X

Psihoza încălzirii globale generează mari aberații: vaca poluează mai nou prin respirație, iar câinii poluează mai mult decât o mașină de teren. Ce soluții au găsit „cercetătorii”

zelp-01_b

Oamenii de pseudo-știință lansează periodic tot felul de aberații în sprijinul minciunii încălzirii globale, o politică de reducere masivă a populației.

Mai nou aflăm că vacile emană metan prin râgâit, în timpul rumegării. Da, ați citit bine, gaz metan, care se spune că ar avea un mai mare impact asupra mediului înconjurător decât toate maşinile cu combustie internă din întreaga lume. Iar pentru „salvarea” de la extincție din cauza vacilor, tot slujitorii pseudo-științei au inventat o mască pentru vaci. Săracele, nu au scăpat nici ele.

inchide

Dar, din vizorul „cercetătorilor” nu a scăpat nici cel mai bun prieten al omului, câinele. Nici acesta nu este prea BIO, căci poluează mai mult decât un SUV. Incredibil cum se pot emite astfel de absurdități, iar mai ciudat este cum de sunt și crezute de adepții încălzirii globale.

„Cercetătorii” spun că impactul de carbon asupra mediului al câinilor și al pisicilor este generat în principal de alimentația lor.

O soluție, pentru planetă dar și pentru animal, este să nu fie hrănit de manieră excesivă. Există și experți care pledează pentru încorporarea altor surse de proteine în regimul animalelor de companie, precum insectele. Dar și aici opiniile sunt divergente în ceea ce privește impactul asupra mediului al crescătoriilor specifice destinate alimentației animale.

În ceea ce privește transformarea animalului de companie într-un vegetarian, „teoretic nu este imposibil pentru un câine”, sub control veterinar, arată Sébastien Lefebvre, care avertizează însă asupra riscului de a-ți ucide pisica, un adevărat carnivor.

Un carnivor cu instinct de vânătoare responsabil de o „catastrofă ecologică”, dar de altă natură, avertizează el. „Un masacru în jurul casei tale: păsări, șoareci, șopârle …”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Oare, „specialistii” astia din ce spitale de psihiatrie au evadat? E clar ca, au nevoie urgenta de camasa de fortza! In ziua de azi, toti slugoii agendei Ocultei, indiferent de sanatatea lor mintala, devin peste noapte „mari specialisti”!

 2. Dacă ii deranjează animalele, da pai oamenii ce sa mai zic? Oamenii sunt adevărate centrale termonucleare care poluează tot ce prind? Numai diavolii urăsc atât pe oameni, creația lui Dumnezeu. Creația lui Dumnezeu trebuie schimbata, nu este buna. Trebuie modificat ADN-ul, trebuie clonate organele, oamenii, ca să facem omul perfect. Dar de ce sa schimbe și sa transforme ce exista deja? De ce nu fac ei un om de la zero, niște animale mai bun?

 3. Creația lui Dumnezeu este bună așa cum este. Numai o minte strâmbă va vedea lucrul drept ca fiind strâmb. In veci nu va putea vreun om să aducă „îmbunătățiri” creației lui Dumnezeu. Inteligența divină este net superioară (cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima superioritatea). Așa că niște amărâți de oameni (evident înșelați de diavol) nu pot face altceva decât să strice creația cu modificările lor genetice, injecții și alte prostii. Trăim într-o lume nebună, nebună, nebună!

 4. Să vină specialiștii împreună cu cei care îi aplaudă și să adune toți câinii vagabonzi de peste tot că sunt milioane! Cred că vor descoperi că sunt chiar comestibili (te aștepți la orice din partea acestor înșelați). Să își facă provizii dacă li se pare că nu au ce să mai mănânce că s-a suprapopulat planeta… Și uite așa scapă „planeta” de încălzirea globală! :))))

 5. De 6-7 ani au dispărut câinii maidanezi ,eu una nu am mai văzut
  ….
  Nu știam că un câine poluează mai mult decât un SUV,numai aberații.

 6. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Flatulen%C8%9B%C4%83

  Asta n o știați…
  Ministrul britanic al Schimbării Climatice, Lady Verma, a avertizat populația să mănânce mai puțină fasole pentru a reduce flatulențele, deoarece metanul emanat prin flatulație este un factor cauzator al încălzirii globale.[7]

  Deci,închideți va in casă și puneți va și un dop in…
  Ăștia au luat o razna rau de tot…

  1. Solutia cu un dop nu este buna. Propun o instalatie de colectare gaz metan la purtator. Pai va dati seama ce beneficii ar fi? Mananci doar „fasoli” in fiecare zi si ai o productie de gaz metan suficienta sa-ti incalzesti locuinta la iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button