X

ÎN DIRECT: Proteste în București. Arafat și Voiculescu trebuie să cadă AZI!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Am inteles ca Vasile Banescu ar fi in stare grava (nu stiu daca la spital sau acasa) dupa vaccinare. Informatie gasita pe facebook de pe contul – “Savu Virgil” la o discutie cu o alta persoana – Spune ca are confirmare de la doua persoane apropiate ale lui Vasile Banescu si ar fi vorba de reactie adversa dupa vaccin.
    Acuma daca puteti afla mai multe de la surse sigure . Sunt convins ca Patriarhia va face tot posibilul sa pastreze tacerea pe un astfel de subiect..

    1. Cine l-a pus sa se vaccineze? Si mai facea si propagandă vaccinului. Vai de el cu toate stiința lui de carte s-a dovedit un las.

      1. Nu e laș, e un vândut sistemului pentru bani și funcție!
        Adică știe foarte bine ce face și pe ce bani!
        Atunci e cel mai grav când oameni care trebuie să fie cu Dumnezeu, trec de partea cealaltă cu diavolul.

  2. În țările vestice pe care le admiră, Vlad Voiculescu cel puțin, dacă nu şi Raed Arafat, nu cădea nimic deoarece persoanele aflate în poziții administrative care au legătura cu criza apărută îşi dădeau toți demisia – ministrul sănătății, directorul spitalului, managerul crizei Covid. Ei ar fi făcut aşa tocmai ca să nu se ajungă la haos din această criză, şi ca să evite să fie demişi (situaţie care afectează negativ instituția pe care o conduce fiecare în parte).
    Din păcate însă în România se conduce în continuare după principiul omul şi poziția fără un interes sustenabil (ah! Ce cuvânt frumos şi de lemn!) în binele comun, nici măcar în system. Unii zic, mai bine aşa, pentru că fără un sistem viabil globaliştii sunt întârziați în România. Hm, sunt ei oare împiedicați de sistemul corupt bazat pe vlādici mai mult sau mai puțin competenți dar cu un acut sens al valorii proprii precum şi al egoului, indiferent de vârstă, care se confundă cu poziția ocupată?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button