X

[VIDEO] Violență cruntă a poliției la Haga, la un protest împotriva lockdown. S-a intervenit în forță, inclusiv cu câini

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poliţia olandeză a folosit duminică tunuri de apă şi bastoane pentru a dispersa câteva mii de protestatari anti-restricţii la o demonstraţie din centrul oraşului Haga, cu o zi înainte de alegerile naţionale, relatează Reuters. 

Demonstraţia a fost oprită după ce protestatarii au încălcat regulile de distanţare socială şi au ignorat avertismentele poliţiei de a se dispersa, potrivit news.ro.

Presa locală a anunţat că în timpul ciocnirilor au fost făcute mai multe arestări. Autorităţile olandeze au oprit serviciile de tren către oraş, sediul guvernului, pentru a preveni sosirea mai multor protestatari.

Poliţia a spus iniţial oamenilor să meargă acasă şi a anunţat prin difuzoare că evenimentul s-a încheiat şi a avertizat că va întrerupe protestul cu forţa, dacă este necesar.

Mii de persoane, strânse pe câmpul Maliveld, scandau „Iubire, libertate, opriţi dictatura”.

Olanda se află într-un lockdown dur de la sfârşitul lunii ianuarie, întrunirile a mai mult de două persoane sunt interzise, ​​iar restaurantele şi barurile sunt închise.

https://twitter.com/ZoetZoutZeelt/status/1371145766853619713?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1371145766853619713%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2F60m.ro%2Fvideo-politia-olandeza-i-a-batut-cu-bestialitate-pe-protestatarii-anti-restrictii%2F

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Păi se spunea deja de anul trecut că în Olanda nu era obligatorie masca acum mi se pare minciună faptul că erau supărați pe protestatari pt.ca nu păstrează distanță socială .

    1. Totul la modul soft
      Doar o avertizare, dar populatia olandeza nu se teme de tunuru cu apa si cáini si politusti in jur. Desigur este un abuz impotriva populatiei , dictatura covid , a unui virus ce nu exista. Ideea este ca olandezii protesteaza, chiar si doamnele mai in vârsta cu umbrelele , chiar relaxate in fata tunurilor de apā ale politiei.

      Se remarcā in mod clar din video, cum olandezii sunt uniti, ceea ce la români nu mai existå de mult timp.

      Românii ar fi dormit in papuci in fata televizoatelor…de frica unor amenzi ce pot fi usor contestate in instanta , fārā niciun fel de avocat.

      Virusul covid NU existā!

      Doamne ajutā la poporul ortodox român, câti au mai rāmas cu adevārat ortodocsi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button