X

Ponta: România va intra în FALIMENT! Suntem dependenți de importuri și trăim din împrumuturi

Fostul premier Victor Ponta prognozează intrarea în faliment a României, și asta din cauză că s-a îndatorat peste măsură și trăiește din importuri.

”Problema economică va fi cea mai importantă şi dacă se va trece iarăşi la tăieri de pensii, de salarii şi creşteri de taxe o să fie soluţia cea mai proastă.

România trăiește din împrumuturi care trebuie date înapoi şi din importuri. Din supermarketuri mâncăm scump şi cumpărăm produse făcute de polonezi, de chinezi etc, dar nu de români. Asta e reţeta cu care bagi o ţară în faliment”, conchide fostul premier.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. De fapt, ceea ce facea Pisicul cand era premier, fac si astia care guverneaza astazi, doar ca dezastrul e si mai mare! Si e un fapt demonstrat ca, politrucii care ajung pe linia moarta a politicii, descopera peste noapte ca situatia tarii a ajuns catastrofala si se mai pricopsesc si cu niste urme de nationalism, conservatorism si suveranism, care dispar imediat dupa ce revin in politica la varf!

    1. Buna observatie, exact asa se intampla, niste mincinosi care mimeaza opozitia sau puterea, in functie de barca in care se afla la moment. Toti lucreaza insa, cu norma intreaga, pentru colonizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button