X

TRĂDARE. Alexandru Muraru descoperit ca agent al unei puteri străine

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alexandru Muraru este membru al guvernului României și în același timp parlamentar român pe listele PNL. Acesta are un trecut cel puțin dubios precum și foarte multe datorii care sunt înscrise în declarația de avere și care nu pot fi acoperite din salariul de care dispune.

Alexandru Muraru a făcut mai multe declarații controversate în ultima perioadă și prin care lovea în eroii uciși de comuniști, acei comuniști aduși cu tancurile sovietice. Dar nu se oprește aici totul, se pare că a fost acuzat că ar fi agentul unei puteri străine.

Acuzațiile asupra lui Alexandru Muraru vin din partea partidului Alianța pentru Unirea Românilor. AUR acuză pe Alexandru Muraru că ar fi trădător, agent al unei puteri străine:

“Alexandru Muraru (parlamentar PNL) este agent al unei puteri străine, infiltrat în structurile de conducere ale statului român. Vă lăsăm pe Dvs. să îi studiați CVul și să decideți ale cui interese le apără acest individ, plătit din banii românilor”.

Iată CV-ul lui Alexandru Muraru și spuneți și voi ai cui putere străină este el agent:

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=362&cam=2&leg=2016&pag=0

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Sunt mulți agenți ai unor puteri străine cum este si PREȘ(edintele) de care se șterge pe picioare Merkel!

  2. Acest individ nu cred ca este român la origine, după toate preocupările sale față de evrei, iar daca totuși este român sa-i fie rușine pentru atitudinea antiromaneasca! Va plăti pentru toate acestea!

  3. Da, și…?!
    O știre mai bună ar fi să găsiți pe unul, in poziție înaltă, care să nu fie vândut, ci să lupte pentru popor.
    Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button