X

Orban neagă: Guvernul nu primește ordine de la Bruxelles privind reformele din PNRR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul Cîțu nu primește ordine de la Bruxelles, susține Ludovic Orban, precizând că reformele cerute pentru aprobarea Programului Național de Reziliență și Redresare erau deja prinse în programul de guvernare al coaliției. 

Vreau să spun din capul locului: reformele Guvernului sunt incluse în programul de guvernare, nu ni le-a cerut Comisia Europeană. Sigur, că au mai apărut câteva elemente, foarte puține în plus față de programul nostru de guvernare, dar nu aș vrea ca niciun cetățean să creadă că noi facem reforme doar pentru că ne solicită Comisia Europeană. Toate aceste reforme sunt necesare!”, a declarat Orban în cadrul conferinței de presă PNL.

El a mai spus că reformele cerute de Comisia Europeană erau deja prinse în programul de guvernare PNL-USR PLUS-UDMR și au fost necesare doar anumite ajustări.

Așa cum arată regulamentul adoptat la nivelul Uniunii Europene sunt necesare și anumite reforme, doar că noi deja le aveam prinse în programul de guvernare”, a mai spus Ludovic Orban.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Monsieur Orban sa mai citească la limba română sau daca nu are timp,să folosească expresii simple că sa nu ne uimească prea tare!
    “Sigur, că au mai apărut câteva elemente, foarte puține în plus față de programul nostru de guvernare, dar nu aș vrea ca niciun cetățean să creadă că noi facem reforme doar pentru că ne solicită Comisia Europeană…”
    Ați observat unde este marea greșeală gramaticală?

  2. “Guvernul nu primește ordine de la Bruxelles privind reformele din PNRR”

    Dar de la cine? De la extraterestrii? Pentru ca, la noi in Romania, “doar curul se schimba, limbile ramanand mereu aceleasi”! Iar daca, chiar nu exista vreunul de lins, slugoii autohtoni trebuie musai sa-si inventeze unul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button