X

Florin Cîţu, fericit să participe la „Dineu cu proşti”

Premierul Florin Cîţu participă la spectacolul „Dineu cu proşti”, la Teatrul Naţional, acesta fiind unul dintre evenimentele-pilot organizate de Ministerul Culturii.

„Împreună am trecut printr-un an dificil, împreună am purtat mască, împreună am păstrat distanţarea socială, împreună ne-am vaccinat. Vreau să le mulţumesc (românilor, n.r.) că au înţeles. Avem o campanie de vaccinare care continuă şi astăzi avem un număr record de persoane vaccinate, 120.000 de persoane vaccinate. Campania continuă, românii au înţeles că singura soluţie de a ieşi din pandemie o reprezintă vaccinarea„, a spus Cîţu.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Dineu cu prosti, oferit de prosti pentru prosti. Doar publicul vaccinat a avut acces. Practic, s-a dat startul inceperii discriminarii asa-zis pozitive intre cei injectati si ceilalti…”Totul pentru vaccin, totul pentru victorie”, parafrazand sloganul comunist din al doilea razboi mondial…

  2. Florin Cîţu, fericit să participe la „Dineu cu proşti”

    Pai, daca doar aia l-au primit in mijlocul si la masa lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button