X

Dan Bittman se revoltă împotriva discriminării: Cei nevaccinaţi să nu mai plătească taxe. Aceşti semidocţi de la guvernare să înţeleagă că nu suntem o masă de manevră de proşti

Dan Bittman se revoltă împotriva decizie anunțate de autorități de a permite accesul la spectacole doar celor care prezintă certificatul de vaccinare sau care au rezultat negativ la testul PCR. În aceste condiții, insistă artistul, ar fi normal să nu se mai permită accesul nici în sediile ANAF şi nici taxele şi impozitele să nu mai fie încasate de statul român de la cei nevaccinaţi.

Artistul spune că i s-ar părea normal ca cei nevaccinaţi, care vor avea mai puţine drepturi şi libertăţi decât cei vaccinaţi, să nu mai contribuie la bugetul de stat prin plata taxelor.

„La concerte vor fi admişi cei vaccinaţi sau cei care îşi fac teste. Păi atunci, la taxe şi impozite să fie la fel. Cei nevaccinaţi să nu mai plătească impozite şi să nu mai fie admişi în instituţii. Eu nu mă vaccinez şi nu vreau să mai plătesc taxe. Un amărât ca mine nu are de ce să plătească.  Pentru impozitele pe care le-am plătit nu am primit decât dispreţ. Nu am primit niciun leu. Anunţ autorităţile că nu o să mă vaccinez până nu mă primesc şi nevaccinat în sediile ANAF ca să-mi ia banii şi să-şi bată joc de mine”, a declarat Bittman.

Dan Bittman şi-a manifestat, totodată, intenţia de a nu se lăsa umilit de autorităţile acestui stat căruia i-a plătit sute de milioane de lei de 35 de ani de când face parte din trupa Holograf.

„Aceşti semidocţi de la guvernare să înţeleagă că nu suntem o masă de manevră de proşti care plătesc statului. Trebuie să ne dea ceva pentru banii pe care ni-i fură din buzunare. Eu nu vreau să mai plătesc taxe statului român atâta vreme cât mă obligă printr-o lege nazistă să mă vaccinez ca să plătesc taxe”, a mai spus artistul.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Iudele, satanistii si calaii care ne guverneaza, implementeaza astazi in Romania modelul nazist, in dispretul total al Constitutiei si al respectarii drepturilor fundamentale ale omului: solutia finala si steaua lui David(adica, infamul certificat de vaccinare) pt cei care se vaccineaza si Lagarul de concentrare sau Ghetoul pt cei care refuza vaccinarea! Iar singura alternativa pe care o lasa romanilor este Revolutia!

 2. Pai cum vine asta, maestre? Ce sa mai intelegem ca ne spui matale?

  Dan Bittman: „Mă voi vaccina cu AstraZeneca”

  vezi aici:
  https://www.libertatea.ro/stiri/dan-bittman-ma-voi-vaccina-cu-astrazeneca-3540861

  Dan Bittman se vaccinează împotriva COVID-19, după multe declarații controversate în privința restricțiilor

  vezi si aici:
  https://www.b1.ro/stiri/eveniment/dan-bittman-se-vaccineaza-impotriva-covid-19-dupa-multe-declaratii-controversate-in-privinta-restrictiilor-367339.html

 3. VIRAL PE FACEBOOK după „Maratonul Vaccinării” de la București, unde s-a cântat Recviemul de Mozart: „Un Recviem sau Misa Recviem este cunoscută de asemenea ca misă pentru morți este o misă din tradiția bisericii catolice destinată pentru serviciul ritual de odihnirea unui suflet sau a mai multor suflete ale unor persoane decedate folosind o anumită formă din Liturghierului Roman. Este, de obicei, recunoscută în contextul unor funeralii”. – Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!