X

Raed Arafat se distrează cu Dinescu la festin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, este invitatul lui Mircea Dinescu la ediţia de duminică a emisiunii „Poezie şi delicateţuri”, difuzată de Prima TV. 

Dinescu i-a pregătiti un festin cu scrumbie de Dunăre, orez, ştevie şi o salată de ciuperci pleurotus, iar atmosfera este completată de cântecele lăutăreşti ale lui Ionel Tudorache.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Sigur ca se DISTREAZA…doar mafioții au voie, slugile nu! Sa se distreze acum cat mai pot…ca in curand vor fi trasi la raspundere toti pt masurile dictatoriale și genocid!!!!

  2. Locuieste cumva in casa la Dinescu, e membru de familie cu poetul gastronom? Daca nu, ar trebui sa poarte amandoi masca, dupa regulile impuse chiar de sinistrul Arafat. De Craciun ne recomanda sa tinem masca pe nas cand inghitim sarmaua la masa cu familia, iar el se indoapa fara jena, dar si fara scutec pe bot. Politia nu se autosesizeaza sa-i amendeze pe saltimbancii astia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button