X

Iohannis insistă cu vaccinarea: „Depășim 100.000 de persoane vaccinate într-o zi. Vom menține ritmul și îl vom crește”

Klaus Iohannis a anunțat cu mare mândrie că astăzi au fost vaccinate mai mult de 100.000 de persoane într-o singură zi, adăugând că speră să păstrăm acest ritm. Șeful statului a mai spus că oricine se poate vaccina la oricare din centrele deschise în țară fără programare.

Am vizitat centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța și pot spune că sunt profund impresionat, e organizat impectabil, cu toate că e un centru improvizat. Ieri și azi s-au vaccinat deja peste 500 de persoane din Constanța. E un lucru excelent. Am intrat într-o fază nouă cu vaccinarea. Avem centre deschise non-stop cu spitalele. Am renunțat la toată birocrația și din această săptămână toate centrele de vaccinare din toate localitățile din toată țară sunt deschise pentru vaccinare fără programare pe platformă. Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina. Avem suficiente doze pentru a intra în această etapă”, a declarat Iohannis.

Șeful statului a reiterat faptul că vaccinarea este singura soluție pentru a ieși din pandemie, iar dovadă faptului că serul anti-covid19 funcționează este numărul tot mai mic de persoane infectate.

Noi stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În alte părți lucrurile sunt încă în organizare. Nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii se pot duce pur și simplu la vaccinare. Sunt planificate centre cu prezență 24 din 24 de ore, urmează și maraton de vaccinare. Astăzi vom depăși suta de mii de persoane vaccinate într-o zi și vom menține ritmul și îl vom crește, în așa fel încât în scurt timp un număr mare de români și cei rezidenți să poată fi vaccinați. E evident că cifrele pe care le primim sunt pe zi ce trece tot mai bune. Avem mai puține persoane infectate, mai puține persoane la ATI și mai puține decese”, a mai spus Iohannis.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Plavanul e atat de incantat, incat zici ca si-a indeplinit planul cincinal la transformatul iobagilor(in viziunea lui, de mare mosier) in zombi! De la „romanii mei”, Dulapul a ajuns la „iobagii mei vaccinati”, iar daca mai stam mult cu mainile in san, fara sa facem nimic, vom ajunge cat de curand la „iobagii lui cipati”! Atunci nu va mai fi nici o diferentza intre noi si animalele din batatura!

 2. Sa nu se înțeleagă greșit,sunt anti vaccinare,clar,dar dacă nu vor muri acei 70 % din vaccinați,astfel de afirmații sunt cam pe repede înainte,ne facem de rușine daca nu va fii așa și poate le mai da Dumnezeu timp de pacaibta,nu putem știi,clar că vremurile sunt tulburi,să mă iertați.

 3. OFF TOPIC
  De luat aminte neapărat la cercetatorii slovaci:

  STUDIU privind Tampoanele de Testare Covid-19 ce conțin Hidrogel DARPA. #CitițiPânăLaSfârșit
  Acum câteva zile a apărut următorul articol:
  https://telegra.ph/Tampoanele-de-testare-Covid-19-contin-hidrogel-DARPA—studiu-04- 26?fbclid=IwAR3NGLoAJMHX6Zinin5Yj0despYh5RGZ8loVgNAHiWiZXAurLebRHtSm oZs
  relevând faptul că testarea RT-PCR cu bețișor în nas reprezintă o procedură invazivă ce are un scop cu totul și cu totul diferit față de cel menționat oficial!

  1.Redarea text a articolului:

  Vești foarte tulburătoare din Slovacia, unde personalul de laborator al unui spital din Bratislavia a efectuat un studiu asupra testelor COVID – PCR și a ajuns la concluzia că tampoanele de test pe care ți le bagă în nas până la creier implantează în corpul tău hidrogeluri Darpa. Numărul foarte mare de cazuri de Covid-19 în Slovacia, deși țara a instituit măsuri obligatorii de testare pentru toată populația și Carantină, i-a făcut pe cercetători să intre la idei.
  DARPA este Defense Advanced Research Projects Agency – o agenție de cercetare și dezvoltare a Departamentului de Apărare al Statelor Unite ale Americii, responsabilă cu dezvoltarea tehnologiilor emergente pentru a fi utilizate de armată. Cunoscută inițial sub numele de Advanced Research Projects Agency, agenția a fost creată la 7 februarie 1958 de către președintele Dwight D. Eisenhour, SUA și lucrează în parteneriat cu ONG-uri și corporații private pentru crearea de arme futuriste, „totul la Darpa este despre arme…military tranhumanism”. DARPA și politica militară americană este supervizată de 40 de oameni de știinta din secta transumanistă Jason.
  Din studiu (referință) „Darpa Hydrogel este o substanță artificială care creează un convertor între semnalul electromagnetic și celulă, țesutul și organul viu. Convertește un semnal electromagnetic de la un emițător într-un semnal pe care o celulă vie îl înțelege și la care răspunde. (a se vedea fotografia unui gândac – Darpa Hydrogel a fost injectat în aceste structuri nervoase și a putut fi controlat prin intermediul unui radio)”
  Nivelurile de izolare în conformitate cu ONU
  „Darpa Hydrogel și litiul blochează și distrug glanda pineală și fac ca persoana care gândește să devină un biorobot controlabil. Un hidrogel este un purtător al unei substanțe active, sarcina sa este de a introduce substanța în organism într-un loc prestabilit.”
  Așadar, hidrogelul Darpa este o componentă cheie, „acestea sunt de fapt nano-antene”, pentru a se conecta la 5G și a permite elitei globale să controleze literalmente oamenii ca niște roboți.
  1

  Ei citează rezultatele testelor lor care arată că Darpa Hydorgel este, de asemenea, mortal pentru celulele sanguine umane. Atunci când este folosit în combinație cu Litiul, care este foarte toxic, poate distruge glanda pineală.
  Raportul mai precizează: „Din aceste informații reiese clar că bețișoarele de testare sunt un instrument criminal de genocid în rândul populației din Slovacia. Este vorba de un eveniment mondial, gândit și pregătit cu atenție”.
  Citiți raportul aici https://www.golokaproject.org/documentfiles/Analysis-of-test-sticks-from- surface-testing-in-the-Slovak-Republic.pdf
  Este foarte probabil ca lichidul din vaccin să conțină și el Hidrogelul necesar conversiei semnalului electric al celulei. Un clip german cu ceva asemănător aici:
  https://www.bitchute.com/video/3KHYt9eSZTP6/
  2.Traducerea studiului
  Analiza suprafeței bețișoarelor de testare din Slovacia – CONFIRMAREA GENOCIDULUI:
  Cuvinte cheie: 1) Nylon, 2) Hidrogel DARPA, 3) Litiu, 4) Glanda Pineală.
  Analizele au avut loc în perioada Noiembrie 2020 – Martie 2021 asupra bețișoarelor din seturile de testare nazală. Tipurile de aparatură folosită au fost de la SD Biosensor, în Laboratoarele Abbott, kituri de teste rapide Nadal, într-un spital din Bratislava, Slovacia al cărui nume nu îl vom dezvălui aici.

 4. Am citit un articol cu ceva timp in urma ca deja in România mor lunar in plus 30 de mii de romani …

  Sper ca nu începeți sa promovați vaccinarea…

 5. Vis a vis de bl meu vin destul de des pompierii Smurd pt mulți e prea târziu,sunt luați in saci negri ,voi crede ce voi vedea cu ochii mei nu ce spun altii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button