X

Arafat așteptat să-și ceară scuze: Curtea de Apel București a anulat ordinul prin care arabul a prelungit carantina în Timișoara

Noi restrictii? Dr. Raed Arafat spune ca in Oradea s-a depasit incidenta...

  • A fost anulat în instanță Ordinul de carantinare de 3 zile pentru Timișoara
  • Decizia vine prea târziu pentru a mai produce efecte
  • Decizia instanței poate fi atacată în două zile de la primirea înștiințării
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Victorie pentru proprietarii de restaurante din Timișoara.  Au câștigat în instanță anularea carantinei impusă de Arafat. Proprietarii de restaurante o consideră o victorie, deoarece ei spun că este un precedent. Antreprenorii iau în calcul să facă o plângere penală și chiar să ceară despăgubiri pentru pierderile înregistrate în cele trei zile în care au avut business-urile închise abuziv, spun ei.

Curtea de Apel Bucureşti a anulat ordinul prin care şeful DSU, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile în Timişoara, în perioada 22- 24 martie, peste hotărârea luată de CJSU Timiş, a anunțat vineri Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

„Instanța a confirmat ceea ce am semnalat din primele momente: a fost o intervenție abuzivă și nejustificată. Dar, înainte de toate, a fost un precedent periculos și o intimidare a membrilor CJSU. Din păcate observ tot mai multe erori de judecată în ultima perioadă la cei în mâinile cărora stau viețile cetățenilor”, a scris pe Facebook Alin Nica. 

Acesta susține că timișorenii așteaptă și merită scuzele lui Raed Arafat și a celor care i-au susținut la nivel local „decizia nedreaptă și ilegală”. Președintele CJ Timiș îi îndeamnă pe oameni să respecte „cu sfințenie regulile, cu speranța ca, prin efortul comunității, rata de infectare să scadă natural și să ieșim cât mai repede din carantină”.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Să-și prezinte demisia ar fi mai corect! Dacă ar fi un om onest, acest Raed Arafat ar trebui să demisioneze. Însă ține de scaun, de salariul+sporuri de 6000 EUR / lună. La banii aștia face orice i se spune de către stăpânii lui.

  2. Scuzele se primesc doar atunci când ai voit să faci bine comunității prin aceste măsuri abuzive, dar, repet, numai când ai urmărit binele comunității. Ținând cont că plandemia este ceva premeditat, iar tu ești șeful plandemiei în România, scuzele nu-și au rostul. Altceva trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button