X

Biometria va fi folosită pentru testarea C0vid. Germanii lansează metoda prin scanarea ochilor

Germanii lansează o metodă revoluționară de testare Covid. Rezultat în 3 minute, prin scanarea ochilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Semic RF și-a dezvoltat aplicația de scanare împreună cu colegii din Statele Unite și speră să o lanseze până la sfârșitul lunii viitoare, dacă primește autorizația de utilizare, spune CEO-ul Wolfgang Gruber. 

Testul folosește o fotografie a ochiului făcută cu un smartphone și identifică virusul printr-o inflamație simptomatică numită „ochi roz”.

„Am reușit să izolăm semnele Covid-19 din peste două milioane de nuanțe diferite de roz”, a spus Gruber pentru Reuters.

El afirmă că aplicația, deja testată pe 70.000 de persoane, poate procesa până la un milion de scanări pe secundă și există opțiunea de a extinde capacitatea – permițând oamenilor să revină la evenimente de participare în masă, cum ar fi concerte și meciuri de fotbal.

„Îți iei aplicația, faci o fotografie ambilor ochi, o trimiți spre evaluare și primești rezultatul, care se stochează sub formă de cod QR pe ​​smartphone-ul persoanei testate”, a adăugat Gruber.

Aplicația se adresează inițial companiilor și utilizatorilor comerciali, la un cost de 480 de euro (570 dolari) pe lună, fiind planificată o lansare ulterioară pentru persoanele private.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Mulțumim Lui Dumnezeu, că existați.
    Să vă ajute Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să ne transmiteți informații reale, ca și până acum.

    1. Doamne, ajută!
      Mulțumim că ne citiți!
      Trimiteți la rândul dvs. știrile noastre și altor persoane, pe facebook, pe grupuri, pe forumuri etc.

  2. Prostii si minciuni. Intreaga plandemie foloseste instaurarii dictaturii prin control total. Daca esti un rebel, aceste sisteme de control te vor repera si te vor scoate infectat, deci periculos pentru societate.

    1. Și s-ar putea să pună și semnul fiarei. Acele dispozitive pe care le vor folosi pentru a ”scana irisul” s-ar putea să pună și semnul fiarei pe frunte. La fel cum S-AR putea să fie cazul și cu ”fotografierea” de la acte, și cu ”termoscanarea” pentru detectarea covid.

      1. Cine-si mai face fotografii acum pentru “acte” n-a inteles nimic! Cine mai are “acte” si “contracte” cu statul n-a inteles nimic!

  3. E clar ca după câteva paharele de țuică, ochii roz îşi vor spune cuvântul la întrebarea: “Am covid?”…

    Iar… “aplicația” iți va răspunde: “Nu! Iar eşti beat! NemerniQeRule! O să stai singur în carantină 7 zile. Plec la mama!”

    Câtă răutate…!

    Deja există aplicația pentru copii:

    – Mami, îmi dai voie să mă duc să mă joc cu Gigel de la etaju’ doi? A primit Lego de ziua lui.
    – Nu, că ai ochii roz. Iar ai stat toată noaptea pe jocuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button