X

PENAL. Un angajat îi cere primarului PNL din Albeni să-i dea șpaga înapoi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un angajat al primăriei Albeni îi cere primarului să-i dea șpaga înapoi.  Sunt la mijloc 3.000 de euro, 1500 de lei, dar și câteva zeci de litri de vin alb.

Irinel Cotojman, asistent medical comunitar, a întocmit un memoriu adresat primarului din localitatea Albeni, Gorj, în care îi cere returnarea șpăgii de 3.000 de euro pe care i-ar fi dat-o la angajare, dar și a altor foloase de care ar fi beneficiat edilul de-a lungul timpului.

Memoriul în care cere șpaga înapoi a ajuns pe Facebook, arată publicația locală „Pandurul”.

Irinel Cotojman vrea și banii pentru cele șase luni în care a fost nevoit să muncească la vila primarului, după cum susține chiar el.

„Vă rog a-mi aproba prezenta cerere prin care solicit în mod direct să-mi restituiţi sumele de bani pe care le-aţi cerut de-a lungul celor aproximativ trei ani de când sunt angajat la UAT Albeni.

Sumele pe care mi le datoraţi sunt următoarele:

– 3.000 Euro pentru angajarea mea în data de 06-11-2018, orele 18,00, în locaţia Câmpu Mare;

– 1.000 de lei + 20 litri vin alb în data de 02-07-2019;

– 500 de lei banii mei pe care i-aţi pretins în schimbul semnării actelor pentru sporul COVID-19;

– Cât credeţi de cuviinţă dumneavoastră să-mi daţi pentru cele şase luni în care am muncit la vila d-voastră din Târgu Jiu”, a scris în cerere asistentul comunitar.

Ionuț Silviu Stan a fost ales la al doilea mandat, cu susținerea PNL, în ciuda faptului că era deja implicat în multe scandaluri.

Pe de altă parte, primarul este ținta unei campanii de hărțuire pe paginile de socializare, arată sursa citată.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button