X

Maramureş: Un pui de urs a fost găsit lângă Borşa, a primit îngrijri de la medicul veterinar şi a fost transferat la centrul pentru puii de urs din Harghita

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, anunţă că un pui de urs a fost găsit lângă Borşa, în judeţul Maramureş, a primit îngrijri de la medicul veterinar şi a fost transferat la centrul pentru puii de urs din Harghita.

”Un pui de urs a fost găsit în comuna Novat, lângă Borşa, judeţul Maramureş. A primit imediat îngrijiri de la medicul veterinar, a fost hrănit şi transferat la centrul pentru puii de urs din Balan, judeţul Harghita”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Octavian Berceanu.

Şeful Gărzii de Mediu a precizat că, după recuperarea fizică şi când va fi pregătit, puil de urs  va fi eliberat în pădure, acolo unde este locul lui.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Dumnezeu arata ca inca ne iubeste:l-am pierdut pe Arthur,dar am castigat puiul,care,poate deveni si el un viitor Arthur…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button