X

„Au făcut-o jidănește”: Autorul emailului anti-semit, adresat evreicei Morgenstern, este EVREU

Iohannis, mesaj pentru comunitatea evreiască: Chag Shavuot Sameach! - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

Informația este oferită pe contul său de facebook de fostul comisar-șef de Poliție și Șef de Serviciu în I.G.P.R., Florin Șinca, în prezent consilier în Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională a Senatului României.

Țară învrăjbită, țară furată, ni se arată ținte false.
Oameni aduși în pragul disperării.
Vai, vai, vai di țară! ar spune cronicarul moldovean.
Autorul amenințării actriței este evreu.

Mai multe aflați de la Parchet.
Legea s-a întors împotriva lor, a făcătorilor de basme și de falsuri. Adevărul pururea triumfător. Ce avem noi cu semenii? Că doar Iisus Hristos nu era din Fălticeni.

Ce român citov la cap ar fi făcut așa ceva?
Oare câte atacuri și dezinformări ne mai așteaptă?

,,Amenințarea unei persoane sau a unui grup de persoane, prin intermediul unui sistem informatic(…)”, faptă prevăzută de articolul 6 indice 1 din O.U.G. 31/2002, privind interzicerea organizațiilor, simbolurilor și faptelor cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid contra umanității și de crime de război.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Acestia sunt bolsevicii! In aceeasi maniera au procedat pentru a decredibiliza pe pe legionari, imbracand costume legionare si agresand evrei, sa ne amintim si de acei „turisti” evrei prinsi la 10 august, astia sunt bolsevicii, cu asta se ocupa, cu manipulari si decredibilizari. Evreii sunt oameni de cinci stele, bolsevicii sunt insa ultimele scursuri care umbla doar cu manipulari si diversiuni. Respecte infinite lui Ion Cristoiu, singurul jurnalist care a constientizat efectele deosebit de grave ale acestui episod, prin care intreg poporul roman sa fie brusc catalogat in plan international ca antisemit. Respecte deopotriva pentru activenews si ortodoxinfo, dar mai ales institutiilor statului care au facut rapid lumina in acest caz. Respecte si jandarmeriei si politiei ca au teecut de partea poporului, hai ca se poate, hai romani, hai Romania!

 2. Legionarii au o singura vina: ca au luptat pentru tara asta impotriva comunistilor/bolsevicilor! Orice om are dreptul sa-si apere tara si credinta de imixtiuni straine!!! Daca am vorbi de drepturile omului!

  Din cate stiu eu si din tot ce am citit, nici nu legionar nu a omorat vreodata vreun evreu!
  Am dat acum o cautare si asta a marturisit si Petre Tutea!

  Din cate stiu eu, legionarii/detinutii politici cum le spun ei au moaste care izvorasc mir! Da mir! Sunt filmari care dovedesc asta!

  Corneliu Zelea Codreanu este mucenic! Este o istorie despre asta! Mucenicul Corneliu s-a arata in vis unei maici cand aceasta i-a pomenit la rugaciune pe legionarii omorati. Numele lor fusesera publicate in ziar, toata lista! Asa ca i-a pomenit la slujba! A vorbit cu el! Era imbracat intr-o haina alba! Era in Rai alaturi de altii ca el!

  Corneliu Zelea Codreanu are si acatist!

  L-am citit si pot sa spune cu constiinta curata ca intr-adevar este mucenic!

  Pentru rugaciunile Sfintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi! Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button