X

Cîţu: Prelungim starea de alertă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, luni, că va fi prelungită starea de alertă şi vor fi scoase restricţii pentru schi, întrucât președintele Klaus Iohannis începe vacanța de vară. 

Florin Cîţu a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, dacă ia în calcul prelungirea stării de alertă şi, dacă da, ce modificări vor fi.  

“Da, prelungim starea de alertă. Sunt unele măsuri care nu îşi mai au sensul. De exemplu, în ceea ce priveşte staţiunile montane cu schiul, vom scoate acele restricţii pentru schi, de exemplu. Aveam nişte restricţii pe care le-am introdus acum două luni de zile, acelea nu vor mai exista că nu au sens în acest moment”, a explicat premierul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. 2 imense proteste în Romania: Sambata, 15 mai,ora 15, Piata Universitatii Bucuresti și joi, 20 mai, ora 10 , parcul Izvor , langa Casa Poporului București ( ziua cand CCR va decide, sperăm, că toate restricțiile de peste 14 luni au fost neconstitutionale)

    1. Eu ma rog ptr ziua cand DUMNEZEU va face dreptate si TOTI guvernantii acestei lumi , vor plati pt GENOCID!!!!!!!!!! ASTA E CEL MAI IMPORTANT!!!!-

      1. Sa fim buni crestini si sa ne rugam pentru iertarea pacatelor acestor nefericiti. De judecat Dumnezeu sa-i jydece, noi suntem ca ei, muritori.

        1. Asa e Andrei! Pe.mn ma ia “valul “repede si deja ii vad cu pielea pe bat, …dar asa e…ai dreptate…trebuie sa ne rugam.si pt ei…nici noi nu sintem perfecți!?Mai bn zic altfel, Sa se faca VOIA LUI DUMNEZEU!!!?

    1. @ TRAIAN
      Numai cine nu vrea nu vede un pericol iminent în acest vaccin, sau cei care aleargă non-stop ca să “producă” bani. Scris este însă așa:”Vai celor ce vor alerga după bani în zilele acelea”.
      De ce se zice așa? Deoarece nu vor acorda suficientă atenție salvării propriului suflet, goana după bani acaparându-i în întregime, rămânând astfel descoperiți în fața planului satanicesc. Iar sarsailă chiar asta așteaptă, prinderea și ducerea în Iad a cât mai multe suflete.

    2. Da..e clar ca de aceea insinta obsesiv cu vaccinarile incepand de la femeia gravida pana la cel mai in varsta! Au planurile facute de cativa ani, cati sa dispara din noi! Slava Domnului pt toate! Sa se faca voia Lui! Nici nu mai am putere sa mai adaug ceva! Atata m.am consumat psihic de cand a început nebunia asta, ca asta e singura concluzie la care am ajuns! Sa se faca voia Lui Dumnezeu! ??Una stiu, ca cu ajutorul lui DUMNEZEU nu ne vom lasa vaccinati cu serul satanic!

  2. Avocatul Reiner Fuellmich oferă informații despre „Nürnberg 2”: există lumină la capătul tunelului

    Acum câteva luni, avocatul Reiner Fuellmich a vorbit cu Jerm Warfare despre planurile sale de a duce OMS în judecată pentru crime împotriva umanității. Este unul dintre cei mai puternici avocați din Europa și pregătește în prezent cel mai mare caz de acțiune colectivă din istorie, cunoscut și sub numele de „Nürnberg 2”.

    Cu câteva zile în urmă, Fuellmich a vorbit din nou cu Jerm Warfare pentru a trece în revistă cea mai recentă stare de fapt. “Există lumină la capătul tunelului”, a spus el. „Am câștigat procese și vom câștiga multe altele.”

    În timpul interviului, el a spus despre abordarea corona: „Acestea sunt cele mai grave crime împotriva umanității comise vreodată”. Puțini oameni care încă mai pot gândi independent, aproximativ 10 până la 20 la sută din populație, știu că acest lucru nu a fost niciodată despre un virus sau sănătate, ci despre subțierea populației lumii și control, potrivit avocatului.

    Nürnberg 2

    Vaccinurile corona nu au nimic de-a face cu vaccinarea, dar fac parte din experimente genetice, a spus el. Fuellmich a adăugat că jucătorii fac multe greșeli în culise. De exemplu, el crede că producătorii de vaccinuri nu se așteptau să apară atât de multe efecte secundare.

    El a vorbit cu un denunțător care a spus că inițial a fost planificat lansarea întregului scenariu abia în 2050. Ulterior, oamenii care trag corzile au devenit lacomi și s-a decis punerea în aplicare a planurilor mult mai devreme, potrivit denunțătorului. “Cred că de aceea fac atât de multe greșeli”, a spus Fuellmich, care a luat declarații de la mai mult de 100 de oameni de știință și experți.

    Avocatul a continuat spunând că ar putea fi necesară o instanță specială, Nürnberg 2, deoarece aceasta este acum atât de mare încât poate depăși instanțele naționale. „Avem dovada”.

    Europa: câmpul principal de luptă

    Cine sunt acei oameni care trag de corzi? Potrivit lui Fuellmich, se referă la un grup de aproximativ 3000 super-bogați. Printre altele, clica Davos a lui Klaus Schwab aparține acestui grup. Ce vor ei? Control deplin asupra oamenilor. „Mituiesc medicii, lucrătorii din spitale și politicienii. Persoanele care nu cooperează sunt amenințate. Folosesc tot felul de tehnici psihologice pentru a manipula oamenii. ”

    Fuellmich a vorbit și cu un alt denunțător care a explicat de ce Europa este principalul câmp de luptă al acestui război. „Europa este complet falimentară. Fondurile de pensii au fost complet jefuite. De aceea vor să aducă Europa sub control înainte ca oamenii să-și dea seama ce se întâmplă. ”

    Mulți oameni vor muri

    Mass-media principală pretinde că majoritatea oamenilor sunt în favoarea măsurilor. Potrivit avocatului, cu siguranță nu este cazul. Aproape toată lumea cu care vorbește în Germania știe că, de exemplu, măștile de gură nu ajută și este informat de către mass-media alternativă. „Vechea mass-media este aproape moartă”.

    Sfatul lui? Răspândiți adevărul și faptele cât mai mult posibil și nu vă irosiți energia asupra persoanelor care doresc cu adevărat să se vaccineze. „Nu putem salva pe toată lumea. Mulți oameni vor muri. ”

    Sursă + Video …
    https://www.ninefornews.nl/advocaat-reiner-fuellmich-geeft-update-over-neurenberg-2-er-is-licht-aan-het-einde-van-de-tunnel/#

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button