X

Rafila cere părinților să își vaccineze copiii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pesedistul Alexandru Rafila afirmă că, vaccinarea copiilor este o prioritate și că nu sunt reacții adverse. 

“Vă dau un exemplu concret, vaccinarea copiilor, se discută despre vaccinarea copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani, dacă aşteptăm să demarăm campania şi nu o pregătim încă din acest moment, atunci nu o să avem o campanie de succes, mai ales că o să fie vacanţă, mulţi dintre copii vor fi plecaţi, aşa că, eu dacă aş fi în locul celor care coordonează această campanie, aş face demersuri astfel încât să pot să informez deja părinţii, despre studiile aflate în derulare, despre faptul că eficacitatea vaccinului este chiar mai mare în cazul copiilor decât în cazul adulţilor, că se apropie de sută la sută, că nu sunt reacţii adverse, că vaccinul este sigur pentru copii, trebuie deja să ne gândim unde îi vaccinăm pe aceşti copii, cum îi vaccinăm, la copii poate să fie gândit un alt format, sunt foarte multe lucruri pe care am putea să le facem astfel încât în momentul în care se decide începerea acestei campanii de vaccinare şi pentru copii, ea să fie pregătită. Dacă întâi o  începem şi apoi o pregătim, din nou o să avem probleme destul de serioase”, a declarat pentru News.ro deputatul PSD Alexandru Rafila. 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Căutați “Memorialul durerii” episodul în care este prezentat Alexandru Rafila, tatăl lui Alexandru Rafila și o să descoperiți cine vă îndeamnă să vă înțepați copiii cu serul experimental. Vai cât ne mai poate iubi unul de-ăsta! Rușine! Așchia nu sare departe de trunchi! Are ADN criminal in el! Imi vine să vomit când văd atâta ipocrizie! Ăștia slujesc tatălui lor, ucigașul de oameni și tatăl minciunii! Treziti-va oameni buni! Aveți acces la informații acum, interesati-va cine vă vrea binele și cine vă sabotează! Treziti-va?

    1. Logic ca nu le vrea binele nici el…si nimeni din guvernantii acestei lumi ! Copiii vor capata sterilitate dupa vaccin ca sa nu mai faca copii la randul lor…si multe alte boli cu timpul …desigur!

  2. Parerea mea este ca, acei parinti care isi pun copilasii in postura de a fi cobai nenorociti pe viata, in acest experiment demonic global, dau dovada de iresponsabilitate maxima, iar daca am trai intr-un stat suveran si crestin, acestia ar trebui imediat decazuti din calitatea de parinti! Experienta imi spune ca o sa vedem destui astfel de “parinti”, care vor sacrifica sanatatea si viata propriilor copilasi, pe altarul vaccinurilor criminale! De fapt, acestia nu se deosebesc prea mult de mayasii si aztecii care isi trimiteau copii, drept ofrande pt zei!

    1. Cat despre doctorul Mengele asta, taiat imprejur, il doare undeva de copiii romani, ca de altfel si pe alt alogen celebru, care in anii ’90 ii vindea ca pe niste saci de cartofi, unor cupluri din Vest!

  3. Rafila are sarcini de îndeplinit așa cum are și alde Arafat. Trebuie să aducă “beneficii” celor care l-au angajat. Ori mărturisește public cui slujește și scapă cinstit, ori merge pe drumul cu sens unic pe care a intrat de ceva timp. Ce nu știu acești slujitori ai satanei este că în Scriptură este scris așa: “Cine duce în robie, de robie are parte”. Adică n-au cum să scape basma curată oriunde s-ar ascunde decât doar dacă mărturisesc public și în timp util adevărul. Se pare că nici vorbă să mărturisească adevărul, așa că îl vom vedea tot mai activ în probleme de vaccinare sau pecetluire.

  4. In grupa de varsta 16-18 ani sunt aprox 360-400 de mii de copii ,cati s au vaccinat ???5000-9000 mii copii.
    Copilul meu care este minor sub 16 ani nu doreste sa se vaccineze,deci nu v a mai fi primit la sc din toamna,va face online….

    Am citit tot felul de idei aberante ca studentii nevaccinai sa invete online sau din toamna sa participe la practica si laboratoare cu combinezoane????De ce ???Pt ca cei nevaccinati sa nu ia ceva de la cei vaccinati care efectiv sunt bombe bacteriologice imprastiind conform unui document intern pfizer particule spike care pot provoca si la cei nevaccinatiii care stau in preajma vacc boli degenerative,tromboze,infarct ..etc
    De fapt cei vaccinati ar trebui sa poarte combinezoane sau sa stea pe veci in casa ….

    https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button