X

Prin atacurile împotriva ÎPS Teodosie și a Bisericii Ortodoxe Române se dorește anularea Lui Dumnezeu și recrucificarea Lui Hristos – CRITICII.RO

Linșajul împotriva ÎPS Teodosie m-a făcut să iau atitudine, apărând scrierile teologice ale Sfintei Scripturi, dar și libertatea religioasă încălcată de regimul Iohannis. Din acest motiv în ultimele două zile am primit sute de mesaje cu înjurături și amenințări, iar pe motiv că am scris în apărarea tezelor teologice și al adevărului biblic al Bisericii Ortodoxe, Facebook mi-a blocat pagina oficială pentru că i-am încălcat politicile, dându-mi de înțeles că a fi credincios e total interzis!

Cu această ocazie am constatat cu mâhnire că prin atacurile împotriva ÎPS Teodosie si a Bisericii Ortodoxe Române, de fapt se dorește anularea Lui Dumnezeu și recrucificarea Lui Hristos.În timp ce președintele unor români, într-o postare tot pe Facebook despre „Ziua Națională a Egalității de Șanse”, confunda principiul egalității dintre femei și bărbați cu egalitatea de gen, punctul culminant al ideologiei (trans)gender pe care se sprijină propaganda homosexualilor, ONG-ul VeDem Just, emanația judecătorului anti-familie normală Cristi Dănileț, îl reclama pe ÎPS Teodosie la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pentru că nu se limitează la declarații „corecte, neutre și de susținere”.

Mai nou, turnătoria judecătorului Cristi Danileț (ca meserie acoperită), printr-un ONG finanțat de atei reformați, care-l denunță și-l acuză pe ÎPS Teodosie de misoginism biblic, împinge CNCD să se lupte chiar împotriva Lui Dumnezeu, sub pretextul că cei care propovăduiesc Sfânta Scriptură, aduc discriminări femeii.

CNCD, nu poate sancționa un cult recunoscut de Statul Român și orice amendă ar aplica acest consiliu, Cuvântul Lui Dumnezeu nu-L va putea schimba nimeni, niciodată!

Asistăm la o încercare de răzbunare pentru felul mărturisitor în care ÎPS Teodosie a apărat libertatea religioasă încălcată de regimul Iohannis, care de fapt este un atac al puterii politice împotriva tuturor românilor care au credință în Dumnezeu și indirect un atac împotriva Bisericii Lui Hristos.  Mărturisirea învățăturii creștin-ortodoxe nu poate fi nici neutră, nici „politically correct”, pentru că Hristos este capul Bisericii, iar El este Adevărul și Lumina. Cine impune de fapt aceste vremuri în care nu mai avem voie să spunem „mamă și tată”, să spunem “negru”, sau să mai dăm citate din Biblie? 

Trăim o perioadă în care nu e politic corect să mai vorbim despre Sodoma și Gomora, despre homosexualitate, despre nepurtarea măștii, sau nevaccinare. Nu mai avem voie! Această nouă normalitate absurdă ne vrea departe de spirit și de credință, dar foarte aproape de consumismul „științific” al toleranței pentru „cel rău”. Până la ridicarea restricției primită de la Facebook, în următoarea perioadă mă veți găsi pe pagina mea de Instagram:https://instagram.com/nicolaevoiculetofficial?igshid=qktb22wqowfd

Închei spunând: ÎPS Teodosie vrednic este, un rugător și un mărturisitor care mă inspiră!

 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. Stima si respect IPS Teodosie!
  Oare de ce e atat de singur?
  Cum am putea sa il sustinem?
  De ce Sfantul Sinod sau PF nu ies sa faca lumina celor „liber cugetatori” care cer libertati si democratie prin 1001 de pumni in gura celor ce mai indraznesc sa il marturiseasca pe Dumnezeu?
  „Nu va amagiti, a ramas o singura solutie: mucenicia!” (Iustin parvu)

  1. …pai din acelasi motiv ptr care atunci cand comunistii daramau biserici, in anii 70-80, doar cativa preoti au luat atitudine, in frunte cu parintele Calciu-Dumitreasa…de mireni nici nu mai zic…dar din mii de preoti de atunci, doar 4-5 au deschis gura ca sa protesteze care, intr-adevar, au si suferit ulterior… cum spunea cineva, romanii sunt ortodocsi doar cand e bine, frumos si soare afara, cand vine vreo prigoana se ascund in gaura de sarpe si spun ca nici usturoi nu au mancat, nici gura nu le miroase…

  2. „De ce Sfantul Sinod sau PF nu ies sa faca lumina …”
   Pentru că pomul după roade se cunoaște.

 2. Ceea ce este halucinant, este faptul ca marii ierarhi si colegi de Sinod cu IPS Teodosie, nu doar ca nu fac scut comun in jurul acestuia(aparand astfel, insasi Biserica si Dreapta Credinta Ortodoxa in fatza satanistilor si neomarxistilor care astazi fac legea in Colonie), dar exista chiar unii printre ei, cum este acea Iuda propagandista a vaccinarii, a Argesului si Muscelului, care il ataca fatis pe Teodosie, facand astfel, front comun cu neomarxistii si anticrestinii!

  1. vlad tepes,
   Păi,nu îi lasă șorțulețele cu compas și echer de pe sub veșmintele arhierești(nu toți poartă asa ceva,e adevărat)

 3. Câtă reclamă îi mai faceți lui Teodosie ăsta. Vreți un părinte de urmat? Îl avem pe Constantin Necula de la Sibiu. Un om așa cum se cade, care face bine în comunitatea în care trăiește, și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button