarte mult și atunci e bine.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button