X

Blocaj pentru PROTESTUL din 7 Martie? Bucureștiul intră în scenariul roșu! Nu vă lăsați intimidați, luați cu asalt Capitala!

Proteste anti-vaccin, azi, în toată ţara. La Braşov: Prefectură, ora 14.00 | Buna ziua Brasov

ACTUALIZARE: Astăzi se anunță măsurile restrictive din București

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) se va reuni, astăzi, pentru a dispune măsurile care se impun, având în vedere trecerea Capitalei în zona roşie, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Stancu-Ţipişcă.


După ce l-au zburat pe Traian Berbeceanu din funcția de prefect al Capitalei, oamenii lui Cioloș de la PLUS au trecut la treabă și anunță intrarea în scenariul roșu.

Grupul de Comunicare Strategică, condus de Raed Arafat, a anunţat vineri 4.342 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore. Totodată, au fost consemnate 101 decese. În prezent, la ATI sunt 1.067 de pacienţi cu COVID-19. Bucureştiul intră în scenariul roşu, după ce incidenţa cumulată a cazurilor a trecut de 3.

Potrivit reglementărilor în vigoare, la rata de incidență peste 3 la mie restaurantele se închid la interior, la fel și cinematografele, teatrele, sălile de jocuri de noroc, dar după o decizie a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență.

Mulți ar putea fi descurajați, încât să nu mai vină la protestul de Duminică, 7 Martie, din Parcul Izvor, împotriva vaccinării obligatorii. Probabil acesta este și planul autorităților în frunte cu bahaistul Raed Arafat. De aceea, să nu cădem în plasa lor, nu vor fi filtre la intrarea în București, nu ne poate opri nimeni să protestăm pașnic în Capitala României. Așadar, veniți mai mulți decât v-ați gândit să veniți. Este ultima șansă de a ne manifesta împotriva legii vaccinării obligatorii!

De succesul acestui protest va depinde apoi și ridicarea restricțiilor din noaptea Sfintelor Paști, căci aceleași autorități plănuiesc închiderea bisericilor din nou la cea mai mare sărbătoare a Ortodoxiei.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

13 comentarii

 1. Mie-mi este clar faptul ca protestul de duminica este motivul pentru care au declansat acum planul rosu. Au umflat cifrele in mod deliberat.

  1. Da, e clar că au butonat la testul PCR (nume predestinat) până le-a ieșit ce au vrut. La fel au făcut de sărbătorile de anul trecut.

 2. Se pare ca omenirea se afla la o rascruce de drumuri in care o parte va merge spre autodistrugere, prin prostie si rea vointa. Vedem cum raul iese la iveala din om, vedem cum si nivelul prostiei si ignorantei este la o limita foarte ridicata – tot acest proces este unul de purificare prin care planeta, natura scapa de parazitii eterici care au invadat constiinta umana de atatea mii si mii de ani. Nu toti suporta constiinta Hristica, iubirea, adica lumina vietii si adevarului. Multi sucomba datorita propiilor alegeri, pentru ca nu inteleg procesul prin care trece omenirea si tot universul. Nu este nici un fel de cale de intoarcere din asta. Aceasta este vointa lui Dumnezeu, calea iubirii eterne

  1. @ Mircea Șerban
   Calea există, dar ea trebuie aflată. Ori ca ninivitenii, dar se pare că trebuia să o alegem mai înainte de plandemie, ori însăși plandemia. Fără plandemie ne pierdeam cu toții, acum însă, după plandemie, vor mai rămâne neatinși doar cei ce se vor deștepta(lumina). Plandemiștii au afirmat totuși un adevăr:
   „Nimic nu va mai fi ca înainte”.
   Au exprimat un adevăr fără să știe de fapt care-I acesta, căci ei se gândeau nu la faptul că societatea va fi curățată de uscături, ci că toți vom deveni slugile lor.

   1. Perfect adevarat in ultima fraza – cu exceptia faptului ca, in realitate, nu exista nici slugi si nici stapani – pentru ca cei care se cred ‘slugi’ sunt la fel de bolnavi psihic (adica sufletesc si spiritual) si mental ca si cei care traiesc in visul ‘puterii’, adica al ‘stapanului absolut’ :)))) De ce?… Pentru ca toti acesti indivizi au nevoie de … ‘aprobarea’ faptica, adica de confirmarea ALTORA pentru a fi ceea isi doresc sa fie. Este un joc psihologic extrem de subtil al celor care vor sau au nevoie sa fie victime, cat si al celor care isi inchipuie ca sunt stapanii (altora, bineinteles) – si uni si altii, in realitate nu isi asuma responsabilitatea propiei vieti, a propiei existente si se servesc de altii pentru a-si confirna statutul. Toata istoria omenirii se afla sub acest marasm al cuplului de nedespartit victima-calau… cu foarte rare exceptii ale unor oameni care au fost Oameni

  1. La protest, trebuie sa ne aparam credinta in DUMNEZEU si nu in mizeria lor de ” vaccin”” care este schimbarea omului in cobai.
   DOMNUL CU NOI CRESTINII

 3. Ce e cu intimidarea asta ? Nerusinatilor le e frică de poporul care” s.a deșteptat”? Deja au început oamenii să vada ADEVARUL! Sa.i fereasca Domnul de furia poporului cand vor deschide ochii TOȚI!!! Si in austria se încearcă interzicerea oamenilor la Demonstratie pe strazi! Insa austriecii ies „sute de mii”!!! Cu DUMNEZEU inainte oameni buni! Adevarul va va face LIBERI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button