X

Werner e poluat iremediabil: “Schimbările climatice provoacă pandemii! Virusurile se transmit de la animale la om”. Păstrați distanța de acest individ, că vă contaminează!

Wuhannis a vorbit, astăzi, despre schimbările climatice care afectează populația globală, considerate a fi principalul factor care provoacă pandemiile și bolile emergente.

„Aproape toate pandemiile apărute de-a lungul timpului şi 70% dintre bolile emergente au fost cauzate de microorganisme de origine animală, care migrează, prin contact ridicat, de la animale la oameni. Această migraţie este facilitată de o relaţie nesănătoasă cu mediul înconjurător prin diminuarea habitatelor naturale şi distrugerea biodiversităţii, exploatarea animalelor sălbatice sau cauzarea de schimbări climatice majore. Efectele schimbărilor climatice asupra sănătăţii publice sunt grave şi vor deveni extrem de grave dacă nu ne preocupăm de combaterea lor. Iată o temă care ştiu că este de interes personal şi pentru dumneavoastră, domnule Kluge. Schimbările climatice modifică anotimpurile de transmitere a bolilor şi alterează condiţiile ecologice, astfel încât creşte riscul bolilor transmise prin apă, insecte şi animale”, a completat şeful statului.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dulapul de la 3Coceni a mai precizat că şi ţara noastră este expusă riscurilor de fenomene meteo extreme, de aceea trebuie să acţionăm pentru a proteja mediul înconjurător.

„România este şi ea expusă riscurilor de fenomene meteo extreme, temperaturi crescute, secetă şi incendii cauzate de vreme. Creşterea urbanizării şi îmbătrânirea populaţiei sunt factori care accentuează vulnerabilitatea la temperaturile extrem de ridicate, iar schimbările climatice exacerbează în special bolile cardiovasculare şi respiratorii, boli cu incidenţă ridicată în România. Efectele schimbărilor climatice sunt, aşadar, dramatice şi au un efect direct asupra sănătăţii noastre. Din acest motiv, nu avem niciun moment de pierdut în a acţiona nu numai pentru a opri pandemia de COVID-19, ci şi pentru a limita îmbolnăvirile viitoare cauzate de deteriorarea mediului înconjurător. Această pandemie ne-a arătat cât de ridicate ajung să fie costurile umane şi financiare dacă nu au fost făcute la timp şi eficient investiţii în servicii de prevenţie pentru grupurile vulnerabile, cele care vor avea cel mai mult de suferit şi în urma schimbărilor climatice”, a mai afirmat Iohannis.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. ba “ecologistule”, Plavane, dar de toate padurile taiate la ras de firme straine si scoase din Romania in marfare mai lungi decat cele din serialul Snowpiercer..pe cand o discutie publica?

  2. Schimbările climatice și poluarea ” planetei” sunt unele dintre cele mai mari minciuni ale păpușarilor din istoria lumii.
    Prin acestea ei constrâng drepturi și libertăți, modifică cum vreau eu comportamentele oamenilor și îi duc la sclavie totalitară, culmea, cu acceptarea cetățenilor.
    NIMIC din schimbările climatice NU este adevărat!

  3. Clar, lumea a ajuns la cheremul unor psihopati care vor ca iadul personal in care traiesc sa devina iadul tuturor.

  4. Cred ca a venit anotimpul sa te cari, pentru ca distrugi biodiversitatea climaterica. Crezi ca ii pasa cuiva de emisiile tale pseudointelectuale? Nici macar dracu’ nu te mai scapa, degeaba tot balmajesti acolo fraze semidocte… Crezi cumva ca meriti atentie? Nu te-a desemnat nimeni sa tragi tu concluzii pentru toata planeta. Eu zic ca a venit momentul sa ne lasi in pace si sa pleci definitiv. Ce zici? E ok? Pentru ca nu mai avem nevoie de tine, adica de inca unul care vorbeste dar nu spune nimic. Aaa… esti presedinte. Hai, serios! Arata-mi si mie cine te-a desemnat – cu nume, prenume si semnatura. Poti? Nu. Atunci, cara-te!

  5. In cel mai pur stil al Limbajului de lemn globalist-neomarxist, Plavanul face niste declaratii de noaptea mintii, amestecand fara nici o logica, aspecte legate de Plan-demie, de schimbari climatice si biodiversitate,
    facandu-ne sa ne-ntrebam, de ce nu e supus periodic unor consulturi de ordin psihologic si psihiatric!? Dupa care, il decoreaza pe un slugoi no-name al OMS, sarbatorind impreuna Ziua Satanitatii, ca doua dracovenii ce sunt! Se pare ca intre timp, a devenit si el, la ordin extern, fan fidel al schitei lui Caragiale, “Caldura mare “! Sau poate ca, de vina pt caldurile sale din ultima vreme, este tocmai andropauza? Astfel, ca sa parafrazez o replica celebra din schita lui Caragiale, ii spun si eu: “Amice Plavan, esti idiot !”

  6. Globalistii si-au batut joc de poporul roman cand l-au pus pe asta “seful staului” presedinte. Cea mai mare scursura umana pe care am vazut-o ca presedinte din 89′ incoace. Un pedofil canibal bautor de sange. Asta e la conducerea tarii. Un diavol cu chip de om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button